Cevap: oturmadığım daire için benden para talep ediliyor
Bakın,
Şu şunu dedi bu bunu dedi bu öyle sandı bu şunu yapacaktı gibi şeylerin hiç birinin önemi yok. İş mahkemeye geldiğinde evraklar konuşur. O yoksa şahitler konuşur. Bir kişinin telefonda birine söylediği ya da bir kişinin başka duyan olmadan sizden birilerine söylediği hiç bir şey burada yazmanıza bile gerek yok. Onların mahkemede hiç bir hükmü olmayacak.
Mesela burada adamların eve geldiklerini kavga olduğunu gören şahitlik edecek komşular önemli.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Bakın,
Şu şunu dedi bu bunu dedi bu öyle sandı bu şunu yapacaktı gibi şeylerin hiç birinin önemi yok. İş mahkemeye geldiğinde evraklar konuşur. O yoksa şahitler konuşur. Bir kişinin telefonda birine söylediği ya da bir kişinin başka duyan olmadan sizden birilerine söylediği hiç bir şey burada yazmanıza bile gerek yok. Onların mahkemede hiç bir hükmü olmayacak.
Mesela burada adamların eve geldiklerini kavga olduğunu gören şahitlik edecek komşular önemli.
haklısınız ;
kayınpederiı iş yerinde darp etmişler beraber çalıştığı 30 kişi tabi ki buna şahitlik eder , beyazıt ta gerçekleşmişti olay mutlaka kamera görüntüleri iş yeri veya farklı kameralara da yansımıştır diye düşünüyorum ...
şimdi kayınpederi evden çıkaramıyorum dava açmam gerekiyor sanırım , diğer taraflar arasında kontrart olduğunu ispat edemiyorum bu parayı ödeyebilecek veya avukat tutacak maddi imkanım yok savcıya gidip eski ev sahibi yeni ev sahibi ve kayınpederden şikayetçi olsam taraflardan birinin vazgeçme imkanı olur mu sizce ...kusura bakmayın başınızı ağrıttım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinde
Telefon konuşmalarının içerikleri kaydedilmez. Siz kendiniz kaydederseniz o ayrı konu tabii. Alacak verecek davalarında ses kaydı delil olamaz. Yazılı belge gerekir. Tehdit ve hakaret iddialarında ses kaydı delil olarak kabul edilmektedir.