Cevap: Senedin icraya konulması
Borçlunun ikametgahına bağlı adliyede de icraya koyabilirsiniz. Borçlu da İzmirdeyse en yakın icra dairesine gidip yetkili icra dairesine yollanmak üzere dosya açabilirsiniz.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Borçlunun ikametgahına bağlı adliyede de icraya koyabilirsiniz. Borçlu da İzmirdeyse en yakın icra dairesine gidip yetkili icra dairesine yollanmak üzere dosya açabilirsiniz.
engin bey ben istanbuldayım borçlu izmirde, senettede ihtilaf vukkunda selahiyetini kabul edilen yer İZMİR.
istanbuldan direk olarak veya atıyorum kocaeli - bursa v.s herhangi bir icra dairesinden borçlunun izmirdeki ikametgahına icra başlatabilirmiyim? imzire gitmeden yani
Yeni üyeyim; konu açma yetkim var ama konu açmaya imkan sağlayan pencere bulamadım. Yanlış yerde, yanlış soru ise özür açıklama için teşekkür. Başka ne yapacağımı bilemedim.
Sorunuzla ilgili kategoriyi bulun sayfanın en altında solda yeni konu aç butonunu tıklayın misal konunuz borçlar hukuku ile ilgili ise https://www.hukuki.net/forumdisplay.p...Borclar-Hukuku
Sn. moonblood şu an 42 yaşındayım ne dediğimi bilecek durumdayım henüz bunamadım açabilirsiniz diyorsam açabilirsiniz adamı hasta etmeyin.
Alıntı:
Sorunuzla ilgili kategoriyi bulun sayfanın en altında solda yeni konu aç butonunu tıklayın misal konunuz borçlar hukuku ile ilgili ise
https://www.hukuki.net/forumdisplay.p...Borclar-Hukuku
Sn. moonblood şu an 42 yaşındayım ne dediğimi bilecek durumdayım henüz bunamadım açabilirsiniz diyorsam açabilirsiniz adamı hasta etmeyin.
engin bey neden kızıyorsunuz sizin görüşleriniz benim için her zamanki gibi önemli.
sizin anlamamanızdan ziyade şahsen benim olayı anlatamamayla ilgili bir durumsal değerlendirme olduğunu sandığımdan dolayı 2. defa sordum. cevabınız için çok tşekkür ederim iyi forumlar
Kızmadım neden iftira atıyorsunuz :) şu ikonu illa koymak lazım demekki...
Alıntı:
Kızmadım neden iftira atıyorsunuz :) şu ikonu illa koymak lazım demekki...
latife yapıyorum engin bey :) iyif forumlar