Alıntı:
durukannn rumuzlu üyeden alıntı
Bu Iddialarinizi Gelecek ödeme Emrine Yapacağiniz Itirazla Icra Müdürlüğü'ne Bildiriniz.
Burada yorum yaparken, kişileri yanlış bilgilendirebilme olasılığını, bu olasılığın sadece forum başlığını açan kişi ile sınırlı olmadığını, başlık açılan sitenin Türkiye'nin en çok ziyaret edilen hukuk sitelerinden biri olduğunu da unutmayarak yapınız.
Senetten dolayı tarafınıza yapılacak kambiyo senetlerine mahsus takip yolunda itirazlarınızı icra müdürlüğüne değil, icra hukuk mahkemesine yapmalısınız.
Senet ilamsız icraya icraya konulursa (ki bu genelde tercih edilmeyen yoldur) itiraz merci icra müdürlüğüdür.
Ayrıca cezai anlamda kişilerden şikayetçi olmanız halinde, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmanızı ve ayrıca bu konu hakkında bir Avukat ile görüşerek hareket etmenizi öneririm.