Hukuki NET sitesinde paylaşımda bulunmak, soru sormak ve cevap yazmak için üye olun. Üyelik ücretsizdir.

Avukat tutmak

09-08-2007 00:09:48 Av.Fırat Bayındır #

Avukat tutmak

Avukat tutmak nasıl bir şeydir?
Avukat neresinden tutulur? Cüppesinden mi, yakasından mı? diplomasından mı? Kulağından mı? yoksa CEBİNDEN Mİ?:o
Başka ne tutulur?
Ay tutulur
Güneş tutulur
dost tutulur (ruh temizliği için):o
kadın tutulur ( ev temizliği için):)
amele tutulur:(

peki avukat nedir ay mı güneş mi kadın mı dost mu amele mi? yoksa hepsi birden mi?
sanırsam ki başlangıçta ay ve güneş gibidir, bütün umutlar ona bağlanır, medet ondan umulur, bu davayı kazan istediğinin 2 katı 3 katı vaadleri ile uyumuş görünse de yutmuş ancak bir kez tutulmuştur.

sonraları dost gibidir, her şey paylaşılır, gece gündüz demeden aranır, hissedilen aşk dile getirilir, şiirler şarkılar söylenir, şölenler verilir, " BU DAVA BİZİM DEĞİL Mİ LAN AVUKAT?? KAYBETMEYİZ DİMİ?"

ilerleyen aşamalarda kadın gibidir, her şeyi yapması beklenir, temizlik, çamaşır, bulaşık, çiçekleri sulamak, ütü, yemek yapmak. 7/24 emre amadedir. " avukat yaaa, benim kayınçonun da bi sorunu var bi dinlesen...!!!" " tamam yahu meşgulsen yarın geliriz bi de çayını içer bizim davayı da konuşuruz"

artık amelelik aşaması gelinmiştir. "ööff yaaa 3 yıl oldu hala bitmedi bu dava, ulan bi ameleyle 3 yılda apartman dikerdim beaa"
09-08-2007 00:14:36 deniz02 #

Re: Avukat tutmak

Bin yaşayın Sayın Bayındır; ( yani yıl olarak diyeceğim ama tercih sizin )

Çünkü bu "Avukat Tut" sözü hep bana garip gelmişti ama sormaya çekinmiştim, yanlış anlaşılırım diye...

Şimdi merakla bekleyeceğim yanıtları...

Tut ile yakala arasında ne fark var?
09-08-2007 00:18:02 milo #

Re: Avukat tutmak

Alıntı:

Tut ile yakala arasında ne fark var? __________________
:o:o bunu cevaplarsam beni kesin atarlar bu siteden:o:o
09-08-2007 00:41:31 commodore1tr #

Re: Avukat tutmak

Avukat tutmanın en güzel yolu ucunda ızgara olarak pişmiş bir levreği rakı eşliğinde oltaya takarak denize atmaktır mutlaka tutulur.
Avukatı yakalayıp ta ne yapacaksınız ? Bırakın koşsun ya davasını unutmuş yetişmeye çalışıyordur yada müvekkili ortadan parayı ödemeden yok olmuştur...
09-08-2007 03:43:14 likyali #

Re: Avukat tutmak

Her mesleğin kendine gore kotu, pis, zor yanları vardır.

Avukatlik, kamu hizmeti ve serbest bir meslektir. "Avukat, yarginin kurucu unsurlarindan olan bagimsiz savunmayi serbestce temsil eder." Profesyonel Hukuksal danısmanlık hizmeti almak avukat tutmak anlamındadır herhalde. Her kavram her turlu yoruma acıktır. Onemli olan iyi olmak değil adil olabilmektir.

Neyse bir sorum var yardımcı olandan allah razı olsun, cok saolun.



1- Hukuksal danısmanlık (savunma) hizmeti almadan once, alırken nelere dıkkat etmek gerekır peki? Bu hizmetin kalitesi ne gore belirlenir?


2- Bir avukata vekaletname nasıl, nerde, nezaman, kac paraya verilir?

3- Oldurmekle tehdit ve hakaret davasında avukat yardımı almak gerekir mi?
Gerekirse nasil bir yol yordam izlemek gerekir, hizmetin karsılıgı ne olmalıdır?

4- Oldurmekle tehdit ve hakaret davasına verilebilcek cezalar nedir?

5- Adli para cezası nasıl neye, kime gore hesaplamır?



Cok sordum yine kusura bakmayın

Saygılar.



"Bilmemek ayıp değil ogretmemek ogrenmemek ayıptır?"
10-08-2007 12:59:29 EDA DEVECİ #

Re: Avukat tutmak

Arkadaşımızı tebrik ediyorum.Güzel bir noktaya değinmiş.Evet birileri açıklasın bakalım,avukat nasıl tutulur,nasıl temin edelir,kimdir avukat,nedir,ne iş yapar????ben gerçekten bu kelemeden son derece rahatsız oluyorum.Ve bunu konusma arasında kullanan kişilere hmen müdahale ediyorum.mesleğe olan saygınlığa zarar verdiği kanısındayım.Hiç kimse " ben hakim tuttum" yada " ben doktor tutum,eczabı buldum" diyor mu ? tabi ki hayır.Kişisel çabalarımızla ve müdahaleler ile bu sıkıntının aşılacağına inanıyorum.saygılar...herkese kolaylıklar diliyorum..
10-08-2007 13:15:10 Av.Mehmet Aydın #

Re: Avukat tutmak

"Avukat almak" ta varmış......

Önceki gün bir adliyemizin çay ocağında.............

Bir bayan diğer bir bayana:

"...........ne gerek var?! ayol........Avukata paramı yetiştirilir...BORU(baro demek istedi herhalde)dan avukat alırız. Hemi de bedava!" dedi.

Kendimi manav tezgahında karpuz gibi hissettim.
16-08-2007 11:18:08 gecem1970 #

Re: Avukat tutmak

Alıntı:

Av.Fırat Bayındır rumuzlu üyeden alıntı
Avukat tutmak nasıl bir şeydir?
Avukat neresinden tutulur? Cüppesinden mi, yakasından mı? diplomasından mı? Kulağından mı? yoksa CEBİNDEN Mİ?:o
Başka ne tutulur?
Ay tutulur
Güneş tutulur
dost tutulur (ruh temizliği için):o
kadın tutulur ( ev temizliği için):)
amele tutulur:(

peki avukat nedir ay mı güneş mi kadın mı dost mu amele mi? yoksa hepsi birden mi?
"

Öğretmeni atlamışsınız. Öğretmende tutulur...




™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.

♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.

Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.

Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi vd.

® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir.

‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.

📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.