Hukuki NET sitesinde paylaşımda bulunmak, soru sormak ve cevap yazmak için üye olun. Üyelik ücretsizdir.

Suçlu kim ?

30-11-2009 15:56:07 adnandky #

Suçlu kim ?

Eşimle boşanma arifesindeyiz 5 senelik evliliğimde tek bir tokat attım oda aşırı tahrik (şahitleri mevcut) sonucudur.Eşim bundan dolayı çocuklarımıda alarak kaçtı ve 3 ay çocuklarımı göstermedi sonra bana dava açtı.Akla gelmicek itamlarla dolu bir dilekce yazmış.Bunlar sırayla;kendisine dekolte giydiyormuşum bunu zorla yapıyormuşum ve yapmayınca dövüyormuşum (en dekolte elbisesi mini eteğidir oda kızken aldığı)kendisini fantaziye zorluyormuşum kurmayınca şiddet uyguluyormuşum(her insan kadar bizde fantazi kurardık ama bu sadece birlikte olurken zararsızdı ayrıca evlenmeden öncede kurardık)aldatıyormuşum (samimi olayım onu aldattım çünkü 6 ay boyunca yatağı ayırdı ayrıca anneme oğlundan tiksiniyorum iğreniyorum gibi sözler söyledi ve banada git dışarda ne hal yersen ye seninle birlikte olmucam dedi)eşim 5 yıllık evliliğimizin 7 buçuk ayını konyadaki kardeşinde geri kalan haftalarda 4 günü annesinde 2 günü ablasında geçirerek tamamladı.5 yıllık evliliğim boyunca evimde sadece 4 adet tüpüm bitti.Ayrıca efes firması ile yptığım bir sözleşmeyiki ailem için önemli olduğunu düşündüğüm bir sözleşmeydi bu eşimin bozduğunu öğrendim şahitlerimde mevcuttur.kendiside ailesinin yanında kalmasının sebebini elektirik ve suyu ödemediğim ve bundan dolayı annesi yada ablasında kaldığını yazmış (elektrik idaresi ve su idaresi evimde hiç bir kesintinin olmadığını belgelendirdi)ve can alıcı nokta 70 bin ytl tazminat istemiş.Ayrıca çocuklara 600 kendisinede 500 ytl nafaka .ilk dava görüldü çocuklara 300 kendisi için nafaka isteyen avukatınada Çalışsın dedi hakim.şimdi kafama takılan sorular şu;1)Bu fantazi hikayesi ile bana nekadar zarar verebilir.2)Aldatma var ama çaresizlik ve eşinin görevini yerine getirmemesinden doğan bir aldatma var zaten onuda kanıtlayabileceğini sanmıyorum.bu durumda bu olaydan ne elde edebilir.3)evinin hakimi olmaması ailesinden eve gelmemesinin ispatı benden iğrendiğini söylemesi işime sekte vurması ispatları ayrıca elektrik su parasını ödemiyor deyipte bizim bunu ispatımız bize ne kadar yardımcı olur.ayrıca attığım tek tokat oda haberim olmadan şirket hesabından para çekmiş olması ve obenim o günkü ödemelerime sadık olmamayışıma ve mal alamayışıma sebeb olması sonucu atılan tokat bana ne kadar zaraeı olur.4)çocuklarımla görüşmem ayda 2 kez fakat yetmiyor bunu uzattırabilirmiyim 5)çocuklarımla ailemin telefonla görüşmesini engelliyor ve hatta çocuklarımı benden soğutmaya çalışıyorlar.zaten banada telefonla görüştürmüyorlar ne yapabilirim?ayrıca kredi kartı borcu vardı benimde kredi borcum bu durumda kredi kartı borçlarını bana yıkabilirmi boşanmada borçlar ortakmı?Lütfen uzman arkadaşlar yardımcı olsun.
02-12-2009 08:48:26 adnandky #

Cevap: Suçlu kim ?

Yardım edicek kimse yokmu....?
02-12-2009 09:09:09 Abdullah Yaman #

Cevap: Suçlu kim ?

Alıntı:

adnandky rumuzlu üyeden alıntı
Eşimle boşanma arifesindeyiz 5 senelik evliliğimde tek bir tokat attım oda aşırı tahrik (şahitleri mevcut) sonucudur.Eşim bundan dolayı çocuklarımıda alarak kaçtı ve 3 ay çocuklarımı göstermedi sonra bana dava açtı.Akla gelmicek itamlarla dolu bir dilekce yazmış.Bunlar sırayla;kendisine dekolte giydiyormuşum bunu zorla yapıyormuşum ve yapmayınca dövüyormuşum (en dekolte elbisesi mini eteğidir oda kızken aldığı)kendisini fantaziye zorluyormuşum kurmayınca şiddet uyguluyormuşum(her insan kadar bizde fantazi kurardık ama bu sadece birlikte olurken zararsızdı ayrıca evlenmeden öncede kurardık)aldatıyormuşum (samimi olayım onu aldattım çünkü 6 ay boyunca yatağı ayırdı ayrıca anneme oğlundan tiksiniyorum iğreniyorum gibi sözler söyledi ve banada git dışarda ne hal yersen ye seninle birlikte olmucam dedi)eşim 5 yıllık evliliğimizin 7 buçuk ayını konyadaki kardeşinde geri kalan haftalarda 4 günü annesinde 2 günü ablasında geçirerek tamamladı.5 yıllık evliliğim boyunca evimde sadece 4 adet tüpüm bitti.Ayrıca efes firması ile yptığım bir sözleşmeyiki ailem için önemli olduğunu düşündüğüm bir sözleşmeydi bu eşimin bozduğunu öğrendim şahitlerimde mevcuttur.kendiside ailesinin yanında kalmasının sebebini elektirik ve suyu ödemediğim ve bundan dolayı annesi yada ablasında kaldığını yazmış (elektrik idaresi ve su idaresi evimde hiç bir kesintinin olmadığını belgelendirdi)ve can alıcı nokta 70 bin ytl tazminat istemiş.Ayrıca çocuklara 600 kendisinede 500 ytl nafaka .ilk dava görüldü çocuklara 300 kendisi için nafaka isteyen avukatınada Çalışsın dedi hakim.şimdi kafama takılan sorular şu;

1)Bu fantazi hikayesi ile bana nekadar zarar verebilir.

2)Aldatma var ama çaresizlik ve eşinin görevini yerine getirmemesinden doğan bir aldatma var zaten onuda kanıtlayabileceğini sanmıyorum.bu durumda bu olaydan ne elde edebilir.

3)evinin hakimi olmaması ailesinden eve gelmemesinin ispatı benden iğrendiğini söylemesi işime sekte vurması ispatları ayrıca elektrik su parasını ödemiyor deyipte bizim bunu ispatımız bize ne kadar yardımcı olur.ayrıca attığım tek tokat oda haberim olmadan şirket hesabından para çekmiş olması ve obenim o günkü ödemelerime sadık olmamayışıma ve mal alamayışıma sebeb olması sonucu atılan tokat bana ne kadar zaraeı olur.

4)çocuklarımla görüşmem ayda 2 kez fakat yetmiyor bunu uzattırabilirmiyim

5)çocuklarımla ailemin telefonla görüşmesini engelliyor ve hatta çocuklarımı benden soğutmaya çalışıyorlar.zaten banada telefonla görüştürmüyorlar ne yapabilirim?

ayrıca kredi kartı borcu vardı benimde kredi borcum bu durumda kredi kartı borçlarını bana yıkabilirmi boşanmada borçlar ortakmı?Lütfen uzman arkadaşlar yardımcı olsun.

Geçmiş olsun..

1- Eşiniz her bir iddiasını tanık ifadeleri ve deliller ile ispatlamak zorunda.. Sizde öyle.. Fantazi iddialarınıda.. (nasıl ispatlanırsa artık)

2- Eşinizi aldattığınızı da ispatlamak zorunda. İspat ederse haklı olur maddi ve manevi tazminat alır. Boşanmada kusurlu taraf siz olursunuz. Gerçi ispatlayamaz demişsiniz ama küçümsemeyin ne olacağını bilemezsiniz.

3- Bu iddialarınızı da siz ispat etmek durumundasınız. Tanık ifadeleri her türlü blgi ve belge ile. Tek tokat ile bir şey çıkacağını anmıyorum. Münferit bir olaydır. tekrarı olmamışsa sorun olmayacaktır.

4- Çocukalrınızla şahsi münasebet sürelerini hakim belirler, bunun dışında eşinizle anlaşarak çocuğunuzla daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

5- Çocuklarınızla telefonla görüşüp görüşemediğiniz, ailenizi görüştürmedikleri ve sizden soğuttukları konusundaki iddilarınızı yazılı olrak mahkemeye sunup, mahkemeden Sosyal Hizmet Uzmanı araştırması isteyebilirsiniz.

6- Ayrı yaşamaya karar verdikten sonra (nitekim boşanma davası açmakla eşler ayrı yaşama hakkı kazanır) herkes kendi borcundan dolayı 3 ncü şahıs ve kurumlara karşı kendisi sorumludur. Eğer eşinizin kullandığı kredi kartı kendi adına ise ve sizin kefilliğiniz yoksa Banka (lara) karşı eşiniz kendisi sorumludur. Kredi ödemelerinde de siz Bankaya karşı sorumlusunuz.

Geçmiş olsun..




™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.

♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.

Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.

Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi vd.

® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir.

‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.

📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.