Maaş ödenmedi, sigortam yapılmadı...
İyigünler
Ben Antalya-Side bölgesinde bir otelde çalışmaktaydım.Otelde personelin maaşını zor öder durumda ilerliyordu.Bir taraftanda vergisiz çalışıyordu ve hiç bir elemana ssk yapılmıyordu.Ama maaşlarını alıyorlardı.İşletme müdürü çok iyi bir insandı,ben ve o maaşımızı almıyorduk ki diyer personel alsın diye.Ama ben herseferinde ona bizim maaşı vermiyorlar bari ssk yapsınlar dedim.Şirket aslında büyük ama biraz maddi sıkıntısı varmış.4 ay sonra işte ayrıldım ama hiç maaş almadım.5.ay müdür beyde ayrıldı oda maaşını alamamış.şimdi benim bu şirketi nereye nasıl şikayet etmem lazım.müdür bey çıkarken bütün müdürlük evraklarını almış ban şahitlik yapacak ve tek şahit olarak o yetermi başka birini bulmam gerekyormu. yardımcı olursanız sevinirim...
Re: Maaş ödenmedi, sigortam yapılmadı...
bir cevap verecek arkadaş yokmu?
Arkadaşlar şimdi bir gelişme oldu sskya şikayet etmiştim,4ay geçti buzamana kadar aramayan şirket beni aradı ve bana maaşını ödeyelim şikayetini geri çek dedi ve tehtit ettiler.Bende maaşımın 2,5katını istedim kabul etmeyeceklerini bile bile.Enson aradıklarındada devlete verin ben hakkımı alacağım dedi ve bana bu mahkeme 5 senden önce bitmez dediler.sizce doğru bişeymi yapmışım?
Alıntı:
enemy344 rumuzlu üyeden alıntı
Sizce doğru bir şey mi yapmışım?
Kesinlikle.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Kesinlikle.
Mahkeme açılacak olursa 5 senede mi biter mahkeme?
Alıntı:
enemy344 rumuzlu üyeden alıntı
peki harbiden mahkeme açılacak olursa 5 senedemi biter mahkeme?
Öncelikle lütfen yazım kurallarına uyunuz.
Mahkemenin iş yoğunluğuna göre değişeceğinden bir süre vermek mümkün değildir.Ancak sunacağınız şahit ve delillerin ispat gücü dava sürecini kısaltacak etkenlerdir.