Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Anlattıklarınızdan, müşteki ile savcı arasında bir ilişki olduğu kanaatine sahip olduğunuz izlenimi edindim.
Bu kanaatinize göre müşteki ve savcı arasında nasıl bir yakınlık var?
Belki bunu açıkça söylerseniz daha somut cevap alabilirsiniz.
Müşteki ilin akp bölüm başkanı. Yine aynı ilin akp genel sorumlusuylada ticari ilişkileri olduğunu biliyorum. Yönetim kurulunda birden fazla avukat var. Savcı ilede mutlaka ilişkileri vardır. Zaten bana online yazışmada "
ben xxxx ilinin akp xxxx başkanıyım seni süründürürüm" yazdı. Önceden kişi hakkında suç duyurusu yaptığımda (dolandırıcılık) screenleri+dekontları verdiğim zaman screenlerin bir delil niteliği taşımadığını söylemişlerdi. Kovuşturmaya yer olmadığına dair karar çıktı. İtiraz ettim sonuç aynı.
Bunun üzerine akp-il yönetimde bulunan ve ismini vermiyorum bir bölüm başkanı olarak geçen şahıs bana internet üzerinden yukarda da bahsettiğim gibi "benim adamım var seni süründürürüm benle uğraşma" tarzında bir mesaj yazdı. 3 ay önce ifade vermiştim şimdi ise savcı TCK 106/1-2 maddelerinden beni mail ile tehditten suçlamış ve kamu davası açmış.
Benim merak ettiğim ise delil olmadan savcı dava açabilir mi? Sahiden bahsettiği gibi Adamı mı var tesbit etmek istiyorum? Diyelim ki savcı adamı, o halde hakime güvenebilir miyim? Savcı istediği sulh ceza mahkemesinde yargılatabilir mi beni? Yoksa rastgele mi atanıyorum. Savcı delil olmadan mail ile şunu şunu yazdı diyerek beni korkutma ve hatta ceza almamı sağlama adına böyle birşeyi yapabilir mi herhangi bir delil olmasa bile?
Yoksa savcı kamu davası açmışsa %100 o mailin benim yazdığım belirlenmişmidir? Yani kamu davası açılmışsa onu sen yazmışsın demektir yargılanacaksın. Diyebilir miyiz? Bende bu duruma göre ilgili makamlara başvuracağım. Mağdur edilmek isteniyorum.