Tahrik varsa silahsiz bedenen adam dövmenin cezası ?
Bir kaç ay önce annemle babamin boşanma davası için yazmıştım dava bayağı uzadı bize göre 3.celse 6nisan son olması muhtemel. Babam sürekli annem kardesim ve bana tehtitlerde iftiralar da bulundu. Kardesimin sevgilisine tecavüz ettiginden benim erkek arkadaşımla aramizi bozmak için çeşitli yollara kadar herseyi denedi. Tehtitler aldı basını gidiordu savcılığa bas vurduk telefon kayıtlarımız incelenip konuşmalarımız dinlendi bu delillerde 6nisan da delil olarak mahkemeye sunulcak. Bize ulasamayan babam sürekli çevremizdeki insanları uzup herkesi zivanadan çıkardı sürekli kardesim ve beni kötüledi sebeb ise anneme sırtımızı dönmememiz. 4 Eylül'den bugüne herseyi denedi. En sonunda dedem teyzemin eşi ve bize mektup yolladı. Bilgisayardan yazmış zarfın üstün de de gönderen son mektup 6 Nisan 2011 yazior yazı ona ait. Dedemlere hakaretler var enişteme ise kayınvalidem gil seni istemiyor senin hakkında şunları dediler sen kurtsun die seni aşağılıyorlar sen böyle bir ailenin nasıl şahidi oluorsun mahkemede vs. Daha bir çok kötü şey ben tam olarak o mektupları görmedim ama herkesin huzurunu kaçırdı bize gelen mektupdada benim paramla rahat mı ediceksiniz hani gururunuz benim paramdan malımdan uzak durun sonunda çok kötü seyler olacak size yedirmem parami cocuklarınız sen ne halınız varsa görün B'ni savcılığa veren ahlaksızlar gibi cocuklarım yok. Herkes karisicak kimsenin yuvası olmayacak daha neler yapıcam vb. Seylerden olusan 5 sayfa mektup. Herkese 5 sayfa yollamış. Dayimlar onun seviyesine düşmemek için ne hakkında konuştular ne de onun ağzını burnunu dagattilar. Biz sustukca babam daha da üste çıktı yemediği halt kalmamisken hep baskalarına attı sucu. Dostunun adı çıkınca kocası duymasın diye altkat komşumuz kocası ölen masum kadınla adını çıkarttı hatta kadına buse ben babamla onlari bastım senin hakkında hep öyle diyormuş diye bizi herkesle düşman etmeye çalıştı ama herkes onun kişiliğini bildiginden ona inanmadı ama herkes üzüldü. Boşanmış olan kardesinden aldığı gaz ile birliktede bizi kendinden çok iyi soğuttu onun ismini duyunca bile midem bulanıyor. Dedemin parasını yedi yedi utanmadan bide onların huzurunu bozmaya kalktı. 6 yıl önce dayıma borç verdigi 10 milyarı dedem ona ödemişti daha 6 ay olmadan ve o paranin faizini istedi. Herkesi birbirine düşürüp rahat etsin diye gorevini bile yapmior babamin imam olduğunu söylemiştim ama bu imamlikla değil kisilikle alakalı camide insanlar tarafından dislaninca namazları artık kendi babası kildiriyormus. Senelik izinlerini kullanıyormuş okadar olay oldu ki inanın yazsam kelimelerim yetmez 7 aydır üniversite okuyorum bna bes kuruş yollamadı B'nde dava actım bu ayın sonunda nafaka davam da var. Bu kadar olaya rağmen hala bafrada duruyor kendisine göre suçsuz. Biz dayımı zor tutuyoruz ama olaki DayiMin 7 ayda Sabri tükendi ve babami dövdü cezası ne olur ?
Biz hergun dayak yiyorduk o bir gün dayak yese suçlu biz mı oluruz. Artık inanın ailece psikolojik yardım alıyoruz babam hayatımızı mahvetmek için elinden gelenin fazlasını yaptı ?
Biz hergun dayak yiyorduk o bir gün dayak yese suçlu biz mı oluruz. Artık inanın ailece psikolojik yardım alıyoruz babam hayatımızı mahvetmek için elinden gelenin fazlasını yaptı ?