Arkadaşım senin sorunlarla karşılaşanların yaptıkları ;
yargıyatın kararı
http://ekonomi.bugun.com.tr/kredi-ka...48-haberi.aspx
ve diğer haberler
http://www.facebook.com/note.php?not...51050362689389
http://www.sikayetvar.com/sikayet/de...art-cikarilmis
http://www.konyadahaber.com/News-Print.Asp?Id=3729
http://www.objektifhaber.com/dikkat-...-122743-haber/
https://www.hukuki.net/showthread.php...kredi-kartlari
http://ekonomi.bugun.com.tr/kredi-ka...48-haberi.aspx
/////////////////
Sözün özü bir banka benim bilgilerime ulaşıp bana kredi kartı çıkartırsa ben sözleşmesini imzalamadığım hiç bir kredi kartını kabul etmem.
Sözleşmede ne yazıyor ben nerden bilicem.
Ciddi bir işte sözleşmesini imzalamadığım hiç bir şeyi kabul etmem.
İmzalasam bile haksız bir madde varsa olaya sonra uyanırsam onuda kabul etmem.İtiraz ederim.
Şayet kanunlarda oluşan bir açık ile başvurmadığım , sözleşmesini imzalamadığım ve bankanın hazırlayıp ev veya işyeri adresime gönderdiği ve bunu yakınıma teslim ederlerse , yakınım alırda bunu kullanırsa gene sorumluluk kabul etmem. Benden başka kimseye vermesin ve şubeye geri gitsin. Beni çağırsınlar haberim olsun kimliğime baksınlar yüzüme baksınlar , herşey uyuşuyormu kontrol etsinler imzalayıp alıyım. ( ki gene almam. Sözleşmesini imzalamadığım kredi kartını hiç bir şekilde almam. )
Başvurmadığım sözleşmesini imzalamadığım kredi kartı evime geldi ben varım ve alın dediler . Almam veya direk bankaya geri iade ederim. İade almaz ise noter kanalı ile iade ederim. Öyle bir şey düzenleyip ben istemediğimi beyan edip geri iade ettiğim halde banka geri almazsa işlemleri iptal etmezse o bankayada dava açarım.
Bankalar kendi denetimlerini iyi yapmalılar yapmıyorlarsa kendi sorunları.
///
Sonuç itibari ile konuyu açan arkadaş rahat olabilir.
Kredi kartı sözleşmesini kim imzalamış ,
nerde imzalamış.
kart kime verilmiş nerde verilmiş bir sorup öğrensin derim.