Hukuki.NET


18/04/2024  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
Bir Kitap Bir Hayat....
ipekderya TNT Ekspres ve ÇYDD Zeytinburnu Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen "TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor" kampanyası 2004 yılı için başlatıldı. Geçen yıl kampanya kapsamında 26 ilde 136 okula 225.000.000 kitap gönderildi.Gönderilen kitapların, gençlerimizin ufuklarının genişlemesine ve ülkemizin eğitim düzeyinin artmasına yönelik bir katkı sağladığına inanmaktayız. TNT Ekspres Türkiye'nin 5 yıldır geleneksel olarak düzenlediği "TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor" isimli kitap toplama kampanyasına ülkenin dört bir yanından yüz binlerce kitap yağıyor. kampanya "Eylül ayının ikinci haftasına kadar" devam edecektir. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte yürütülen TNT Ekspres Kitap Toplama Kampanyası'na katılmak isteyenlerin tek yapmaları gereken; 444 0 868 numaralı telefonu aramak ve açık adreslerini bildirmek... Türkiye'nin neresinde olursa olsun kampanyaya bağışlanacak kitaplar TNT Ekspres kuryeleri tarafından ücretsiz olarak alınıyor ve özel bir depoda toplanıyor. yalan atla gider, gerçek yürür, yinede tam zamanında yetişir.
Av.Fırat Bayındır yaş artık yavaş yavaş kemale erince siz genç ve değerli üyelerimizin karşısında eskilerden sözetmek bana tuhaf da gelse (yaşlandığımı farkediyorum) bazen böyle hatıralarım canlanıyor. Küçükken ailemizle uzun burunlu otobüslerle yaptığımız seyahatlerde, bir türlü çıkılamayan su kaynattıran yokuşlarda köy çocukları otobüsün yanında koşar avaz avaz GAZETE diye bağırırlardı. Yolcular da okunmuş gazeteleri, ki genellikle 2-3 günlük gazetelerdi, pencereden çocuklara atarlar, çocukların kapışmasını seyrederdik. Aslında yürek burkan sahnelerdi. Onlar dünyayı 2-3 gün geriden izleyenlerdi. Pek çok şey değişti ve geliştiyse de temel eğitimdeki sakatlıklar azalsa da devam ediyor ve hala anadolunun ücra yerlerinde çocuklar desteklerimize muhtaç durumdalar. LÜTFEN BU KAMPANYAYA DESTEK VERİN. böylece eski kitaplarınızı bağışlarken kütüphanenizde yeni kitaplar için yer de açılmış olur ceteris paribus
ipekderya Fırat Bey'in yazdıklarına katılmamak mümkün değil; Katılımınızdan ve desteğinizden dolayı çok Teşekkür ederim Fırat bey... Bu siteye günde ortalama 100 kişi giriyor desek, ve bu 100 kişi bir kitap gönderse 100 kitap, 100 umut, 100 gelecek eder... Çocuklar yarınlarımız, çocuklar umutlarımız.... Çocuklarımıza sahip çıkalım lütfen.... Saygılarımla yalan atla gider, gerçek yürür, yinede tam zamanında yetişir.
Av.Ragıp Atay Sayın Fırat Bayındır'a katılıyorum. Kesekağıtlarını açar okumaya çalışırdıki Roman, bizim zamanımızda ayıp bir şeydi, babama roman okuduğumu söylediğimde kıyameti koparmıştı. Ama bana 20 kitap birden aldığı gün, 12 tanesinin roman olduğunu söylemiştim. Adamcağız, romanın ne olduğunu bilmiyor ki! bana "oğlum bunlar faydalı kitap" roman değil demişti. Sayın ipekderyayı kutluyorum. herkese destek vermeye çağırıyorum.
ipekderya ÇYDD'YE GELEN BİR MEKTUP, SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM; Sevgili ÇYDD ve tüm üyelerine; Lütfen okulumuza kitap yardımında bulunun. Biz batmanın Sason ilçesinin Erdemli ilköğretim okulunda okuyan öğrencileriz. Yarınlara umutla bakan ve yarınlarımızın daha güzel olmasını isteyen bizler. Eğitim-Öğretim faaliyetlerimiz zor şartlar altında devam ettirmekteyiz. Bu bağlamda en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerin başında kitap gelmektedir. Okulumuzun kütüphanesinin olmayışı bizleri gün geçtikçe okumaktan uzaklaştırıyor. Bizde bu bağlamda okul öğretmenlerimizin de desteğiyle okulumuzda bir kütüphane kurulması için kitap kampanyası başlatmış bulunuyoruz. “Bir Kitapla bir Hayatta Sen bağışla” adlı kampanyamıza göstereceğinizi umduğumuz desteğinizden dolayı şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılarınızda başarılar dileriz. Erdemli İlköğretim Okulu Sason/BATMAN Tel : 0488 461 34 30 Cep : 0 533 662 01 52 Okul Öğrencileri Adına : Nedime HERDEM(7-A Sınıfı) yalan atla gider, gerçek yürür, yinede tam zamanında yetişir.
Hukuk Forumlarından Seçmeler



Diğer Bölümlerimiz +
Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
Bugünün tarihi: 18/04/2024 16:50:50