Yeni Hukuki Kaynak: İşe iade davası ıslah edilerek kıdem ve fazla mesai alacağı davasına dönüştürlebilir
Hukuk Makaleleri ve Mevzuat Kısmına yeni bir hukuki kaynak eklendi, üzerinde tartışmak ister misiniz :
İşe iade davası ıshal edilerek kıdem ve fazla mesai alacağı davasına dönüştürlebilir
Re: Yeni Hukuki Kaynak: "İşe iade davası ıshal edilerek kıdem ve fazla mesai alacağı davasına dönüştürlebilir"
Merhabalar,
İşe iade davası ıslah edilerek tazminat davasına dönüştürülmesi mümkün ise , sehven tazminat davası olarak açılan davanın asıl irade olan işe iade davasına dönüştürülmesi mümkün olabilir mi ?
SAYGILAR,
Re: Yeni Hukuki Kaynak: "İşe iade davası ıshal edilerek kıdem ve fazla mesai alacağı davasına dönüştürlebilir"
İşe iade davası ishal edilmişse kıdem tazminatı davası kabız olmuş demektir.
Alıntı:
milo rumuzlu üyeden alıntı
bir kelime yanlışı için dalga geçmeniz ne kadar doğru bilmiyorum, ben buraya hukuki konularda bilgimi genişletmek ve benim için çok önemli olan bir dava için bir çok avukatda görüş aldığım bir konuyu burda paylaşmak istedim ,dalga geçilmek için değil ......................
Benim işim dalga geçmek sayın Osman Murat
Üstelik yanlış bir şey de söylemedim ki?
İşe iade davası kıdem tazminatı davasına dönüştürüldüyse, işe iadenin kazanılması zor görünüyor demektir diye algıladım bilmem hatalı mıyım.
İşe iade kazanılırsa kıdem tazminatı çantada keklik olmalı değil mi?
Alıntı:
Benim işim dalga geçmek sayın Osman Murat
Üstelik yanlış bir şey de söylemedim ki?
İşe iade davası kıdem tazminatı davasına dönüştürüldüyse, işe iadenin kazanılması zor görünüyor demektir diye algıladım bilmem hatalı mıyım.
İşe iade kazanılırsa kıdem tazminatı çantada keklik olmalı değil mi?
sayın
milo dikkat ederseniz o söz yanlışı benim değil ,sitenin adminlerinden birine ait ben sadece alıntı yaptım, bu arada dalga denizde olur benim bildiğim,
Alınganlık had safhada yine,
ben de zaten zat-ı âlinizle değil başlıkla dalga geçtim, anlayamadıysanız sizin sorununuz.
Alıntı:
İşin garibi devamı başlıktan da komik, gel de gülme..
:o :o :o :o :o
Bu sırıtan mahluklara baktıkça da daha çok gülesim geliyor nedense.