Hukuki NET sitesinde paylaşımda bulunmak, soru sormak ve cevap yazmak için üye olun. Üyelik ücretsizdir.

AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

28-03-2013 10:48:49 rotorcliy #

AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

Bir utanç vesikası daha:

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Not: Orada kumanyaları almaya giden kadınları ifşa için bu konuyu açmadık.

Sadece memleketin ne hale getirildiğini, daha önemlisi bu hale nasıl getirildiğini, insanların ne hallere düşürüldüklerini gösterme adına bu konuyu açtık.

Görüntüler çok üzücü olduğu için bunu not düşelim...
29-03-2013 03:28:04 litigation #

Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

Karabük il özel idaresi aracı ile, zekat vermeye geldik diyerek, üstelik yardımları karşılığında vatandaşın kimliklerini alıp AKP'ye üye yapmaları tam bir skandaldır. Yapmayın etmeyin oynamayın şu gariban halkla. Ayıptır, günahtır. Gizlice, parti ismi bile yazamadan kapılarına bıraksanız o zaman size Müslüman diyeceğim. Ama nafile. Sırf oy uğruna yapılan bu tip hareketler bana oy avcılığından başka bir şeyi tanımlamıyor. Erdemli irfanlı olun, rezil oluyorsunuz.
29-03-2013 08:22:20 SEA DEMİR #

Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

Çok ilgi gösterilen bir başlık olmamış ,sanırım hepimiz makarnayı seviyoruz (makarnacıyız),haa kömürü unuttum ...
03-04-2013 21:58:46 monica #

Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

Dört nisan doksanyedi

"okumaya üşenen ama hala "kendine ait fikirleri" var olduğunu sanan insanlarla yaşıyoruz. Bu insanlar sadece sanal alemde mi, hayır! İş yerinizde üstünüz, sokakta karşınızda bunlar.
Bir insan gözünün önündekini de okumaz mı ? Acizliğe bakar mısınız... Sonra fikir alış verişi de yapamazsınız, konuşamazsınız da, tartışamazsınız da, ne demişler tartışılmaz önce seni kendi seviyesine çeker sonra tecrübesiyle yener" ... !
03-04-2013 22:27:58 Av.Emrah Yavuzcan #

Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

CHP de mantı dağıtsa, rekabet olsa? :)
MHP de yoğurt dağıtsa acaba kime oy verirler?
Yazık ülkeme.
Stalin'in tavukları gibiyiz.
04-04-2013 17:19:19 Av.Engin Oğuz #

Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

CHP ya da diğerleri ne dağıtırsa dağıtsın oy elde edemezler çünkü onlara oy verenler akıllı zeki kültürlü entellektüel insanlardır AKP ye oy verenler ise satılık, ahmak, bidon kafalı ve göbeğini kaşıyan hanzolardır.
04-04-2013 17:26:02 SEA DEMİR #

Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

Alıntı:

Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
CHP ya da diğerleri ne dağıtırsa dağıtsın oy elde edemezler çünkü onlara oy verenler akıllı zeki kültürlü entellektüel insanlardır AKP ye oy verenler ise satılık, ahmak, bidon kafalı ve göbeğini kaşıyan hanzolardır.


Ülkenin %50 si hanzo ,eminim bu rakamlar daha da yükselmiştir...Nede çok (göbeğini kaşıyan) hanzolarız..Ahh atatürk yaşayacaktı ki..acaba oy kullansa akp mi,mehape mi,cehape mi ,hangi partiye oy verirdi ?Yada belki de bdp..sizce ?
04-04-2013 18:04:03 Atilda09 #

Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

Alıntı:

SEA DEMİR rumuzlu üyeden alıntı
Ülkenin %50 si hanzo ,eminim bu rakamlar daha da yükselmiştir...Nede çok (göbeğini kaşıyan) hanzolarız..Ahh atatürk yaşayacaktı ki..acaba oy kullansa akp mi,mehape mi,cehape mi ,hangi partiye oy verirdi ?Yada belki de bdp..sizce ?

Evet oy kullanmasam da o hanzolardan biri benim. İnşallah ilk seçimlerde bunu da belgeleyeceğim. :)
04-04-2013 20:10:52 ismail32 #

Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

Ne demişler erken öten horozun vay haline.
Her ne kadar AKP yi destekleyen demokratlardan olsam da bağladığım göbeğin sebebinin AKP olduğunu yeni öğrendim :k
04-04-2013 21:32:50 carsambalıfaruk #

Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

Şanlıurfa dan bakılınca memleket nasıl görünüyor.:DD, Samsun dan bayağı süper görünüyor.:DD

Şahsıma iğne ucu kadar menfaat elde etmedim,Sayın başbakanın,duruşuna,ülkemizi temsil edişine ve başka sebeplerden genel seçimlerde oy verdim.Tabi her yapılan hoşuma gitmese de oy verdim.

Yerel seçimlerde Samsun Canikte MHP ye oy verdim.Önümüzdeki seçimlerde nasip olursa AKP nin karşısında kim güçlü olursa o partiye oy vereceğim.

AKP ye oy vermeyenler saçmaladıklarından dolayı hatta BİDON KAFALILIK:DD YAPTIKLARINDAN DOLAYI AKP NİN oyunu artırıyor. Siz kimseye sataşmayın siyasiler konuşsun değerlendir ona göre oyunu ver.

Şahsıma oy veriş şeklim,benim kendi terazim var.Seçimden seçime 2 kefe dolmaya başlar,oy zamanı geldiği zaman teraziye dikkat ederim.

BENİM HER ZAMAN YAZDIĞIM;

TRABZONLU KİŞİLER NEDEN SAMSUNDA MİLLET VEKİLİ VEYA BELEDİYE YÖNETİR.?

Gitsinler kendi şehirlerinden aday olsunlar.

SAMSUNA % 5 FAYDALARI ANCAK OLUR.

Şuan oy vermemeyi düşünüyorum.Memleket altın çağından elmas çağına geçse bile.

Tabi bu sitede bir tartışma veya anket açılır,birileri BİDON KAFALILIK YAPARSA EHH ŞAHSIM HÖKÜMETE OY VERİR.

İnşallah anlata bilmişimdir.:DD




™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.

♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.

Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.

Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi vd.

® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir.

‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.

📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.