Kategoriler: İnternet Medyası

Dursun Özbek’ten Süper Kupa açıklaması! Ertelenecek mi?

Süper Lig'de sezonun sonuna doğru yaklaştığımız bu günlerde şampiyonluk mücadelesi nefes kesiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe  sezon sonunda kupaya uzanabilmek için amansız bir mücadele verirken 30 hafta müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu.
Sarı kırmızılı takım Kasımpaşa deplasmanına çıkarken zorlandığı maçı 4-3 kazanmayı başardı. Dİğer tarafta ise Fenerbahçe zorlu bir Trabzposnpor maçına çıktı. Sarı lacivertli takım maçı 3-2'lik skorla kazanırken karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte saha savaş alanına döndü. Futbolcuların teknik ekiplerin ve taraftarın karıştığı skandal kavganın yankıları devam ediyor.
Bu maçın tartışmaları hala daha sürerken Süper Kupa karşılaşması da yaklaşıyor. Buna göre ilk olarak Suudi ARabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan final maçının daha sonra yaşanan anlaşmazlık sonrası Şanlıurfa'da oynatılacağı kararlaştırıldı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kozlarını paylaşacağı Süper Kupa'nın tarihi 7 Nisan Pazar olarak belirlendi. 
Türk futbolunda son günlerde yaşanan olayların ardından ve Fenerbahçe'nin Avrupa serüveni nedeniyle Süper Kupa'nın ertelenebileceği gündeme gelirken Dursun Özbek sponsorluk anlaşmasında gazetecilerin sorularını cevaplayarak konuyu açıklığa kavuşturdu.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şu ifadeleri kullandı:
"Süper Kupa için karar mekanizması TFFdir. Galatasaray da gelişmeler izlemektedir. Türk futbolunun hayrı ve faydası için her türlü kararın Galatasaray arkasında durur."

Orijinal haber kaynağı için; Son Dakika Haberler – Milli Gazete – Milli Gazete

Benzer haberler: