Hukuki NET sitesinde paylaşımda bulunmak, soru sormak ve cevap yazmak için üye olun. Üyelik ücretsizdir.

Avukatımız ödediğimiz parayı karşı tarafa vermedi

13-03-2010 00:27:51 gizem_mutsuz #

Avukatımız ödediğimiz parayı karşı tarafa vermedi

Bir arkadaşım annesiyle bir yerden eşya almış. Yakın akrabalarının adına. Kimlik gerektiği içiı de akrabalarının kimlik fotokopisinin üstüne kendi resımlerini yapıştrmıslar ve dukkan sahibinden senete imza atıp eşyayı almışlar. Ancak bir muddet sonra ödeme yapılmadıgı için akrabalarının evine icra tebılgatı gitmiş ve akrabaları da ben almadım diyerek avukat tutmuş. Adliyede müştekilerin(2 kişi) imza sirküleri toplanmış ve davayı kazanmıslar, imza onlara ait çıkmamış. Ancak arkadaşım ve annesi konuyu şikayete dökmemelerı için ödeme yapmış anlaşmaya varıp. Ama ödemeyi icraya veren avukata değil akrabalarının tuttuğu avukata yapmışlar ve avukat icra avukatına henüz ödeme yapmamış. Zaten avukatları aldığı parayı inkar etmıyor ama ödeme hala yapılmadı. Akrabalar şikayetçi değil ama dükkan sahibi de şikayetçi olmadan konunun kapanması gerekli.
Fakat karşı tarafın avukatı hala ödeme yapmıyor icra avukatına ve bu defa da demiş ki benim avukatlık ücretim 3 milyar verdiğniz para da kendi ücretimi duşerim.geriye şu kadar miktar kalır onun üstünü tamamlayın...Şu an ayarlayamıyor taksit taksit ödese bile icra avukatı şikayetçi olabilir çünkü paranın odendiğinden haberi yok.Arkadaşım gidip konuşamıyor da icra avukatıyla. Sonuçta ters tepki verir tutar şikayetçi olur....neolur yardımcı olun...:(((( arkadasım avukata parayı ödeyeli 6 ay oldu. Dava bitti 2 ay Önce. Arkadaşım memurluk sınvına girecekti oda olmaz şikayet olursa...
13-03-2010 16:56:12 gizem_mutsuz #

Cevap: Avukata önceden bir miktar para verdık.vekalet ucretı olarak.ama o mu dolndırıcı kım suclu anlamadım.

Acele etmek degıl sayın avukat Engin Oğuz Bey.sonucta her an sıkayet olabılır savcılıga.oyuzden bır cozum yolu arıyorum.. saygılar.
13-03-2010 17:33:15 admin #

Cevap: Avukata önceden bir miktar para verdık.vekalet ucretı olarak.ama o mu dolndırıcı kım suclu anlamadım.

Çözüm yolu önermek yerine yazılarınızı okunur, anlaşılır hale getirmekle uğraşıldığının farkında mısınız?
13-03-2010 18:48:18 gizem_mutsuz #

Cevap: Avukata önceden bir miktar para verdık.vekalet ucretı olarak.ama o mu dolndırıcı kım suclu anlamadım.

Alıntı:

admin rumuzlu üyeden alıntı
Çözüm yolu önermek yerine yazılarınızı okunur, anlaşılır hale getirmekle uğraşıldığının farkında mısınız?

özürdilerim.
14-03-2010 02:06:00 admin #

Cevap: Avukata önceden bir miktar para verdık.vekalet ucretı olarak.ama o mu dolndırıcı kım suclu anlamadım.

Ben yanlış mı anladım bilemiyorum. Avukatınız, alacaklı avukatına verilmek üzere para aldı ve ona ödemedi öyle mi?
Öyle olsa dahi avukatın, kendi alacağı varsa ve paranın alacaklı avukatına verileceğine dair bir belge/anlaşma yoksa, öncelikle kendi alacağını içinden kesebilir. Biz buna avukatın hapis hakkı diyoruz, Avukatlık mevzuatından doğar.
14-03-2010 11:40:49 gizem_mutsuz #

Cevap: Avukata önceden bir miktar para verdık.vekalet ucretı olarak.ama o mu dolndırıcı kım suclu anlamadım.

anladım.belge yok ama basta böyle konusulmamıstı ve durumun cıddı oldugunu bılıyor.yarısını ver madem sen kendı paranı al dedık budefada oyalıyor.hep tamam dıyor ama yaptıgı bısey yok.ne yapacagımızı bılemedeık:(((.
14-03-2010 14:56:22 gizem_mutsuz #

Cevap: Avukata önceden bir miktar para verdık.vekalet ucretı olarak.ama o mu dolndırıcı kım suclu anlamadım.

pekı avukattan sıkeytcı olma hakkımız var mı??* sonucta magdur olan taraf var...




™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.

♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.

Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.

Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi vd.

® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir.

‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.

📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.