Toplam 1 dosya bulunuyor

4 Yıl 2 Ay Hapis Cezası Almışım

Merhaba sayın yetkili arkadaşlar. Hakkımda açılan bir davada 4 yıl 2 ay hapis cezası aldığımı öğrendim bugün. Dava sonucunu isimleri mahkemeyi keserek paylaştım. Ben bugün sigortalı bir işe girdim ve sigorta başlangıcım yapıldı. Bu dava sonucunun gerekçeli kararı henüz uyap sisteminde gözükmüyor. Şu an hakkımda arama kararı / tutuklu yargılanma vs gibi şeyler var mı anlayamadım. İş yerime gelip emniyet beni alabilir mi veya trafikte bir gbt sorgulamasında tutuklanabilir miyim acaba? Dava sonucunun ne olduğuna dair bana bilgi verebilir misiniz çok kötü hissediyorum. Avukatı karşılayabilecek bir maddi gücüm yok şu an eğer avukatsız çözlümez ise kredi çekmeye çalışacağım ama dava sonucunun ne oluğuna dair bir bilgi verilebilir mi acaba tarafınızdan. Teşekkürler şimdiden.
Dosya 1805
Dava Sonucu Ekran Görüntüsü
Ek olarak dava sonucunu ekledim ama yazılar okunmuyor diye hizliresim'e de yükledim üstteki linkte.

@pump_upp - best crypto pumps on telegram !

á àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá àá à - best crypto pumps on telegram 
Make 1000% and more within 1 day, join channel á àá àá àá àá àá àá àá àá à !

Cevap: @pump_upp - best crypto pumps on telegram !

Merhaba, 
Gerekçeli kararı tebliğ aldıktan sonra 7 gün içerisinde karara karşı istinaf kanun yoluna başvurursanız kararın kesinleşmesini geciktirirsiniz. 
Kararın esasında hata var ise karar kaldırılır, yeniden yargılama yapılır. 
Karar kesinleşir ise sonuç ceza 3 yılın üzerinde olduğundan kararın infazı için yakalama kararı verilir. 
Yakalama kararı kapsamında size ulaşmak için evinize işyerinize gelebilirler. Ya da bir kimlik kontrolünde yakalanabilirsiniz. 
Bilginize