Cevap: Bıçaklanma
Yeni konu açamadım, lütfen görün benim sorunumu da.
Bugüne kadar böyle birşey başımıza gelmediği için ve çalıştığım için nereye gideceğimi ne yapacağımı bilemedim. Yardımınıza, bilgilerinize ve yönlendirmelerinize ihtiyacım var.
10.04.2011, saat 11,30 suları pazar akşamı kardeşim bıçaklandı. Tam olarak nedenini hala açıklamıyor. Neyse.
Kardeşim yoğun bakımdan çıktıktan sonra polise verdiği ifade; bali içen bir grup gördüm, içmeyin, neden içiyorsunuz falan filan diye bi tartışma çıkmış. Kardeşim bi baliciyi dövmeye başlamış yanındakiler kaçmış. Olay yeri karanlıkmış. Kardeşim bıçaklandığını ilkte görmemiş, hissetmemiş. Çocuğun sadece ona vurduğunu sanmış. Kanı görünce çocuk kaçmış ve ilerde işyeri arkadaşı arabada otururken ona seslenmiş. Ama şikayetçi olmadı kardeşim. Polislere verdiği ifade bu.
Bize söylediği ise ben onu önceden tanıyorum. O gün de arkadaşımla arabayla gezerken onu bali çekerken görünce yanına gittim. Ben de sarhoştum az. Tek başına arabadan inip yanına gittim. Dedim neden bali içiyon falan die çıkışmış, sonra vurmaya başlamış. Söylenilen kardeşimin baliciyi çok dövdüğü, çocuk da o sinirle çakısını kardeşime saplamış kaçmış. Kardeşim de kanı görünce hemen arabadaki arkadaşına seslenmiş, Gelmiş erhanı arabaya bindirip hemen hastaneye götürmüşler. Kardeşim hastane kapısından girerken baygınlık geçirmiş. Hemen ameliyata almışlar. Arkadaşı karın boşluğu sanmış vurulduğu yeri ama, ameliyat bittikten sonra doktorla konuştuğumuzda ölüm tehlikesi atlattığını, 2 bıçak darbesi yediğini, birinin kalbini sıyırdığı ve ötekinin de ciğerini sıyırdığı, hemen müdahaleyi yapıp kurtardıklarını söylediler. Şuan şükür iyi.
Çocuğun ailesi de gelip duruyor hastaneye, şikayet etmeyin diye, hastane masraflarını biz karşılarız diye.
Kardeşim 1988 d.lu, bugüne kadar sigortası yok. 18 yaşını geçtiği için de ailem üzerinden bakılamıyor. Biz de bilmiyoruz ne yapalım. Akıl verirseniz. Şikayet edelim mi, etmeyelim mi, Bu arada kardeşimi bıçaklayan balici 17 - 17,5 yaşlarındaymış. Lütfen cevaplayın :(, şikayet etsek de yine hastane parasını vermicekler mi, yada kardeşim de suçlumu. Mahkeme nasıl bi karar alabilir, bilgilerinize ihtiyacım var, nolur.