Darbe karşıtlarını ihraç ediyorlarmış
Mısır ordusundan yanlış anlamayın :)
Printable View
Sayın adminim,
Gezi Parkı eylemine destek veren oyuncunun milli takıma alınmaması, TMMOB'nin gelirlerinin engellenmesi, gözaltı süreçleri ve daha bir çok eylem göstermektedir ki, cadı avı sürmekte ve TRT'nin tabiri ile "sokak olayları"ndaki insanlar yalnız kalıncaya ve her biri susturuluncaya kadar bu av sürecektir.
Madem ki böyle bir durum var, Avrupa Konseyi Avukatlık Mesleğinin İcrasındaki Özgürlükler Hakkında 9 Numaralı Tavsiye Kararı - Prensip 5, Turin İlkeleri, Moleria Şartı, Havana Kuralları ve yerel kanunlarda bizlere verilen görev ve sorumluluklar kapsamında, "Adaletin sağlanmasının korkusuzca savunulması ve teşvik edilmesi" için tüm gücümüzü kullanmamız gerekmektedir.
Bu açıdan, görüşümüzün forum yerine bildiri olarak belirtilmesini rica edeceğim.
TMMOB nin haksız olduğunu düşündüğüm gelirlerinin engellenmesini destekliyor yetersiz buluyorum geç kalınmış bir girişim olarak görüyorum bununla birlikte diğer birlik ve odalarında aynı şekilde hizmet karşılığı olmayan yada verilen hizmete oranla astronomik zorlama kesinti ve aidatlarının mercek altına alınmasını umuyorum
Toplumun başını çeken yada çekmesi gereken okumuş yazmış insanların ihaneti olmasaydı bu gün bu olanlar bu noktaya asla gelmezdi .
gelecek umudu kararmış, yarınlara umutsuz gözlerle bakan gençlerin isyanını anlamamak için AKP nin fanatik taraftarı olmak yeter sanırım.
fanatik olmayan vicdanlı, okuduğunu anlayan gördüğünü yorumlaya bilen herkes ''van münit'' i bu defa kendisi için söylediğinden yüzde yüz eminim.
İşssizlik almış başını gidiyor bankalara bi şekilde borcu olmayan adeta yok gibi. üniversite bitirmiş onca insan sokaklarda iş arıyor. hatta umudunu hepten kestiği için artık aramıyor bile, Çin ayısının Teknoloji alanına getirdiği mal enflasyonundan kalkınıyoruz sandık,
dünyanın abd yi krizden çıkarmak için uyguladığı bol para politikasının sonu yok gibi sanıyorduk.
DÜNYA BANKALARI TC ye sınırsız kredi ler açarken
TC bankaları da nerdeyse evlere servis yapıp kredi dağıttılar kredi kartı dağıttılar ödemelerini uzun zamanlara yayıp tüketme iştahımızı tahrik ettiler.
bütün bu bol para politikası ABD yi kalkındırdı ama bizim nerde nekadar birkmiş taşınır yada taşınmaz tesislerimiz yahut ulusal servetlerimiz varsa önce sulandırılıp havuza katıldı sonrada sivri sinekler vasıtasıyla taşıtıldı .
şimdi ne elde var ne avuçta
bedelliyi i 6000 dolara kadar indirdik para lazım para
Ehliyetlerden medet umduk para lazım beyler
eminim yakında sınırdaki o yahudilere verilemeyen araziler gelecektir gündeme,
üç kuruş borçla biriktirdiğimiz rezerv paramızıda doları 2000 nin üzerine çıkarmıyacağız diye habire eritiyoruz,
halbuki ecel geldi kapıya gezi olayı bahane,
oyun bitti dedi ABD ben masadan çekiliyorum .
morguç zararını tazmin ettiği gibi karada geçti şimdi ,
hani biz üretmeden yaşayacaktık bolluk içinde,
Hatta iyi hatırlıyorum sıcak paranın gölgesine yanlayan yönetici bozuntuları üretmenin aptallık olduğunu bile söylediler bir zamanlar.
heyhat !
şimdi 30 yaşına girmiş koca, koca delikanlılar babadan harçlk almak zorundalar,
acaba içinizde umrunda, olan varmı?
Kolaymı işi düzeni düzgün insanları tahrik edip orda burda çatıştırmak
düşünüre sormuşlar korkak kimdir? diye
kimin en çok kaybedecek şeyi varsa odur korkak. demiş...
Üretmeden tüketmenin faturasını ödeme zamanı geldi,
Haydi beyler! pamuk eller cebe,
ayazoglum
Nefret ettik artık...
https://www.youtube.com/watch?v=_zkp997XiUY
Bu gün hükümet açıklama yaptı TMMO odasının haksız gelirlerinin engellenmesi için çıkarılan yasa teklifi hazırlığı (16 mayıs) gezi olayları öncesi yapılmış kısaca gezicilerin derdi belli oldu :)
"GEZİ"ZEKALILAR :)))) http://www.internethaber.com/cop-ara...ce-559477h.htm
"Eylemcileri adam yapmasını iyi biliriz."
https://www.youtube.com/watch?v=oCoVHDd59dk