Hukuki NET sitesinde paylaşımda bulunmak, soru sormak ve cevap yazmak için üye olun. Üyelik ücretsizdir.

2010 yılı Türkiye ve Dünya'da yaşananlar

31-12-2010 01:20:13 yas2010 #

2010 yılı Türkiye ve Dünya'da yaşananlar

• Wikileaks depremi....

• Ergenekon adı altında bir sürü aydın ve asker sebepsizce içeri alındı..Birçoğu hala içeride.Balyoz, çekiç vs.

• Deniz feneri skandalında ilerleme olmadığı gibi saçma günden yaratmalarla unutturulmaya çalışıldı.

• Kürt özerklik çalışmaları hız kazandı..

• Referandum Öncesi Fettullah efendi Mezardakilerde çıksın evet oyu versin derken Başbakan Erdoğan ümreye gitmeyin Evet oyu verin dedi

• Referandumda yargılanacağı söylenen ve yargılanamayan Kenan Evren

• Refrandumda kaybolan sandıklar.

• Yetmez ama evetçi solcular (!!!)...

• Atatürk’ün yatında seks partileri yapıldı.

• Arınç suikastı FOS çıktı.

• Başbakan şarap içmeyin üzüm yiyin dedi:)

• Mavi Marmara baskını

• DSP Genel Başkanlığına Masum Türker'in getirilmesi..

• CHP Genel Başkanlığına Kılıçdaroğlu gelmesi.

• Sn Kılıçdaroğlu’nun referandumda oy kullanamaması...”Bir oy çok önemli” derken ....

• Birçok seçmenin içeriğini anlayamadan referandumda oy kullanması...

• Erbakan siyasete döndü. Kayıp trilyonlar davasından ihtiyar olduğu gerekçesi ile affedilen adam, parti kurdu ve genel başkan oldu:)

• İlhan Selçuk vefat etti..


• Burhan Kuzu’nun yumurta ile protesto edilmesi...Devamı uzun eşek ve tuvalet kağıdı fırlatma protestoları..Yurdum insanı müthiş:)

• Zahit Akman diye birisi vardı kayıplara karıştı.AKP Kamuflajında...



• Kuvvet komutanlarının görevden alınması.Ordumuz üzerine oynanan oyunlar...

• KPSS Kopya Skandalı..


• Tekel eylemi C-4 ler..

• Prof Mümtazer Türkene “Cani için” Mayosunu giyse de Bodrum’da güneşlense ne var bunda dedi.

• Deniz Baykal skandal kaseti..

• Bekir Çoşkun gibi bazı yazarlar yazdıkları nedeniyle işinden kovuldu.

• 50 Kuruş olan simit 1 TL oldu...Domates altın fiyatı ile karşılaştırıldı.Bu iktidar halka 10TL’ye domates yedirdi.

• 2010 Da Kirazın Kilosu altınla at başı gitti 1 Kg Kiraz 120 Tl.oldu.

• İşçi emeklililerine %1,85 zam yapılmıştı.. Bu da ortalama maaşlara 5 TL olarak yansımıştı.


• Yoksullar , mutfak ihtiyacını yollara dökülen sebzelerden veya atık pazar yerlerinden sağladı.

• Türbanlı jeep kullanan zat-ı muhteremlerde artış görüldü.Türban modası tavan yaptı!

• Bursaspor sampiyon oldu.

• Fenerbahçe yanlış anons sonucu kendisini şampiyon zannetti:)

• Milli takım hüsrana uğrattı.

• Bazı internet sitelerinin yasaklanması. Youtube’nin bir açılıp, bir kapanması


• İtalya Başbakanı Berlusconi Milano’da saldırıya uğramıştı.


• Pakistanda ki sel felaketi.....

• İzlanda daki yanagdağ felaketi...


• Elazığ da 6.0 Büyüklüğünde ki depremde 51 kişinin ölmesi...

• Şili de 33 madencinin 69 gün sonra kurtarılması...Bizde maden kazası felaketine ve kurtarma çalışmalarındaki beceriksizliklerine kadar (!) dendi.

• Haiti 7.0 depremi 230 bin insan hayatını kaybetti.

• Kahin ahtapot Paul’u unutmayalım:)



• 2010 ‘ a AÇLIK, SEFALET, CİNAYETLER, SİYASİ TEHTİTLER DAMGASINI VURDU.




™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.

♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.

Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.

Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi vd.

® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir.

‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.

📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.