Hukuki NET sitesinde paylaşımda bulunmak, soru sormak ve cevap yazmak için üye olun. Üyelik ücretsizdir.

Tedbir Nafakası - 30 Günlük Süre

09-03-2009 22:26:19 flashbellek #

Tedbir Nafakası - 30 Günlük Süre

Merhabalar;

Ara kararı ile hükmedilen tedbir nafakasını ilamsız takip yapıp borçlu ve vekiline örnek no 7 yi yolladım.Borça herhangi bir itiraz olmadı.Şimdi tedbir nafakası ödemekle yükümlü borçluyu icra ceza mahkemesine tedbir nafakasını ödememeden dolayı şikayet edecem.Bunun için 30 günlük süre geçmesi gerektiğini biliyorum.30 günlük sürenin geçmesinin nedeni tedbir kararını ödememeden dolayı icra ceza mahkemesine şikayet edecem.Onun için 30 Günlük sürenin geçmesini bekliyorum...Peki Bu 30 günlük süre tebligatın yapıldığı tarihten itibaren mi hesap edilecek yoksa , takibin kesinleştiği tarihten itibaren mi hesap edilecek ? ( Tebligatın yapıldığı tarih : 26.02.3009 kesinleşme tarihi ise: 05.03.2009 ) Yani 30 günlük süreyi 26.02.2009 tarihinden itibaren mi yoksa 05.03.2009 tarihinden itibaren mi saymalıyım. Bu konu hakkında tereddüde düştüm.Yardımlarını bekliyorum,İyi Çalışmalar...
11-03-2009 10:48:04 flashbellek #

Re: Tedbir Nafakası - 30 Günlük Süre

Umarım ne kısa zamanda cevap verirsiniz....
12-03-2009 22:54:40 sdt23 #

Re: Tedbir Nafakası - 30 Günlük Süre

26'sından başlar, ama başka icra dairesine de yatırabileceğinden zaten süresi içinde ödemediğini ancak süre dolduktan bir hafta - 10 gün sonra öğrenebilirsiniz.




™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.

♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.

Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.

Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi vd.

® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir.

‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.

📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.