Cevap: Dolandırıcılık davası
Burada yazanlar gibi bir yol izledim ama ceza davası için başka yere başvurmam gerekiyormuş. Dosya şuan savcılıkta avukat verirler mi bana yoksa dava açılınca mı?
Yardımcı olabileceğini düşündüğüm bağlantıyı sizlerle paylaştım, konu hakkında daha fazla bilgi sahibi değilim. Bundan sonrası için hukukçuların yardımcı olması daha doğru olacaktır...
Alıntı:
Nufyatnufyat rumuzlu üyeden alıntı
Burada yazanlar gibi bir yol izledim ama ceza davası için başka yere başvurmam gerekiyormuş. Dosya şuan savcılıkta avukat verirler mi bana yoksa dava açılınca mı?
avukata ihtiyacınız yok, aynı şekilde bende dolandırıldım ve 2 kez duruşmaya çıktım. başınızdan geçenleri anlatacaksınız hepsi bu. siz dosyada müşteki konumundasınız, şüpheli değil.
Verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Birde başka ilde dava açılınca gitmem mi gerekiyor yoksa burda ifade verebilirmiyim. Bu arada siz olaydaki zararınızı çıkartabildiniz mi?
Arkadaşlar konu günceldir. Acil yardım ve cevaplarınızı bekliyorum..
Hocam zararınızı karşılayabildiniz mi? Bir de dava başka ilde açılsa bn istanbuldayım ankarada açılsa gitmek zorundamıyım yoksa istanbulda ifade verebilirmiyim.