Facebook tanınmayan bir isimden tehdit
Merhaba, facebooktan bir hesap açılmış yabancı isimden ve arkadaşımı sürekli tehdit ediyor, bu hesapta hiçbir bilgi yok tanıdık fotoğraf bile yok, bu hesaptaki kişiyi bulma ihtimalimiz var mı? kim olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yok? sonuç allabilir miyiz?
Cevap: Facebook tanınmayan bir isimden tehdit
SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA.. engelle gitsin
Savcılığa şikayet edebilirsiniz bulunuyor genellikle.
genellikle bulunuyor mu? baya araştırdım bulunan yok gibi? facebook ip vermiyormuş çok büyük olaylar olmadıkça, bu yüzden türkiyeden nasıl buluncak ki bu kişiler?
Bu forumda facebook hesabı çaldım hakkımda dava açıldı, birini tehdit ettim mahkemem var diye sorulan çok konu var aşağıdaki linki inceleyin mesela ip adresimden tespit edildim hakkımda dava açıldı ne yapacağım gibi soranlar var.
https://www.hukuki.net/showthread.php...rinden-Hakaret
Savcılık Facesi çalınan kişiyi bulmak için çalınan face hangi e posta adresiyle alınmışsa o eposta adresine girilen ip adreslerini inceler faceyi alan kişi e posta yoluyla almışsa ip adresinden bulunabilir ama direk faceden e postaya girmeden alınmışsa onu bulamıyorlar. Ayrıca tehdit mesajları için facebook bu durumlarda T.C savcılarıyla veri bilgilerini paylaşmaz bence engelleyin gitsin uğraşmayın.