-
Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
arkadaşlar dövizzedeler adına kurduğumuz dövizzede.com sitesi kurucu üye tarafından farklı amaç peşinde olduğunu anlamış bulunduğumuzdan bu bölümü açmayı uygun gördük biz söz verdik buradayız aramızda farklı amacı olanları bu şekilde eleyecegiz yaklaşık 200 kişilik bir gurubumuz şu anda mevcut bunlarada tlf ve maille ulaşacağım hayırlı olmasını diliyor hepinizi bekliyorum
saygılarımla
-
Bddk'dan Mailime Gelen Yanit
YAZDIĞIM METİN
*************Sayın Başkanım eylül/2008 yılında bir bankadan konut kredisi kullandım. Bankanın yaptığı istihbarat ve gelir düzeyime göre(TL çeksem onaylanmıyordu bankanın yönlendirmesiyle Kredim Yapon Yeni (JPY) endeksli) kredim onaylandı.. Son yaşanan mali kriz neticesinde JPY'nindeki anormal artış neticesinde ödeme güçlüğüne düşmüş durumdayım.. eylül 2008 de ödeme gücüne göre kredi veren banka bu rakamlarla o gün karşılaşsa idi bana kredi vermemesi gerekirdi.. Burada bir çelişki olduğunu düşünüyorum.. Binlerce kişiyi banka bu şekilde ikna etmiştir. (Yasal boşluktan yararlanarak. TL bazında olmayacak işi döviz üzerinden yaparak.( Başımızı sokacak bir ev sahibi olalım derken kendimi sonunu kestiremediğim bir felaketin içinde bulmak üzereyim. Bu durumda binlerce insan olduğunu da gözönünde bulundurarak konu ile ilgilenmenizi, istirham ederim. Saygılarımla
ALDIĞIM CEVAP
BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU
(Hukuk İşleri Daire Başkanlığı)
SAYI: BDDK.HUK.Ş.555/1456
Sn. ..... ........
e-posta iletinizde yer alan talebiniz tarafımızdan tetkik edilmiş olup; şikayet ve talebinize konu husus, ilgili Banka ile yapılan kredi kullanımına ilişkin sözleşmeden kaynaklandığından, uyuşmazlığın 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile akdedilen sözleşme ve genel hükümler doğrultusunda çözümlenmesi gerekmektedir. Kurumumuzun, özel hukuktan kaynaklanan uyuşmazlık niteliğindeki şikayetlere taraf olması, faaliyette bulunması ve sorunun çözüm mercii olması mümkün bulunmamaktadır. Şikayet ve talebe konu olan olaylar neticesinde meydana geldiği iddia edilen mağduriyetin giderilmesinin öncelikle şikayet edilen bankadan, buradan sonuç alınamazsa yargı organlarından talep edilmesi gerekmektedir
Ayrıca, 4077 sayılı Tüketici'nin Korunması Hakkındaki Kanun'un tanımlar başlıklı 3. maddesinde Kanun'un uygulamasında kimlerin yetkili ve görevli olduğu açıklanmıştır. Anılan Kanunda, Kurumumuz yetkili ve/veya görevli olarak zikredilmemiş; Kanunun uygulanmasında ortaya çıkacak her türlü ihtilaflara hakem heyetleri veya tüketici mahkemelerinde bakılacağı hüküm altına alınmıştır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
-
4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun
http://www.sanayi.gov.tr/webedit/goz...px?sayfano=952 link bu. Tüketici Kredisi
Madde 10- (Değişik: 6/3/2003-4822/15 md.) Tüketici kredisi, tüketicilerin bir mal veya hizmet edinmek amacıyla kredi verenden nakit olarak aldıkları kredidir. Tüketici kredisi sözleşmesinin yazılı olarak yapılması ve bu sözleşmenin bir nüshasının tüketiciye verilmesi zorunludur. Taraflar arasında akdedilen sözleşmede öngörülen kredi şartları, sözleşme süresi içerisinde tüketici aleyhine değiştirilemez.
Sözleşmede;
a) Tüketici kredisi tutarı,
b) Faiz ve diğer unsurlarla birlikte toplam borç tutarı,
c) Faizin hesaplandığı yıllık oran,
d) Ödeme tarihleri, anapara, faiz, fon ve diğer masrafların ayrı ayrı belirtildiği ödeme planı,
e) İstenecek teminatlar,
f) Akdi faiz oranının yüzde otuz fazlasını geçmemek üzere gecikme faizi oranı,
g) Borçlunun temerrüde düşmesinin hukuki sonuçları,
h) Kredinin vadesinden önce kapatılmasına ilişkin şartlar,
ı) Kredinin yabancı para birimi cinsinden kullandırılması durumunda, geri ödemeye ilişkin taksitlerin ve toplam kredi tutarının hesaplanmasında, hangi tarihteki kurun dikkate alınacağına ilişkin şartlar,
Yer alır.
bu sözleşmenin bir nüshasının tüketiciye verilmesi zorunludur[/U] YAZILI İÇİNİZDE ALAN VAR MI?
-
Re: 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun
Herkese Merhaba..Bende Jpy kredisi ile ev aldım..
Yazılı olarak bankadan sadece ödeme planı verildi..
Selma Hnm'a birşey sormak istiyorum.KanalD veya Show habere mail atılsa,hergün döviz ve borsa bilgilerini aktarırken jpy/tl bilgisini de aktarsa acaba spekülatif artışlara dikkat çekebilirmiyiz?(tabi öyle birşey varsa..)
teşekkürler..
-
Re: 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun
DİKKAT ÖNEMLİ
selam
Arkadaşlar facobook a girin guruplar ve etkinlikler de dövizzede jpy zedeler için etkinlik ve guruplarda yeni konular açtım duyurular oradan yapılacaktır buradan adres vb gibi konuları yazamıyoruz
-
bana da sözleşmenin bir nüshası verilmedi. kimseye de verildiğini zannetmiyorum.
-
Selma abla iyi günler.Mesajı'nızı aldım.Pazar İzmir saat kulesi önündeyiz.İyi çalışmalar.
-
Alıntı:
selma abla rumuzlu üyeden alıntı
SORU
KARABEYOĞLU45 (Emrah )VE EMREBERK (Emre)
Arkadaşlar bu arkadaşlar başta olmak üzre toplantılar yaptık site kurmya karar verdik EMRAH facebok Emre ise Dövizzede.com
Ben bu arkadaşlara ulaşamıyorum msn mail yolluyor telefon açıyorum çalan telefon u açmıyorlar ama bu arkadaşlar arada birde olda forum a ve facebook a giriyorlar yani bir sorun olmadığı belli bilginize
Ben siteyle ugrastigim icin msn vs girmiyorum.girince cok fazla vakit kaybediyorum. beni ne zaman aradin telefonda? telefonum acık hep.
-
Sayın arkadaşlar; gerçek jpy mağdurları günlerdir bizlerin sorunlarıyla uğraşan gayret gösteren aile ilişkilerini bir kenara bırakan,gece gündüz demeden çalışan ve hiç bir menfaat gözetmeyen biri var aramızda oda SELMA Abladır onu abla tanıdık vede öyle Sakın onu yıpratmayalım görüyorumki belli bir gruplanma yapılanma başlamış konular amaç dışına çıkmaya bazı arkadaşların bunu kendi emellerine kullanma çabaları var. Kimseler bu hataya düşmesin . Bizlerin asıl amacı düşmüş olduğumuz bu çıkmazdan,çaresizlikten kurtulmaktır.Sitecilik oynama zamanı değil nede yeri gerçek mağdurlar Selma ablanın doğrultusunda hareket edelim.TV'lere çıkabildiysek onun gayret ve çalışmalarından dolayı olmuştur.Herkesin bişeyler yapması lazım armut piş ağzıma düş olmaz.Şunu son olarak burda söylemeden geçemeyecem amaçları farklı olan arkadaşlar varsa kendilerine başka platfomlar arasınlar burası şöhret olacak yer değil kimseler bizim madur durumumuzu kullanıp kendilerine iş yaratamaz.Buna kimse müsade etmez .Selma ablayıda yıpratmayı ve onun emeklerinide kimse kendi çıkarlarına kullanmasın.O tür kişileri tasvip etmiyorum.
-
Selam Arkadaşlar Pazar izmir Saat kulesinin önünde katılacak arkadaşlar beni arasın 0532 xxxxxxx Veysel S.
-
Arkadaşlar facebookta ki dövizzede.com daki yazılar ve yazılanlar haddini aştı bu gibi seviyeyi aşan rezilliklere daha fazla tahammül edemiyecegimden duygu ve vicdanımla yüregimle girdigim bu yolda beni aşan çirkinliklere maruz kaldığımdan çakiliyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun İZMİR deki toplantıya gidecek arkadaşlardan sitedeki yazıları okuyanlardan yoğun telefon aldım gitmeyeceklerini söylediler Karabeyoğlu45 umarım körü emellerine ulaşamaz bana güvenen ve inanan herkesten özür diliyorum manevi destek isteyen herkesin yanındayım desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim
saygılarımla
hoşça kalın
-
Arkadaşlar,bu konuların konuşulduğu ve bizim dertlerimizlevarını yokunu koyan
birilerinin olduğunu bu gün öğrendim 7 aylık jpy mağduruyum,ama görüyorum ki gerek burada gerekse diğer dövizzede.com'da yapılan yorumların bana hiç yabancı gelmediğini belirteyim.
Şöyle izah edeyim ki;ne zaman bir mağduriyet yada yardım edilme sözkonusu ise önce bunun yardım için öncülüğünü yapan taşlanır hakarete uğranır ya da bunu rant için belli çevre ve şahıslar kullanmaya kalkışır.İşte aynen öyle olduğunu üzülerek ve hayal kırıklığına uğrayarak okuyorum.Ne yazık ki Selma hanım efendide aynen bu tip bir ihanete uğramış görüyorum.Bizzat saatlerdir incelemem bunu söylememi gerektirdi.7 aydır haber programlarında bu konu ile ilgilenen bir kurum veya öncülük yapan birilerinin olup olmadığını arıyorum,sonun da bulduğumu sanmıştım ancak görüyorum ki bizi kullananların da oyunu ile karşı karşıya kalmışım.Bu ne rezalettir hiç mi insanlık yok hiç mi acıma yok yazık.7 aydır varım yokum bu kredinin geri ödenmesi için eşim ve ben çocuklarımızın okul masrafı eğitimi hatta boğazımızdan kesip ödemek için cebelleşip dururken,ayrıca dün(30 ocak) son ödemesi olan fakat bununla birlikte ödeyemediğim 2nci taksidimi üzüntüsü ile umutlandığım sizleri kınıyorum.Ben ve benim gibileri kulanmanıza asla müsaade etmeyeceğim eğer ki selma hanım gidilmesini desteklemiyorsa ben de yokum oraya gidip daha da üzülmek istemiyorum,çünkü benim kredim sadece konut kredisinden ibaret değil ayrıca ipoteğe bağlı konut kredisi ile birlikte devletin haksız yere aldığı kkdf ve bsmv vergileri ile önce varımı yokumu alan devlet şimdi bankanın evime elkoymasına ve yok pahasına satılmasına müsaade edecek sanırım.işte ödemelerim son iki ay ödenmemiştir.
temmuz......................1550 ytl
ağustos......................1642 ytl
eylül...........................2817 ytl
ekim...........................3840 ytl
kasım..........................2550 ytl
aralık..........................2494 ytl
ocak..........................2991 ytl
İnsanın umudunun kırılmasının ne demek olduğunu şimdi çok iyi anlıyorum çünkü çalıştığım işyerimden artık yarım maaşa çalışıyorum eşimin de aylığı 2003 seviyesine getirildi devlet oy uğruna,bazıları internette tıklama,uğruna bazıları ünlü olma yoluna,bazıları da kendini lider adanması için olmadık hilelere ve ayyamcılğa başvuranlara,bizi kullanarak reklam peşinde olanlara,son umudumuz olan Selma hanımı bezdiren siz birkaç kendini nimetten sayan insanlara buradan yolları açık olsun diyorum çünkü devir bu tip insanların devri.
-
fişek35 kardesım sen ne kadar yanlıs konusuyosun ben ne partı lıderım nede partı mesubuyum ben japonzedeyım dıkkatını cekerım basını kumun altından cıkar sen japonzedemısın ınanmıyorum sana sen ne kadar benı tanıyosunkı boyle cumleler kullanıyosunuz ben dıyorum kı gelın fıkrınızı soyleyın cozum bulalım kardesım sen bu sorunu cozebılıyosan buyur cozde bız senı tebrık edelım klasık turk mılletı olma.gelırsen gelırsın gelmezsen hıcde umrumda degılsın sen demekkı japonyenı kredı kullanamdınkı okadar rahatsın trıp yapıyosun sen kıme trıp yapıyosun kardesım kendıne bı aynadan bı bak sen ne haldesın jpon yenı 2.5 tl olsun ozamanda aynaya bakacak guc kalmayacak sende.yınede sayım sonsuz sıze ben atılla ıyı dusunkı ıyı yasayasın...
-
Sayın Atilla bey;
Seni bu tip konuşmandan dolayı tasvip etmiyorum ayrıca okuduysan yazımı içinde Atilla diye bir isim yok neden üstüne alınıyorsun anlamıyorum.
İster partili ol ister olma ben bu sorunu çözecek insanlarla akıl alışverişi yapmak isterim senin gibi önyargılı insanlara nasıl inanayım insan ilk konuştuğu bir insana böyelmi konuşur.Sen beni nekadar tanıyorsun ki bu konuşmayı bana sarf ediyorsun sana mı hesap vericem ben okuduysan ödemelerimide görmüşsündür kaç aydır tek başıma cebelleşiyorum sen kalmış bana bu tip konuşmayla tam umutlandığım anda umutlarımı söndürüyorsun asıl klasik Türk milleti sensin neyin önderliğinin peşindesin senin adın geçmeden bu konuda bana trip yaptığımı söylüyorsun yarın gelicem oraya birde yüzyüze konuşalım bunu dekontlarımı da getiricem ki gör bakalım kim mağdur kim değil .
-
Fişek35 Kardeişm Bana Inan Inanma Bak Dediğim şu çözüm çözüm çözüm Istiyorum Benim Odemem 1850 Iken Suanda 3050tl Oldu Kendini Benim Yerime Koy Gel Yarin Bi Yuzyuze Tanisalim Benim Magduriyetim Gor Sonra Haklimiyim Haksizmiyim Konusuruz.kirilma Bana Ben Yanliş Bir şey Demiyorum...seni Kirdiysamda özürdilemeyi Bilirim.kib Yarin Görüşürüz.
-
Atilla bey bakın aynı durum da bende çok zor durumdayım yarın yine dertleşiriz ama ben trip yapmadım yalnızca bu siteyi açmak açan arkadaşların amacının farklı olduğunu öğrendim ona ithafen yazdım sen üstüne alındın ayrıca benim de ödemelerim aynı senin gibi ve son iki ayı ödeyemedim maaşımın da yarısı verildi ne yapacağımı şaşırdım 8 aydır ben de koşouşturuyorum.
saygılarımla..
-
fişek35:
cobra:64:
Beni telefon ve msn den arayan çalşımalarımı destekleyen yanımda olan moral veren sonuna kadar dürüst ve samimiyetinden emin olduğum adını burada sayamadığım bülent ve eşi nevin mustafa ahmet elhokan a.ün ali uls birgünmutlaka emine hn esra hn hüseyin uğur-erdal-gülay-mevlüt-fatih-cengizergün handan-fikret gökhan sibel canan mehmet rasim ismini hatırlayamadığım Ankara izmir istanbul adana diyarbakır manisa aydın malatya balıkesir uşak samsun trabzon kayseri adana adıyaman zonguldak ağrı adapazarı hepinize yürekten teşekkür ediyor bol şan diliyorum
saygılarımla
-
Arkadaşlar bol şanşlar deyip yenişgrup kuran japonzedeleri kullanmaya kalkan emrah kardeşimizin yokluğunu kazanç bilip ona iftira atan olmasın aramızda .. ortada bu şekilde uğraşan arkadaşlar için maymunluk mu yapacağım diyen bir kişi... Amacı ne ise İzmire gelen arkadaşlar toplantıda gördü bizim samimiyetimizi ve çalışma ve planlarımızı... Bne madurum zamanım yok bir çözüm gerek ama kendisi millete hükmetmekten başka bir işi yok.. bizler çözüm ve çara izin izmirde toplşandık güzelde oldu .. basın açıklaması yaptık tv çekimi... proje ve planlar .. Teşekkürler gelen arkadaşlar.. teşekkürler destek veren arkadaşlar... Ankaraya gidecek arkadaşlar benim ile irtibata geçebilir Veysel SAĞLAM
-
İzmir'de atılan ilk kurşun tarihi bile sallayıp değiştirmiştir.Biz artık izmir ankara istanbul değil tüm Türkiyedekiler tek vücut olup saldıracağız ya mahvolacağız ya da kazancağız. şu an bize neredeyse gülüyorlar. size kim gidin japonyeni çekin dedi diyorlar.herkese sesleniyorum.Biz mi doğurduk bu krizi biz ahmak mıyız bile bile ateşin içine dalalım. hırsızın hiç mi suçu yok yahu...
yargıtayın karaları var.borç imkansızlaştımı sözleşme fes olur diyor.
yeni kararlara ulaşmak üzereyizz bekleyin yakında yayınlanacak kurtuluşumuzun Yyol haritası.
atillalar veyseller ve diğerleri yanınızdayım.
Onurlu ve haklı yürüyüşümüzü durdurmak isteyen herkesi çiğnemeye hazırım.
ben değil bizzzz kurtulmak istiyoruz. arkadaşlar sizde kendi aranızda birleşin ta ki o an gelip hepimiz bütünleşinceye kadar.
yolunuz açık olsun
-
taraflı tarafsız herkese sesleniyorum ve öncelikle belirtiyorum (ben akpli değilim)ancak bizim dünyayı gizli şekilde yöneten acımasız güçlü yahudilere karşı dimdik duran ve osmanlı tokadını ense köküne şaplatan bir başbakanımız var.gelin diyorum size gelin gidelim Başbakana. bizi kurtacak kiş şu an odurrr.
ve bu hafta içinde bizimle ilgili yasanın meclis gündemine alınacağını duydum. Ayrıntısını bilen Var mı?
-
Arkadaşlar Salı Başbakan ile görüşme ayarlamaya çalışıyoruz arkadaşlar Emrah ile veya ben Veysel ile irtibata geçsinler lütfen .....ACİLLL KURTULUŞŞŞ ....
-
Alıntı:
karabeyoglu45 rumuzlu üyeden alıntı
taraflı tarafsız herkese sesleniyorum ve öncelikle belirtiyorum (ben akpli değilim)ancak bizim dünyayı gizli şekilde yöneten acımasız güçlü yahudilere karşı dimdik duran ve osmanlı tokadını ense köküne şaplatan bir başbakanımız var.gelin diyorum size gelin gidelim Başbakana. bizi kurtacak kiş şu an odurrr.
ve bu hafta içinde bizimle ilgili yasanın meclis gündemine alınacağını duydum. Ayrıntısını bilen Var mı?
Değerli arkadaşlar
2 Şubat Pazartesi günü CHP'nin biz dövizzedeler için hazırladığı MHP ve AK PARTİli vekiilerin de destekleyeceği borç batağından kurtuluşu konu alan kanun teklifi öğle saatlerinde kamuoyu ile paylaşılacak denmiş facebookta bir arkadaş tarafından.
-
Sn.karabeyoğlu ve sn.diğer üyeler;
kişisel tartışmalarınız ve helvacı kağıdına yazar şekilde yazdığınız diğer ileti içerikleri konunun kilitlenmesine neden olacaktır bilginize.
-
Sayın Atilla bey veya Veysel bey ben bugün İzmir'deki toplantıya geldim ancak saat 14:20 gibi olabildim imkanım doğrultusunda ve içtenlikle ancak kimseyi tanımadığım için etrafa da sormama rağmen sizlere ulaşamadım lütfen ama lütfen ne olacaksa ne yapacaksak yapalım benim bu ay 2nci ödememi de yapamadım ne olacağımı bilemiyorum her ne yapılacaksa hepsine varım..
saygılarımla..
-
Sayın veysel bey irtibata geçmemiz için telefonunuzu nasıl alacağım..
-
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sn.karabeyoğlu ve sn.diğer üyeler;
kişisel tartışmalarınız ve helvacı kağıdına yazar şekilde yazdığınız diğer ileti içerikleri konunun kilitlenmesine neden olacaktır bilginize.
Sayın Erdoğan Kırcalı, ne deseniz kesinlikle haklısınız.Buradaki arkadaşlar,bizler sıkıntı ve bunalımdan dolayı dil ve imla kurallarını unutmuş durumdayız.Lütfen bizi anlayın.daha düzgün yazmaya dikkat edeceğim,çabalayacağım.Diğer konularda da dediklerinie uyacağımızdan emin olabilirsiniz.Teşekkürler...
arkadaşlar bahsedilen site hazırlanıyor.facebook japonyenizede gurubuda 200 üyeye yaklaşmak üzere bekliyoruz.
-
Arkadaşlar Veysel Sağlam arkadaşımızın facebookta japonyenizedeler gurubuna eklediği videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.Bu gerçekler insanın aklını başında alır.Gerçekten irkildim daha önce 1 ay önce burada o yazıyı eklemiştim buraya,arkadaşımız videosunu koymuş.
Bilginize...
-
Japon Yeni
Diger baslik kisilerin catismasi nedeni ile site yonetimi tarafindan kilitlenmis durumda !..
Bu baslik altinda
Lutfen uslubumuza dikkat edelim ,birbirimize hakaret etmeden,catismaya girmeden forum kurallari cercevesinde derdimizi anlatalim ,cozum arayisinda olalim...
LUTFEN !..
-
SADRAZAM HAMAMDA
Günlerden bir gün
Hamama gideceği tuttu
Sadrazam hazretlerinin
Bir yanında birinci veziri
Bir yanında ikinci veziri
Bir yanında üçüncü veziri
Sonra efendime söyleyeyim
Peşkircibaşısı
Nalıncıbaşısı
Sabuncubaşısı
Velhasıl tam dört yüz kişilik kafile
Peştemal takıp girdiler hamama
Geçtiler kurnaların başına
Üçer beşer
Sadrazam deseniz
Kuruldu göbektaşına
Yan gelip yattı
Memleketin en ünlü tellakları
Sardılar dört yanını
Kimi elini kaptı kimi bacağını
Bir keseleme, sürtme faslıdır başladı
Tamam on iki saat
On iki ünlü tellak
İncitmeden keselediler
Hazretin mübarek vücudunu
Öylesine kir çıktı ki sormayın
Her biri nah parmağım gibi
Aman efendimiz bu ne kiri
Demeye kalmadı
Keselerin altında eriyip gitti
Koskoca sadrazam
Bütün maiyet erkanı yerinden fırladı
- Nittünüz devletliyi
Dediler tellaklara
Tellaklar cevap verdi:
- Biz yıkadık, keseledik
Devletlinin kirden ibaret olduğunu bilemedik
Suç bizde değil
Neyleyelim
Kir bitti Sadrazam elden gitti ...
-
Değerli arkadaşlar
2 Şubat Pazartesi günü CHP'nin biz dövizzedeler için hazırladığı MHP ve AK PARTİli vekiilerin de destekleyeceği borç batağından kurtuluşu konu alan kanun teklifi öğle saatlerinde kamuoyu ile paylaşılacak denmiş sonuç hakkında bilgisi olan varmı yoksa balon habermiydi?
-
İzmirde pazar günü yeniden toplantı yapacağız. Herkes bu konuya odaklansın.İzmir ve çevresinden gelebilen gelsin. Başka türlü bu sorunun altından kalkamayız. Tartışarak en doğru yolu bulmaya çalışalım.
-
Erdoğan Bey'e teşekkür ederiz.Umarım 1 gün kilitli kalmak bazılarına ders olmuştur.....
-
Alıntı:
frekans32 rumuzlu üyeden alıntı
Erdoğan Bey'e teşekkür ederiz.Umarım 1 gün kilitli kalmak bazılarına ders olmuştur.....
Erdoğan Bey Teşekkürler..
Frekans32 2 subat gunu gercekten bu konuda bddk ve tmmb de bır gorusme oldumu bılgın varmı?
-
Alıntı:
bbb35 rumuzlu üyeden alıntı
Frekans32 2 subat gunu gercekten bu konuda bddk ve tmmb de bır gorusme oldumu bılgın varmı?
Lütfen bir bilgisi olan varsa bu konuda cevap versin. Umuda ihtiyacım var. Bir an önce bir şeyler olmalı artık. Yoksa sonumuz baya kötü yen 1,83
-
Alıntı:
bbb35 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşım birlik olunması gerekirken insanlar birbirini boğazlıyor.Bu durumu anlamış değilim.Neyse biz burdan bilgi paylaşımına devam edelim.Malum facebookta farklı gruplar oluşmuş.Hepside sağolsun birşeyler yapmaya çalışıyorlar.Yazılana göre bir arkadaşımız bugün Başbakanla görüşmeye çalışacakmış Ankara'da.Diğer yazdığın pazartesi için meclis görüşmesi yapılcağını söylediler ama dün ne oldu bende bilmiyom...
-
Değerli arkadaşlar
2 Şubat Pazartesi günü CHP'nin biz dövizzedeler için hazırladığı MHP ve AK PARTİli vekiilerin de destekleyeceği borç batağından kurtuluşu konu alan kanun teklifi öğle saatlerinde kamuoyu ile paylaşılacak denmiş sonuç hakkında bilgisi olan varmı yoksa balon habermiydi? Bir haberi olan varmı arkadaşlar?
-
Güler Tüzün Ergen yazdı26 dakika önce
Mehmet bey ile görüştüm ve yarın CHP nin basın toplantısı düzenleyerek JPYzedelerin durumunu mecliste açıklayacağını bildirdi.Tüm Basın yayın orada olacakmış.Ankaradaki arkadaşlarda katılabilirse bu basın toplantısına çok iyi olur.
Ayrıca Veysel Beyde yarın Ankarada olacak bizleri temsilen.
-
Alıntı:
eğitim2008 rumuzlu üyeden alıntı
İzmirde pazar günü yeniden toplantı yapacağız. Herkes bu konuya odaklansın.İzmir ve çevresinden gelebilen gelsin. Başka türlü bu sorunun altından kalkamayız. Tartışarak en doğru yolu bulmaya çalışalım.
eğitim 2008 1 şubatta ben 14:15 gibi meydan da oldum fakat kimseyi tanımadığımdan sizlere ulaşamadım bu pazar da aynı yerde mi olacak eğer yer ve saat bildirirken bir kişi de telefon numarası yazsın orda herkese sormak durumunda kalıyorum ve toplantıyı kaçırıyorum.
Ben İzmir 1nci tüketici mahkemesine başvurdum benim gibi iki arkadaşımda başvurdu mart ın 5 inde duruşmaya çıkacağım avukat aradım hepsi çok yüksek meblağlarda para istediler bazıları ise olmadığı halde 900 ytl harç parası istedi tüketici mahkemelerinde harç yok bilginize sadece 9 ytl posta pulu ve 60 kuruş dosta parası ile dilekçe ve ödeme planları dekontlarla başvuru yapılıyor sonraki aşamalar ne dir bilmiyorum ayrıca avukatsız bu mahkemeyi nasıl kazanacağım o da meçhul ayrıca bana ittihadi tedbir kararı uygulanmadı yani hakim bu talebi, reddetti.
son 2 ay kredimi ödeyemedim 3 ay onlar icra takibine başlayacak avukatlara dava bitince anlaşalım diyorum yok çünkü o da makbul olmuyor Allah sonumuzu hayır etsin.
-
rıcadır
--------------------------------------------------------------------------------
Selam Erdoğan bey
sitedeki dövvizzede konulu sayfa tamamen kapatılmış bu beni ve buraya üye yüzlerce mağduru yürekten yaraladı.
Lütfen denetleme yaparak buna sebep olan [bende dahil]bireylerin siteye girmesini engelleyerek tek buluşma yerimiz olan hukuki net kurallarını ihlal eden şahısları engelleyerek ve sitedeki bölümümüzü bizlere geri bağışlayarak en büyük iyiligi yapmış olacaksınız. Lütfen bunu bizlerden esirgemeyin tek umudumuz ve şansımız bu.
Teşekkürler
Saygılar
Herkese merhaba
arkadaşlar Erdoğan bey e sitemizin kapandığı gece mu mesaj ı gönderdim mağduriyetimize duyarsız kalmadı ve siteyi açtı. Kendisine tüm mağdurlar ve şahsım adına binlerce teşekkür ediyorum.
Herkesten tek rıcam kurallara uyalım uymayanları uyaralım lütfen.
-
Sn.selma abla;
arada yapmış olduğum hatırlatma uyarılara rağmen kişisel tartışmaların artarak konudan uzaklaşılması,mesaj yazarken yazım kurallarına özen gösterilmemesi nedeniyle konunun tam anlamıyla karmaşaya dönen konuyu kilitlerken zaten 1 günlük kilitleme sonrasında açma düşüncesiyle kilitlemiştim.
Konunun açılması yönünde pek çok üyeden mesaj geldi.
(Yukarıda yazdığınız şekilde yazım kurallarına özen göstermeden yazılacak iletilerin tamamı silinmeye aday iletiler olduğundan, aşağıdaki linki kullanarak iletinizi tekrar düzenleyip, cümlelere büyük harfle başlanmış,noktalama işaretlerine uyulmuş hale getirebilirsiniz.
https://www.hukuki.net/forum/editpost...tpost&p=253299