Re: Boşanmam durumunda sonuç ne olur?
Merhaba benim de eşim bebek doğsun yurt disina götürecem pasaportuma ekletecem vs vs gibi iddialarda bulundu ve bana sürekli aldır diyordu.
Oglunuzu sizden alinmasi için toplum ahlakina uymayan davranislarınızı ispat etmesi gerekiyor.
Yurt disına pasaport almak için gelir göstermesi gerekir eskisi kadar kolay değil yurt disina kaçmak ve cocugu pasaportuna ekletmek için sizinde bizzat konsolosluga gitmeniz gerekiyor ve imzaniz olması gerekir eger sizin pasaportunuza ekleneceksede babasinin imzasi olması gerekiyor.
malesefki ben bunu bebegimi kaybettikten sonra ögrendim. :(
Bosanma davasinda artik kimin açmasi değil kusurun kimde oldugu önemli oldugunu biliyorum
Re: Boşanmam durumunda sonuç ne olur?
Kusura bakmayın forum açmayı anlayamadığım için daha önceki bölümden devam edeceğim.
Son olarak cuma günü eşimle kavga ettik ve beni dövdü. Evden gitmemi söyledi, ama ben gitmeyeceğim dediysemde şiddetin boyutu büyüyünce -komşularımız vasıtasıyla elinden kurtuldum- evden ayrılmak zorunda kaldım.
Ayrıca bana yalan söylediğini de öğrendim. Nisan ayında içkili araba kullanırken kaza yaptığında (6 ay ehliyetine el kondu) bana 20 küsur milyar borcu (kazadan dolayı) olduğunu söylemişti, ama ceza tutanağındaki adresten kazayı yaptığı pastanenin adresini ve sahibine ulaşıp bunun da gerçek olmadığını öğrendim. Şu an ailemle birlikte kalıyorum, ama sürekli rahatsız ediyor. Gece uygun olmayan saatlerde kapıya dayanıyor. 2004 kasımdan beri evliyim ve 2 yaşında bir oğlum var. Yol gösterirseniz memnun olurum.