Cevap: Kart bilgilerim çalındı ve internet alışverişinde kullanıldı.
Arkadaşlar, bugün hepsiburada.com'dan gelen e-postaya göre, araştırmayı sonuçlandırmışlar.Gelen e-postanın içeriği aynen şöyle:
Alıntı:
Değerli müşterimiz,
Hepsiburada.com Müşteri Hizmetlerimize ilettiğiniz SCN-864-29252 nolu kaydınızdaki işlemleriniz tarafımızdan sonuçlandırılmıştır.
Almış olduğunuz hizmetin çözüm hızı ve kalitesi ile ilgili olarak aşağıdaki butona tıklayarak bizi değerlendirmenizi rica ederiz.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve kendimizi geliştirmek amacıyla yapacağınız değerlendirmeyi önemsediğimizi belirtir, Hepsiburada.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
Ancak, sonucun ne olduğuna dair bilgi yok ortada.Hepsi bu kadar.Ben de tekrar sonuçla ilgili bilgilendirme istedim.Bakalım buna ne yanıt verecekler.Bu arada bankadan henüz bir bilgilendirme yok.Bekliyorum.
Gelişmeleri bildirmeye devam edeceğim.
Saygılarımla.
Tekrar merhabalar.Son gelişmeyi de paylaşayım...
Saat 15.06'da hepsiburada.com'dan aradılar.Alışveriş işlemini tespit ve iptal ettklerini, paramın kartıma iadesinin yapıldığını, bu süreçte bakayla da iletişim kurulduğunu, bundan sonraki süreci de bankadan takip edebileceğimi söylediler.Ayrıca, ortada bir dolandırıclık bulunduğunu, eğer istersem savcılığa konu ile ilgili suç duyurusunda bulunabileceğimi bildirdiler.Ben de yarın bankadan gerekli bilgilendirmeyi alacağım ve bundan sonraki süreci ona göre şekillendireceğim.
Her ne kadar olay mutlu sonla bitmiş olsa da, bu bir haftaki süreçte yaşadıklarımın hesabı ancak mahşer günü sorulabilir herhalde!...
Saygılarımla.
Savcılığa gitmeyi ihmal etmeyin. Evet, bu belki sizin birkaç saatinizi alacak ancak bunu yapmazsanız bu dolandırıcıya cesaret vermiş olacaksınız.
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa gitmeyi ihmal etmeyin. Evet, bu belki sizin birkaç saatinizi alacak ancak bunu yapmazsanız bu dolandırıcıya cesaret vermiş olacaksınız.
Kesinlikle evet, gideceğimden emin olabilirsiniz.