Konuya fransız kaldınız sanırım:o
Printable View
ben bir dilek ağacıyım gülhane parkında
Bende bende...
Fransaya kim gidiyor?
Orda mı yağıyormuş yağmur?
Dilek burda ama ağacı gitmş demek ki?
Bizim_Ev'in haberi yokmuş!
Ağaç gitti, çünkü en güzel yağmur manzarası Gül_Hanede. Nerde yağmur Mehtap orda Yeter demez ki, Engin fikir.... :p
Yaa işte öyle....
1000. ileti için ne bu sabırsızlık, pek bir azimli gördüm sizleri. :o
yoo akrabalar geldi paristen bu arada gülhane nerde ankarad degılmı o:)
Ne dediniz ne dediniiizz?
Ankara'ya da mı yağmur yağmış? :o ankarad???
Yağacak yağacak gök gürlüyor, yaşassın şimşekler...
Bu kez yağmuru seyredbileceğim çünkü yarın PAZAARR... :)
Rüzgar da var.. ;)
6 Eylul'da yeni adli yıl başlayacak, törenler, törenlerde büyük adamlar büyük büyük konuşmalar yapacaklar, daha nice büyük adliye saraylarının temelleri atılacak, inşaatı bitenler büyük törenlerle açılacak,yine atamalar tayinler yapılacak, dersler boş geçecek bu yüzden:), 88 hukuk fakültesi daha açılacak, UYAP' daha da geliştirip içinden çıkılmaz bir hale sokacaklar, vicdanla-bilgiyle değil emsal içtihatlarla kararlar verilecek, icra memurları yine hacizlere çıkarken kapris yapacaklar, elektrikler gidecek celse zabıtları da gidecek, yeni hakimler savcılar alınacak mülakatla vs.vs.
VELHASIL BU ADLİ YILDA "EDELET DE YAMIR GİBİ YAĞİY" OLACAK. (Bilenler bilmeyenlere anlatsın bu deyimi:o)
19.6.2006 da başlayan serüvenimiz :p 1 yaşını doldurmuş. Başından sonuna kadar baktım foruma kimler kimler gelmiş diye, en ciddi, ağırbaşlı yöneticimizden (Abbas bey olurlar kendileri, farklı bir karizması vardır) en cıvık üyemize (milo) (nurtenöz diyemedim paralardı beni yoksa) kadar.
Aslanlarım benim, Allah geyiklerinizi arttırsın, gördüğünüz günden geri kalmayın inşallah,
Velhasıl ZAMAN YAĞIYOR, yada yağmış da farkında değilmişiz:o.
Aylar oldu yağmur bize uğramadı
bi de konuyla ilgili bir atasözü vardı ;
"arsızın yüzüne tükürmüşler, yağmur sanmış."
Fırat Bey
bana taş atmadan duramaz mısın sen. param olsa kendimi paralarım. Hadi gene dua et istanbula yağmur yağacakmış
hahahaha. buarası da neresi ya ben bi öğretmenim dilekçe ile ilgili bir şey soracaktım ama burası tam bi şizofren koğuşu hhahahaha adam dam diyo öbüürü güm hahahah
ilahi hukukçular....... en iyisimi ben kendi dilekçemi kendim yazayım.....
Yanlış koğuştasınız, pardon forumdasınız öğretmenim...
Burası deliler koğuşu...
Hahaha...
Çok yaşayın emi...
sayın harmanyca
isminiz harmandan mı geliyor armonicadan mı? Yanlış yerdesiniz. yağmurlu hacada harman olmaz.
Sonra dediğiniz gibi burası başka koğuş. Onur Bey İzah etmiş.
Kuruşumuza sahip çıkalım! Bundan böyle koğuşumuza da sahip çıkalım!
Artık kurtuluşu yok. Sevgili öğretmenimiz de bu koğuşta harmanlandı bile ... :o
Hadi bakalım:
Bir deli bir deliye ne demiş?
Bir deli bir deliye gel beraber bir berber tükanında yağmur duasına çıkalım, sonra yağmur yağarken bir kovanın içine girelim, kovanın içine giren yağmur sularını 1000. iletiyi yazanın başından aşağı dökelim demiş.
Bugün bize yine yağmadı. Hatta bu hafta da yağmazmış.
Kokusunu özledim.
VELHASIL BU ADLİ YILDA "EDELET DE YAMIR GİBİ YAĞİY" OLACAK. (Bilenler bilmeyenlere anlatsın bu deyimi)
SAYIN BAYINDIR, ben bilmiyorum:)
ünlü düşünür ve bilim adamı namık kemal şöle demiş:"yagdı yagmur, çaktı şimşek, sende mi şair oldun be e....:))
harmanyaca: hoca nere gittin yamur suyunamı düştün korkma gel ne olursan ol gel bizimkiler deli ama yamyam deyil! yemezler seni yoksa oralarda Üşütürsün bide senle uraşmayalım?
Deniz02 :Deli deli tepeli kulakları küpeli demiş.
Sayın Sezen;
Bknz: Bizim_Ev'in yanıtına!
"Namık Kemal" ne demiş?
Ona bir şey demiyorsunuz da.... :p
Neden deniz02'nin günahını alıyorsunuz hep, :? yazık günah değil mi? koğuşumuzdaki dirlik düzeni bozmak da neyin nesi?
Karabulutlara , şimşeklere şikayet edeyimde görün o zaman?!
AVUKAT TUTTUM :o
Allah tuttuğumu altın etsin :o Amin...
Sevgili deniz02, sakın Dilek tutma emi?.. :o
[QUOTE=deniz02;131125]Sayın Sezen;
Bknz: Bizim_Ev'in yanıtına!
"Namık Kemal" ne demiş?
Ona bir şey demiyorsunuz da.... :p
ne var benım yanıtımda denız hanım.hem namık kemal demiş.ben sadece buraya yazdım:)ispiyoncu deniz:)
Hukuk sitesini de sulandırmışsınız. Yazıklar olsun size. Sizi esefle kınıyorum.
Hava yağmurluymuş elbette sulu olacak .
Yerden Göğe kova dizseler
en alttakini çekseler
seyreyle cumburtuyu
Höyt höyt noli len. Çarparım haa!
Harika bir yağmur yağıyor bugün.Gökgüzünden süzülüşü bile farklı, belki bu mevsimin ilk yağmuru olmasından dolayı, belkide yağmur sularının düştüğü o güzelim toprak kokusuna hasret kaldığımıdan olsa gerek, özlem gideriyoruz bugün yağmurla...