Hukuki NET sitesinde paylaşımda bulunmak, soru sormak ve cevap yazmak için üye olun. Üyelik ücretsizdir.

Amerika İlk Somut Adımı Attı?

26-10-2007 00:46:01 deniz02 #

Amerika İlk Somut Adımı Attı?

Türkiye ile Amerika arasında 'operasyonda kullanılabilecek bilgiler'in paylaşılması amacıyla 'Ortak İstihbarat Merkezi' kuruldu.

Washington, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şakası olmadığını anladı. Türkiye'nin kararlılığı Amerika'da ses getirdi. Ve Amerika ilk somut adımı attı.

Türkiye ile Amerika arasında 'operasyonda kullanılabilecek bilgiler'in paylaşılması amacıyla Ortak İstihbarat Merkezi kuruldu. HABERTÜRK Program Yapımcısı Metehan Demir, Irak'ın petrol konusundaki tehditinin Ankara'daki yankılarını, Amerika'da gerçekleşen son dakika gelişmelerini HABERTÜRK'te Saynur Tezel'e açıkladı...Devamı>>>
26-10-2007 20:49:40 monica #

Re: Amerika İlk Somut Adımı Attı?

Bugün itibariyle Amerika gene çark etti. Bunların hiç bir sözüne itibar edilmez edilemez ne karar vereceksek biz vereceğiz ABD Dışişleri bakanı kuzey ıraktan söz ederken KÜRTİSTAN diyor kendimizi kandırmayalım.
pkk'ya terörist dediremedikleri demezlerse hiç bir sekilde görüşmem dedikleri adamlarla görüsen bu hükümet deyil'mi GENELKURMAY MATAP BİLE OLMADI
BABACAN Bilgi verdi ASKERE. Böyle siyasetin sonu ne olur bilen varmı!
26-10-2007 22:25:15 Av.Fahri Sürücü #

Re: Amerika İlk Somut Adımı Attı?

Sayın Sezen;

hükümetin görüştüklerinden kastınız kimdir ?
26-10-2007 23:08:01 Harun Gür #

Re: Amerika İlk Somut Adımı Attı?

ABD'li generalden şok eden PKK itirafı

http://image.haber3.com/haber/59702.jpgWashington Yönetimi'nin PKK karşı söylemleri ile düşünceleri arasındaki farkı ABD'li general açıkladı.



26 Ekim 2007 20:43 Irak'taki çokuluslu gücün, komutanı ABD'li Mixon'dan PKK'yla ilgili ilginç itiraflar
Irak'taki çokuluslu gücün, kuzey Irak'ı ve 25. Piyade Tümeni'ni kontrol eden Amerikalı komutanı Tümgeneral Benjamin Mixon, terör örgütü PKK'ya karşı herhangi birşey yapılması konusunda bir talimat almadığını söyledi.

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Benjamin Mixon, kendi bilgisi dahilinde, bölgenin kontrolünü elinde bulunduran Iraklı Kürtler'in de PKK'ya karşı ''açık bir faaliyette bulunmadıklarını'' bildirdi.

Mixon, bir gazetecinin, ''Kuzey Irak'ta, PKK hareketlerine ve faaliyetlerine karşı herhangi bir adım atmayı planlıyor musunuz?'' yönündeki sorusuna, ''Kesinlikle hayır'' yanıtını verdi.

Kuzeye Türkiye'nin sınır ötesi operasyon olasılığını engellemek için, PKK'ya karşı önlem alma sorumluluğu hissetmeleri gerektiğini ifade eden gazeteciye karşılık Mixon, ''Bu yönde bize hiçbir talep gelmedi ve sorumluluk verilmedi'' dedi.

Mixon, PKK konusuna ilgisiz kalmaları talimatını alıp almadıkları yönündeki bir başka soruya yanıt verirken ise, ''Size şöyle açıkça anlatayım. 3 kuzey Irak kenti, Irak Kürt bölgesel yönetiminin kontrolü altında. Onların da bir güvenlik gücü var. Hepinizin bildiği gibi bunlara peşmerge deniliyor. Belli bölgelerin güvenliğini ve bütünlüğünü sağlamak onların sorumluluğu'' diye konuştu.

Gazetecinin, ''Size PKK ile ilgilenmemeniz mi söylendi? Bölgenizde bir terörist grup varsa neden üstüne gitmiyorsunuz?'' yönündeki sorusu üzerine Mixon, ''Kimse bana özellikle böyle birşey söylemedi. Ancak bu konuda birşey yapılması için talimat da almadım'' dedi. PKK'nın, yalnızca 3 bin 500 kişilik bir grup olmasına karşın neden ''etkili bir tehdit'' olarak algılandığı yönündeki soruya karşılık ise Mixon, ''Hiçbir fikrim yok. Türk hükümetinden birisine sormalısınız'' yanıtını verdi.

Habertürk
27-10-2007 16:54:30 monica #

Re: Amerika İlk Somut Adımı Attı?

Sayın Fahri Sürücü : Tın, Kastı beni?!
27-10-2007 23:30:06 Av.Fahri Sürücü #

Re: Amerika İlk Somut Adımı Attı?

Sayın Gür, teşekkürler
ilginç bir yazı, herşeyi ortaya koyuyor,
28-10-2007 01:38:07 deniz02 #

Re: Amerika İlk Somut Adımı Attı?

ABD'nin New York kentinde, terör saldırılarında şehit düşen Türk askerleri için mevlit okutuldu.

Birlik Başkanı Fatih Demirci'nin açılış konuşmasıyla başlayan tören, mevlit ile devam etti. Cuma namazının ardından terörü kınayan basın açıklaması Türkçe ve İngilizce olarak okundu.http://www.milliyet.com.tr/2007/10/27/son/sondun26.asp
..........

ABD son zamanlarda bizim için pek atağa kalktı ya bakalım , hayırdır İnşallah!
30-10-2007 11:19:02 Adıkutlu #

Re: Amerika İlk Somut Adımı Attı?

Alıntı:

deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
ABD son zamanlarda bizim için pek atağa kalktı ya bakalım , hayırdır İnşallah!

ABD. daha öncede bir kaç kez atağa kalmıştı ama, gol atma şansı varken nedeni bir türlü bilinmeyen ! nedenlerle hep ceza sahasından geri döndü. :p

Biliyorsunuz, daha önce de bir işbirliği anlaşmasıyla "terörle mücadele koordinasyon merkezi" kurulmuştu. Ne yapıldı ?:(

Saygılarımla.
30-10-2007 15:54:20 Av.Abbas Bilgili #

Re: Amerika İlk Somut Adımı Attı?

Amerika'ya güvenenlerin aklına şaşarım.




™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.

♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.

Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.

Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi vd.

® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir.

‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.

📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.