-
Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
Alıntı:
Mehdiayyıldız rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,,
Genel olarak Türk vatandaşlığına başvurusunda bulundum.
27.01.2021 evrakları teslim
18.02.2021 parmak izi
23.03.2021 (komisyona) girdim
27.03.2021 başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze gönderilmiş, ancak henüz Genel Müdürlüğümüze ulaşmamıştır.
21.04.2021 genel olarak başvurunuz ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır
03.05.2021 genel olarak başvurunuz ulaşmış olup belgeleriniz incelenmektedir
23.05.2021 genel olarak türk vatandaşlığı İnceleme ve araştırma devam etmektedir
04.10.2021 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırmasına gönderilecek ilk listeye eklenecektir.
27.10.2021 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırmasına gönderilecek listeye dahil edildi.
03.12.2021 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lara) gönderilmiştir.
21.01.2022 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
bugün hala aynı yazı var (araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir).
sizin vatandaşlık başvurunuzda araştırma uzamış; 0 312 591 21 00 / 11'e tıklamalı yoksa dahili 2122/2295/2390 arayın durumu sorun lütfen. Fazla uzatmışlar yani
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
Merhaba,,
Genel olarak Türk vatandaşlığına başvurusunda bulundum.
27.01.2021 evrakları teslim
18.02.2021 parmak izi
23.03.2021 (komisyona) girdim
27.03.2021 başvurunuza ait belgeler Genel Müdürlüğümüze gönderilmiş, ancak henüz Genel Müdürlüğümüze ulaşmamıştır.
21.04.2021 genel olarak başvurunuz ulaşmış olup ön inceleme yapılmaktadır
03.05.2021 genel olarak başvurunuz ulaşmış olup belgeleriniz incelenmektedir
23.05.2021 genel olarak türk vatandaşlığı İnceleme ve araştırma devam etmektedir
04.10.2021 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırmasına gönderilecek ilk listeye eklenecektir.
27.10.2021 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırmasına gönderilecek listeye dahil edildi.
03.12.2021 genel olarak türk vatandaşlığı arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lara) gönderilmiştir.
21.01.2022 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
bugün hala aynı yazı var (araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir).
bu da forumdan bulduğum
Cok tesekkurler..Bizi m ilk basvuru 19 eyluldu..Kasimda ilk komisyona gidemedik.Ocak ortasi 2. Komisyona girdik..OCak sonunda dosya ankarada idi..Ama tam 2 kez eve tebligat geldi..Eşimin doğum tarihinde bir sıkıntı vardı.doğu m belgesi ve pasaporttaki tarihler ay ve gün hanelerini ters yere yazdıkları için soru n cıktı..Eşimin ülkesinden kaynaklı sorun..Onu düzelttirdik..BUrdaki arkadaşlara tavsiyem eğer dosyanız 6 aydan fazla sürede araştırma ve inceleme aşamasında ise bir eksiklik yada hata olabilir.Telefonda ankara ya sormayın söylemiyorlar..Direk basvurduğunuz şehrin İl nüfüs müdürlüğüne Vatandaslık birimine gidin ve dosyanızı incelemelerini söyleyin,hatta ısrarcı olun..Çünkü bir eksiklik yada hata oldugunda ankara ,sizin bulunduğunuz sehrin İL nüfüs vatandaşlık müdürlüğüne yazıyor.ONlarda size telefonla yada maille ulaşmıyor tabiki sizin evinize tebligat ile bildiriyor.Ve posta görevlisi evde yoksanız tebligatı yere bırakıveriyor.Apartman görevlimiz yerde bulup çöpe atmak üzereyken farketmese bu bikdirimden haberimiz olmayacaktı..yani mutlaka oeşine düşün..Evlilikten başvurduk yani evrakların Ankara ya ulaşması ve karar aşamasına geçmesi 6 ay sürdü.( 2 kez düzeltilmiş evrak istedikleri halde ) yani arkadaşlar normalde bu aşama 3-4 ay..Bİzim hatalardan dolayı 6 ay sürdü.Sizde lütfen ona göre hesaplayın,takip edin..İNşallah vatandaşlıkta haftaya gelir..Darısı tüm bekleyenlerin başına.BU süreçte çok yorulup ,üzüldüğümüzü belirtmek isterim..İNsan umutsuzluğa kapılıyor,sabrı kalmıyor ama karar aşamasına geçtiğini görmek bile unutturuyor herşeyi..Darısı tüm bekleyenlere
-
arkadaşlar 29.09.2022 tarihinden beri Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir yaziyor ancak 2 gün önce il nüfus müdürlüğüne gittim ve durumumu sordum onlarda sistemden baktılar ve arşiv araştırmam olumlu olduğunu ve dosyamı karar makamı birimine gönderildiğini söylediler umutlanmam mı gerek acaba yada böyle bu durumlarda ne kadar sürede sonuçlanabilir bilen var mı ama şuanda sistemden baktığımda hala araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir yazıyor.
-
Alıntı:
Çarjowdan rumuzlu üyeden alıntı
merhaba, sizden tekrar bir evrak istediler mi yoksa? mesela forumda gördüğüm; bir kişiden çalışma iznini uzattığı evrağı istemişler ve sonradan arşiv araştırma ve değerlendirmeye girmiş.
evet geçen ay çalışma iznimi yeniliyip noter onaylı bir kopyasını nufusa teslim etmiştim.
ama bu işlemi geçen senede yapmıştım.
o zaman böyle bir yazı çıkmamıştı.
bana geçen ay nufusa gittiğimde araştırma sonucunuz olumlu demişti.
şimdi ama ...
-
Merhaba
09.01.2023 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmek üzere onay aşamasındadır.
bugün değişti (Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmek üzere onay aşamasındadır.).
-
Alıntı:
Merhaba
09.01.2023 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmek üzere onay aşamasındadır.
bugün değişti (Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmek üzere onay aşamasındadır.).
benimkide değişti :))))
şaka gibi ya
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lar)a gönderilmiştir.
1,5 sene önce arşiv araştırma yapılmış olmasına rağmen tekrar böyle çıkıyor.
acelem yok benim zaten
ama can sıkıcı
bilgilendirme yok işlemler tekrar ediyor.
-
Alıntı:
hsynzde-123 rumuzlu üyeden alıntı
şaka gibi ya
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurum(lar)a gönderilmiştir.
acelem yok benim zaten
ama can sıkıcı
bu hızla ilerlerse hafta sonuna kadar kimliği alırım herhalde
bir az önce baktım böyle yazıyor.
Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin işlemlere devam edilebilmesi için 09.01.2023 tarihinde başvuru makamından (İstanbul İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü) talep edilen eksik evrak/bilginin Genel Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.
yarın gedip bakacağım eksik olan belge ne.
-
Alıntı:
Merhaba
Merhaba Mehdiayyıldız, hayırlı olsun. Yanlış bilmiyorsam listeye dahil edilmesi hızlı olmalı ama; genel yolla başvuranlar başkalarında listenin karar makamına listeye dahil edilmesini bekler
-
Alıntı:
cw121 rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar 29.09.2022 tarihinden beri Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir yaziyor ancak 2 gün önce il nüfus müdürlüğüne gittim ve durumumu sordum onlarda sistemden baktılar ve arşiv araştırmam olumlu olduğunu ve dosyamı karar makamı birimine gönderildiğini söylediler umutlanmam mı gerek acaba yada böyle bu durumlarda ne kadar sürede sonuçlanabilir bilen var mı ama şuanda sistemden baktığımda hala araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir yazıyor.
söylemek çok zor ama listeye alınacak ise her 90'den bakanlar kurulu toplanıyor ve mart-şubat gelebilir diye düşünüyorum
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
şaka gibi ya
acelem yok benim zaten
ama can sıkıcı
Her defa evrak verilince arşiv araştırması yeniden yapılıyor; zaten bir adanalı genel yolla başvuran vardı, ondan da evrak istemişleri ve arşiv araştırmasını yeniden yapılmış ve 2. arşiv araştımadan sonra alabilmiş; gördüğüm kadarıyla sizde onun yazdıklarını görmüş olabilirsiniz. Yine de bir sormanız gerekiyor, yoksa sessizlik rahatsız edici :-(
-
Alıntı:
söylemek çok zor ama listeye alınacak ise her 90'den bakanlar kurulu toplanıyor ve mart-şubat gelebilir diye düşünüyorum
- - - Güncellendi - - -
Her defa evrak verilince arşiv araştırması yeniden yapılıyor; zaten bir adanalı genel yolla başvuran vardı, ondan da evrak istemişleri ve arşiv araştırmasını yeniden yapılmış ve 2. arşiv araştımadan sonra alabilmiş; gördüğüm kadarıyla sizde onun yazdıklarını görmüş olabilirsiniz. Yine de bir sormanız gerekiyor, yoksa sessizlik rahatsız edici :-(
Peki 2. kez arşive girince sonra tekrar araştırma ve değerlendirme süreci de var mı yoksa karara mı gidiyor arşiv aşaması 2. kez tamamlanınca? Bu konuda gözlemleri olanlar paylaşırsa sevinirim.
-
Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
Verifpro - paypal, ebay, stripe, banks, crypto, docs and more!
Follow channel https://t.me/Verifpro_accounts to get more info
-
Cevap: Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
il nufus müdürlüğüne gittim
tekrar sağlık raporu ve medenhi hal belgesi istendi.
büyük ihtimal benim şansımdan dolayı bu bana mahsus bir durum.
siz arkadaşlar tedirgin olmayın.
belgeleri hazırlayıp göndereceğim.
size sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
sena90 rumuzlu üyeden alıntı
Peki 2. kez arşive girince sonra tekrar araştırma ve değerlendirme süreci de var mı yoksa karara mı gidiyor arşiv aşaması 2. kez tamamlanınca? Bu konuda gözlemleri olanlar paylaşırsa sevinirim.
ben burada bilgilendiririm sizleri.
ama sağlık raporu için randevu çok zor bir işlem bakacağız.
-
[QUOTE=Çarjowdan;650498]söylemek çok zor ama listeye alınacak ise her 90'den bakanlar kurulu toplanıyor ve mart-şubat gelebilir diye düşünüyorum
- - - Güncellendi - - -
Her defa evrak verilince arşiv araştırması yeniden yapılıyor; zaten bir adanalı genel yolla başvuran vardı, ondan da evrak istemişleri ve arşiv araştırmasını yeniden yapılmış ve 2. arşiv araştımadan sonra alabilmiş; gördüğüm kadarıyla sizde onun yazdıklarını görmüş olabilirsiniz. Yine de bir sormanız gerekiyor, yoksa sessizlik rahatsız edici :-([/QUOTE.
her 90'den bakanlar kurulu toplanıyor ve mart-şubat gelebilir diye düşünüyorum. Burda ne demek istediniz anlamadım da
-
Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
Verifpro - paypal, ebay, stripe, banks, crypto, docs and more!
Follow channel https://t.me/Verifpro_accounts to get more info
-
Alıntı:
- - - Güncellendi - - -
Sağlık raporu için başka ilden alın bence; Mesela benim kaldığım şehirde yoktu 2 ay sonra randevu vardı; sonra başka bir ilden sağlık raporu için randevu aldım ve raporu başvuruda kabul ettiler.
- - - Güncellendi - - -
[QUOTE=cw121;650502]
Alıntı:
- - - Güncellendi - - -
Her defa evrak verilince arşiv araştırması yeniden yapılıyor; zaten bir adanalı genel yolla başvuran vardı, ondan da evrak istemişleri ve arşiv araştırmasını yeniden yapılmış ve 2. arşiv araştımadan sonra alabilmiş; gördüğüm kadarıyla sizde onun yazdıklarını görmüş olabilirsiniz. Yine de bir sormanız gerekiyor, yoksa sessizlik rahatsız edici :-([/QUOTE.
her 90'den bakanlar kurulu toplanıyor ve mart-şubat gelebilir diye düşünüyorum. Burda ne demek istediniz anlamadım da
pardon demek istediğim; her 90 günde bir bakanlar kurulu toplantısı gerçekleşiyor(il nüfus müdürlülüğünde yazıyordu).
-
Alıntı:
- - - Güncellendi - - -
Sağlık raporu almak çok zordu. 2 tam günümü aldı. Umarım bir daha tekrarlamam.
-
[QUOTE=Çarjowdan;650508]Sağlık raporu için başka ilden alın bence; Mesela benim kaldığım şehirde yoktu 2 ay sonra randevu vardı; sonra başka bir ilden sağlık raporu için randevu aldım ve raporu başvuruda kabul ettiler.
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
pardon demek istediğim; her 90 günde bir bakanlar kurulu toplantısı gerçekleşiyor(il nüfus müdürlülüğünde yazıyordu).
25 ocağa randevu aldım
o zamana kadarda medeni hal belgesini alırım.
umarım sizlerden istenmez.
ve en kısa sürede sonuçlanır.
-
Nüfus müdürlüğü benin Arşiv araştırması olumlu olduğunu söylediler ya acaba ne kadar tahminen yani kaç ayda vatandaşlığımı sonuçlanabilir
-
Alıntı:
Nüfus müdürlüğü benin Arşiv araştırması olumlu olduğunu söylediler ya acaba ne kadar tahminen yani kaç ayda vatandaşlığımı sonuçlanabilir
Merhaba cw121;
Siz 0312 591 21 00 aradınız mı? Yoksa il nüfus müdürlüğüne gittiniz mi?
Sırasına göre bakarsak adınız listeye eklenilmesi gerekiyor. Siz ne zaman başvuru yaptınız?
-
Genel olarak
19/11/2021 dosyalara teslim
23/11/2021 il soruşturması
20/01/2022 Mülakat
06/02/2022 ön inceleme
17/02/2022 inceleme
13/05/2022 arşive araştırması için kurumlara gönderilmiştir
29/09/2022 Araştırma ve değerlendirme devam etmektedir
Hala devam ediyor
Ben geçen hafta başvuru yaptığım il nüfus müdürlüğüne gittim arşiv araştırması olumlu olduğunu ve karar makamına gönderdiğini söylediler ama hala araştırma ve değerlendirme devam etmektedir yaziyor
-
Alıntı:
Genel olarak
20/01/2022 Mülakat
06/02/2022 ön inceleme
17/02/2022 inceleme
Hala devam ediyor
Ben geçen hafta başvuru yaptığım il nüfus müdürlüğüne gittim arşiv araştırması olumlu olduğunu ve karar makamına gönderdiğini söylediler ama hala araştırma ve değerlendirme devam etmektedir yaziyor
Merhabalar, sizinle tarihlerde çok çok yakınız; ben de bir gidip soracağım.
2-4 ay sürer listenin dolup onaylanması.
-
Merhaba siz benden önce mi başvuru yaptınız şuanda hanagi aşamadasınız ve o aşamaya ne zaman girdiniz
-
Merhabalar, bugün benimde durumum değişti, inşallah yakın zamanda sonuçlanır
16.04.2021 Vatandaşlık başvuru yapıldı
24.06.2021 Vatandaşlık başvurunuza ilişkin yapılan il soruşturması tamamlanmıştır. Başvuru makamınca saat 14:00 Komisyona mülakatına katılım arz etmektedir.
14.07.2021 Vatandaşlık başvurunuza ait balgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup başvuru belgeleriniz incelenmektedir.
11.02.2022 Vatandaşlık başvurnuza ilişkin arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurumlara gönderilmiş olup araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
24.03.2022 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
12.01.2023 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilecektir.
-
Merhaba Arkadaslar.
18.11.2020 Genel Yoldan Basvurdum.
16.12.2022 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir.
Suan yaklasik 1 ay o durumda kaldim... Tecrubesi olan var mi ne zaman sonraki asamaya geciyoruz ?
-
Alıntı:
Merhaba siz benden önce mi başvuru yaptınız şuanda hanagi aşamadasınız ve o aşamaya ne zaman girdiniz
Merhaba, nufüs müdürlülüğüne gittim ve bir işe yaramadı; sizin sistemde görüdüğünüzü bizde görüyoruz dedi.
Ben
Mülakat 10.02.2022
ön inceleme 08.03.2022
10.06.2022 arşiv araştırması başladı
23.12.2022 arşiv araştırma ve değerlendirme devam ediyor.
inşallah listeye adım eklenir/ İletişimsizlik ve sessizlik çok yorucu.
Size hayırlı olsun!
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
ulukurt rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar, bugün benimde durumum değişti, inşallah yakın zamanda sonuçlanır
16.04.2021 Vatandaşlık başvuru yapıldı
24.06.2021 Vatandaşlık başvurunuza ilişkin yapılan il soruşturması tamamlanmıştır. Başvuru makamınca saat 14:00 Komisyona mülakatına katılım arz etmektedir.
14.07.2021 Vatandaşlık başvurunuza ait balgeler Genel Müdürlüğümüze ulaşmış olup başvuru belgeleriniz incelenmektedir.
11.02.2022 Vatandaşlık başvurnuza ilişkin arşiv araştırması yapılmak üzere ilgili kurumlara gönderilmiş olup araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
24.03.2022 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir.
12.01.2023 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilecektir.
Merhaba ulukurt; Hayırlı olsun ve adınıza sevindim.
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
aarka rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba Arkadaslar.
16.12.2022 Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir.
Suan yaklasik 1 ay o durumda kaldim... Tecrubesi olan var mi ne zaman sonraki asamaya geciyoruz ?
Merhaba aarka;
Genel yoldan başvuranlar karar makamıca gidecek listesinin dolmasını bekler ondan sonra bakanlığa gidiyor diye okudum forumda. muhtemelen 2-4 ay sürebilir
-
[QUOTE=Çarjowdan;650540]Merhaba, nufüs müdürlülüğüne gittim ve bir işe yaramadı; sizin sistemde görüdüğünüzü bizde görüyoruz dedi.
Ben
Mülakat 10.02.2022
ön inceleme 08.03.2022
Size hayırlı olsun!
dostum, sen henüz yeni başvurmuşsun sayılır. Yaklaşık 2 sürer. Benim arşiv araştırmam şu an 8-9.ayında.
-
Alıntı:
Merhaba, nufüs müdürlülüğüne gittim ve bir işe yaramadı; sizin sistemde görüdüğünüzü bizde görüyoruz dedi.
Ben
Mülakat 10.02.2022
ön inceleme 08.03.2022
Size hayırlı olsun!
- - - Güncellendi - - -
----------------------------------------------------
Maşallah! Sizden bir ay önce başvurdum ve sadece Aralık ayında arşiv aşamasına geçtim. Hangi şehirden başvurdunuz?
-
@pump_upp - best crypto pumps on telegram !
á àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá à - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel á àá àá àá àá àá àá àá àá à !
-
Alıntı:
sam2011 rumuzlu üyeden alıntı
----------------------------------------------------
Maşallah! Sizden bir ay önce başvurdum ve sadece Aralık ayında arşiv aşamasına geçtim. Hangi şehirden başvurdunuz?
Merhaba sam2011, ben gaziantep'ten başvuru yaptım; ama gaziantepteki memurlar fazla yardımcı olmuyor.
-
[QUOTE=Çarjowdan;650540]Merhaba, nufüs müdürlülüğüne gittim ve bir işe yaramadı; sizin sistemde görüdüğünüzü bizde görüyoruz dedi.
Ben
Mülakat 10.02.2022
ön inceleme 08.03.2022
Size hayırlı olsun!
Suana kadar en hizli ilerileyen kisisiniz galiba. Ben de Istanbuldan Subat 2022 de basvurdum ve henuz inceleme yapiliyor yaziyor. Sizin Arsiv bile bitmis :) Sanirim Istanbul dan basvurunce ayri degerlendiriliyor :)
-
á àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá à - best crypto pumps on telegram
-
-
[QUOTE=kurtlar vadisi;650553]
Alıntı:
Ben
Mülakat 10.02.2022
ön inceleme 08.03.2022
Size hayırlı olsun!
Suana kadar en hizli ilerileyen kisisiniz galiba. Ben de Istanbuldan Subat 2022 de basvurdum ve henuz inceleme yapiliyor yaziyor. Sizin Arsiv bile bitmis :) Sanirim Istanbul dan basvurunce ayri degerlendiriliyor :)
Merhaba kurtlar vadisi, aslında ben tam tersini duyum o tek kişiden; benim bir tanıdığım mülakattan 9 ay sonra vatandaşlığı almış ve genel yolla(çalışma izni ile) istanbul'dan başvuru yapmış :).
-
Alıntı:
Genel olarak
20/01/2022 Mülakat
06/02/2022 ön inceleme
17/02/2022 inceleme
Hala devam ediyor
Merhaba cw121 sizin başvrunuz sistemde güncellenildi mi yoksa aynı gösteriyor mu?
-
Hal Araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir yazıyor
-
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
Merhaba Arkadaslar.
Merhaba
Sizin durumunuz hala aynı mı?
Karar makamına sunulacak olan listeye eklenecektir bu aşamaya ne kadar sürdü?
Benim geçen hafta "listeye eklenecektir" aşamaya geldi
-
Alıntı:
ktg_izm rumuzlu üyeden alıntı
- - - Güncellendi - - -
Merhaba
Merhaba
Benimki 10 gun surdu sonra edilmistir oldu ve 1 ay Bu asamadayim
-
-
Alıntı:
Merhaba
Merhaba,
bekleyen arkadaşlarına yardımcı olmak adına, bütün aşamalarını yazar mısınız nasıl geçti
ne zaman başvuru yaptınız, v.s.
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
ktg_izm rumuzlu üyeden alıntı
- - - Güncellendi - - -
Merhaba
Merhaba,
sizde aynı şeklinde ,bekleyen arkadaşlarına yardımcı olmak adına, bütün aşamalarını yazar mısınız nasıl geçti
- - - Güncellendi - - -
Bütün arkadaşlarına sesleniyorum, karar makamına girdiğinizde veya tebliğ aldığınızda lütfen buraya başvuru süreciniz aşama olarak nasıl geçtiğinizi tarih ile birlikte yazarsanız diğer arkadaşlarına çok yardımcı olursunuz. Bu forumda bir sürü bekleyen insanlar var ve yaklaşık 2 sene beklemek çok da kolay değil.
-
Alıntı:
ulukurt rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
bekleyen arkadaşlarına yardımcı olmak adına, bütün aşamalarını yazar mısınız nasıl geçti
- - - Güncellendi - - -
Merhaba,
sizde aynı şeklinde ,bekleyen arkadaşlarına yardımcı olmak adına, bütün aşamalarını yazar mısınız nasıl geçti
- - - Güncellendi - - -
Bütün arkadaşlarına sesleniyorum, karar makamına girdiğinizde veya tebliğ aldığınızda lütfen buraya başvuru süreciniz aşama olarak nasıl geçtiğinizi tarih ile birlikte yazarsanız diğer arkadaşlarına çok yardımcı olursunuz. Bu forumda bir sürü bekleyen insanlar var ve yaklaşık 2 sene beklemek çok da kolay değil.
Merhaba,
Siz bu tarihlerin detaylarını nereden alabiliyorsunuz? Benim o detaylara erişimim yok.
Yaklaşık yazıyorum:
- Mart 2020: Başvuru
- Haziran 2020: Mulakat
- Ocak 2021: Arşıv araştırması
- Şubat 2021: araştırma ve değerlendirme süreci devam
- Ocak 2022: Listeye eklenecek
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
Merhaba
Sizin inşallah bu ayda sonuçlanır bence