tarih olarak en son temmuz un kaçı var cezalarda.
Printable View
tarih olarak en son temmuz un kaçı var cezalarda.
Benim bir arkadaşıma da geldi geçen hafta 5,6ve 7. ayları kapsıyor sanırım son tarih 5 temmuz 2005 ti yanılmıyorsam
Benim se daha sonraları için var umarım daha ileriye gitmez bu konu
Anlayamadığım o zaten neden temmuz un sonuna kadar değilde daha önceki bi tarihte cezalar bitiyor
Anlayamadığım bir başka konu ise tamam cezayı kestiniz.Ama ceza kestiğiniz adamın türkiye de oynadığını nerden biliyorsun.Belki adam o tarihlerde yurt dışındaydı ve oradan oynadı.Parayıda yurtdışından yatırdı.Bu durumda ne olur acaba
o kadar cok bilinmeyen noktalar varki bu konuda tek tek yazıp burda kirliliğe neden olmak istemiyorum.herkesin her söylediğide mantıklı mantıksız olan tek şey hükümet.Aslında burdan bize bu konuyu iyi bilen birinin yardım etmesini ve hareket tarzımızı belirlemesini istiyorum.forumda ancak bu şekilde amacına ulaşmış olur diye düşünüyorum.yani herkes itirazlarını avukatlardan aldıkları bilgileri burda paylaşırlarsa dahada güzel olur diye düşünüyorum.Hem aklınızda bulunsun cezalar 2005 yılını kapsıyo.2006 ve sonrası yılalr içinde incelemeye alınmış yani diğer cezalarda yolda.benim aslıl korkumda bu
Bu zaman aşımı konusu üzerinde fazla durulmadı.Kanunda 2 yıl sonra zaman aşımına uğrar diyor.Bunu bile bile bu cezaları neden kestiler anlamıyorum.Mahkemeye itiraz ederken her ceza makbuzu için ayrı ayrımı masraf yatırıyoruz acaba.
Ben battım arkadaşlar 2004 ten beri o sitede oynadım. ceza daha gelmedi.ama bu çok saçma.kimi insan dioki bir kaç kişiyi kurban seçtiler insanları korkutmak için.bir arkadaşımda bahsi geçen sitenin operasyonunun kapandığını söledi.o arkadaşta 1400 ceza almıştı.ona konunun kapandığını emniyettekiler sölemiş.ben diğer üye olduğum sitelerdeki üyeliklerimi iptal ettirdim.ve bana cvp ne geldi biliomusunuz.inanamadım bana dioki : Kredi kartıyla para yatırmadığınız sürece korkulucak bi durum yok.cepbank kullanın die mail yollamışlar.bende cvp olarak baştan sölemeniz gerekiodu üye olurken kredi kartıyla para yatırma seçeneğini koymamınız gerekiyordu deidm.üzgünüz biz size hizmet vermekten mutluluk duyduk dediler maili kestiler.Esasında heimizde suç var.Keşke hiç bu durumlara düşmeseydik.Ne yazıkki hastalık ve gerçekten bu olayın çıkması bir çok kişiye ders oldu .
Ne yapmam gerekiyor acaba karakola gidip bana ceza varmı die sorsammı acaaba. of buda çok rezil bişey ya :( ewe gelse annemin yüreğine iner bune die
Öncelikle ister 100 ister 1 000 herkez itiraz etsin çünkü 2006-2007de yolda ve hakim karşısına çıkmadığüınızdan dilekçeyi uzunca yazın.
1- Nasıl ki yurt dışına çıktığımda kumar oynarken ceza yemiyosam suç yurt dışında işlendiği için bu ceza geçersiz olmalıdır.
2- Yasada kumar oynatana cezalar olmasına rağmen neden ek madde çıkararak sanal kumar eklenmiştir.demekki yasada sanal kumar cezasını kapsayan madde yoktu o halde yeni çıkan yasaya göre oynayana suç yok.
3- Madem o tarihlerde sanal kumar yasaktı superonline mynet gibi türkiyedeki lider sitelerde neden reklamları dönerken kimsenin sesi çıkmadı.
Bu maddeleri ekleyebilirsiniz belki biraz daha kibar yazarak.İtirazım kabul olmazsa üst mahkemeye bunları yazacağım.
İtiraz için para alınmıyor.adliyeden 1 adet ceza dosyası 25 kuruş ve cezaların fotokopisi + dilekçe bunları alıp önce 2. sulh hakimine onaylatıyosunuz ordan tediye kısmına veriyosunuz bütün yapılan bu.