Hukuki NET sitesinde paylaşımda bulunmak, soru sormak ve cevap yazmak için üye olun. Üyelik ücretsizdir.

Ege üniversitesine dava açmak istiyorum

27-06-2018 22:24:41 ksk29 #

Ege üniversitesine dava açmak istiyorum

anneme kısa bir süre önce şeker yüklemesi testi yaparak şeker hastalığı teşhisi koydular. ilaç verdiler vsvs annem onları içti buraya kadar tamam. Yalnız 63 yaşındaki kadına o kadar yükledikleri şeker, artı evde sürekli ağzına küp şeker atmasını salık vermeleri, kutu meyve suyu alıp içmesini söylemeleri ne kadar etik? şekerin insan vücudu için ZEHİR olduğu Sayın prof.doktor Canan Karatay'ın sürekli dile getirdiği ve bütün dünyanın kabul ettiği kanıtlanmış bir gerçek. Tüm bu yaşananlardan sonra anneme bolca şeker verildikten sonra gittiği aynı üniversitenin diyetisyeni ekmek yemesini söylüyor. Şekerin zehir olduğunu; ekmeğin, makarnanın, beyaz pirincin şekere dönüştüğünü 23 yaşındaki ben bile artık iyice ezberledim bu ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum. Ben zaten doktorlara güvenimi çoktan hatta seneler önce kaybettim de, artık gerçekten kara cahil olduklarını düşünmeye başladım.

3 gün önce ne oldu biliyor musunuz? annemin vücudunda kırmızı lekeler çıktı şuan hala var. Lösemi belirtisi olduğundan ciddi anlamda korkuyorum doktorların şekeri tedavi edeceğiz vaadiyle kadını lösemi yapan ŞARLATANLAR olduğunu düşünüyorum dava açmak istiyorum. Sizin de bu doktorlara şifa bulmaya giden yakınlarınız var umarım beni anlarsınız. Birisi bunlara hastaların sadece hasta olduğunu, denek olmadıklarını hatırlatmalı.


Şimdi ben nasıl bir yol izleyeceğim?
28-06-2018 08:38:07 ksk29 #

Cevap: Ege üniversitesine dava açmak istiyorum

up yardımm :(
28-06-2018 13:34:51 Av.Yusuf Selçuk Ateşkan #

Cevap: Ege üniversitesine dava açmak istiyorum

Öncelikle sakin olup kulaktan dolma bilgiler ile hareket etmemelisiniz.
Haklı ve öfkeli olsanız dahi bu doktorları şarlatan olarak niteleme hakkını size vermiyor.

Annenize lösemi teşhisi kondu mu? Şeker yüklemesi yapılması lösemi hastalığına neden oluyor mu? O kırmızı lekeler gerçekten lösemi belirtisi mi?
Bu soruların cevaplarının evet olduğundan şüpheliyim.

Ancak anneniz şeker yüklemesi nedeniyle lösemi olmamış olsa bile, konulan teşhis ve yapılacak işlem konusunda aydınlatılıp "aydınlatılmış onam" alınması gerekiyordu. Aydınlatılmış onam olmadan yapılan tıbbi müdahaleler sonucunda hastanın sağlığına zarar verildiği takdirde tazminat davası açmak mümkün. Üniversite ve devlet hastaneleri için idare mahkemesinde dava açılması gerekiyor.
28-06-2018 14:13:18 ksk29 #

Cevap: Ege üniversitesine dava açmak istiyorum

Haklısınız, yanıtınız için teşekkür ederim o üslubumdan dolayı özür diliyorum. Ama hastaya şeker vererek tedavi etmenin kolaya kaçmak, en hafif tabirle ihmalkârlık olduğunu düşünüyorum hala. Şeker her kan grubundan insan için bir zehirdir, peki vücuduna enjekte edilen onca şekerden sonra lösemi belirtilerinin ortaya çıkması ne kadar tesadüf? Lösemi değilse bile zehir verildi mi verildi, doktorların bilinçli hastaya tahammül edemediğini bilenler iyi biliyor ya, ekşi sözlük bile yıllardır tartışıyor bunu
28-06-2018 15:45:28 Av.Yusuf Selçuk Ateşkan #

Cevap: Ege üniversitesine dava açmak istiyorum

Anneniz yapılan işlem sonrasında rahatsızlanmış ama aşağıdaki soruların cevabı net değil.
Alıntı:

Av.Yusuf Selçuk Ateşkan rumuzlu üyeden alıntı
Annenize lösemi teşhisi kondu mu? Şeker yüklemesi yapılması lösemi hastalığına neden oluyor mu? O kırmızı lekeler gerçekten lösemi belirtisi mi?
Bu soruların cevaplarının evet olduğundan şüpheliyim.

Bu soruların cevabı hayır dahi olsa, yapılan işlem ile sağlığındaki bozulma arasında bir ilişki kurulabiliyorsa ne yapılabileceğini aşağıda yazdım:
Alıntı:

Av.Yusuf Selçuk Ateşkan rumuzlu üyeden alıntı

Ancak anneniz şeker yüklemesi nedeniyle lösemi olmamış olsa bile, konulan teşhis ve yapılacak işlem konusunda aydınlatılıp "aydınlatılmış onam" alınması gerekiyordu. Aydınlatılmış onam olmadan yapılan tıbbi müdahaleler sonucunda hastanın sağlığına zarar verildiği takdirde tazminat davası açmak mümkün. Üniversite ve devlet hastaneleri için idare mahkemesinde dava açılması gerekiyor.

28-06-2018 22:30:08 ksk29 #

Cevap: Ege üniversitesine dava açmak istiyorum

Çok iyi anladım teşekkür ederim




™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.

♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.

Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.

Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi vd.

® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir.

‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.

📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.