Konut kredisi alıp müteahhite kullandırma
Belirli bir süre önce ortak olarak mütahıtlık yapan ıkı arkadaşımın maddı sıkıntıya düşmelerı uzerıne benden bır daırelerını benım uzerıme satış yaparak Yapıkredı bankasından kredı kullanmamı alınan parayıda kendılerı kullanarak kredıyıde kendılerı ödeyeceklerını söyledıler.Bunun üzerine 115 bın tl kredı kullandık ve butun parayı onlar kullandı,aradan 7-6 ay geçtıkten sonra banka memurları benı aradı o gune kadar yanlızca bır ay kredı ödemesı yapıldıgını söyledı bunun üzerıne mutahıtlerı bankaya göturup yenı bır ödeme duzenlemesı yaptırmama rahmen aradan bır yıl geçtı hıç bır ödeme yapılmadı.Sonuç olarak banka daıreyı ıcradan 55 bın tl ye sattı,gerı kalan butun borc faızlerıyle benım uzerıme kaldı(açıkcası bır nevı dolandırıldım).Mutehıt arkadaşlarlada cıddı sorunlar yaşadım hep yalanlar atarak gun yarın kapatıcaz dıyerek aradan bır buçuk yıl benı oyaladılar.
Bu mutahıt arkadaşlara hukukı olarak ne tur yaptırımlarda bulunabılırım.Ayrıca benım gıbı 5 kışıyede aynısını yapmışlar, tanıklarıda var.Bılgılendırmelerınız ıçın şimdıden teşekkurler.
Bu mutahıt arkadaşlara hukukı olarak ne tur yaptırımlarda bulunabılırım.Ayrıca benım gıbı 5 kışıyede aynısını yapmışlar, tanıklarıda var.Bılgılendırmelerınız ıçın şimdıden teşekkurler.