Ortaklık feshi değil de (zaten böyle bir terim de yok), hisselerinizin tamamını devretmekten bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla.
Eğer öyleyse, hayır, herşey burada bitmiyor.
Ne tür bir şirket olduğuna göre, çeşitli işlemler daha yapılması lazım.
Şirket karar defterinde, şirketin bu konuda karar alması; ortaklar defterine yeni ortaşın kaydı, vs. gibi.
Ayrıca; Bağ-Kur gibi sicil kayıtlarına sizinle ilgili durumun bildirilmesi de gerkli olduğu gibi, şirketin sizin ortaklığınız dönemindeki çeşitli kamusal borçlarından (vergi, ssk gibi),, sizin sorumluluğunuza da, gelecekte gidilebilir. Eğer bu tür borçlar varsa, ödenmesini sağlatmaya çalışın.
Hatta, buradan alacağınız kısa bilgilerle yetinmeyip; durumunuzdaki tüm pürüzleri temizlemek, aklınızda hiçbir soru işareti kalmamasını sağlamak için; bir avukattan profesyonel yardım alınız.
Bilginize,
Saygılarımla,