Hukuki.NET


25/04/2024  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirdiniz?
alisinkay Arkadaşlar Anket güncellenmiştir.
Av.Tayfun Eyilik hem avukat arkadaşlar alınmasınlar diyorsun hem giydiriyorsun. Konuyu bizim mesleğe getirmesen ölürsün :) avukatlığın solculukla sağcılıkla ne alakası var meslegin ne bilmiyorum genel olarak mesleği içine alan karalamalarınız hoş olmuyor. Neler yaşadığınızı bilemeyiz en fazla anlamaya çalışırız. Ama ne yazık ki biz avukatları anlamaya kimse çalışmaz. Hukuk herkeze lazım sağcıya solcuya katile masuma hırsıza
zkeskin1
quote:
Listedeki partilere ve olmayanlarada baktimda sanirim bizim bir baska partiye ihtiyacimiz var gibi geldi.. 0ste budur dedigimiz partilerin durumuda ortada.. Hadin bir parti kuralim :)))
Ekleyen: commodore1tr - 15/03/2005 :  11:58:04
sn comodore hadi biraz hayal kuralım der gibi bir şey olmuş güzel de olmuş.. bu çok derin çok çetrefilli çok tartışılması ve de çok su götürür bir konudur..bu dur diyemiyorum diyemeyeceğim ve de demeyeceğim..ben budur diyebileceğim bir siyasi parti ve oluşum (!) göremiyorum,demek te istemiyorum.ülkemizde ben de içerisinde olmak üzere cehalet içerisindeyiz..okumamışız okutulmamışız,eğitmemişiz eğitilmemişiz,bilinç düzeyimiz düşük 45 indeki delikanlılarımız(!) AB nin 25 lik ihtiyarları ile aynı bilinç ve olgunluk düzeyinde iken ne partisi kuracağız sn comodore..inanın ömrümüz yetmez..kendimizi heder ederiz ortaya bir şey çıkmaz..en iyisi hayal kuralım o yeter...sevgiler..
commodore1tr Listedeki partilere ve olmayanlarada baktimda sanirim bizim bir baska partiye ihtiyacimiz var gibi geldi.. 0ste budur dedigimiz partilerin durumuda ortada.. Hadin bir parti kuralim :)))
Nilgül Saraç 'sınırlı sayılı anketi' olduğundan demek sadece bunları yazdın demek.ben de bana yakıştırdığın at gözlüğünden senin de taktığını düşünüyorum NEDENSE !
yilmazcildir gunumuzde insanlar oyle caresiz kalmıs yada oyle caresiz bırakılmıski herkes hiçbir çözum getirmeyecegini bile bile sadece 'kayırmacılık' sisteminin parçası olmak için o yada bu partiye oy veriyor.keske 50 tane parti olacagına 2 tane 'parti' olsaydı.
Nilgül Saraç sevgili Ali, sürekli gülen adam misali gülmenin de yan ettileri varmış,yüzde özelliklede göz çevresinde morluklar gibi !!!
bilgin03 ülkemiz suçlu cenneti haline geldi..bayanlar dışarıda korkusuzca gezemiyor..sürekli dışarıdan emir alıyoruz..ben bunları kendime yediremiyorum...oyumu mhp ye atacağım..çünkü onlar emir almazlar..
beydili ben mehmet ağara güveniyorum..pkk lılar o varken elini kolunu sallaya sallaya gezemez..akp nin hiç önem vermediği milli konulara daha fazla eğilir..en azından avrupaya karşı başımızı eğmez
delismen görülüyorki tbmm mhp ye muhtaç...milli hassasiyetleri dile getiren bir parti olarak mhp ye oy veriyorum...akp neyimiz var neyimiz yok satıyo..benim oyum mhp ye..akp ye oy verenler hangi mantıkla veriyorlar bilmiyorum
Lawless1 MHP'nin sakincalari oldugunu dusunuyorum ama bazilarimizda olusan tepkinin sonucu bu partiyi on plana cikarabilir. Kanimca Turkiye'nin ihtiyaci olan parti maalesef yok. Turkiye'nin Sag'a, Sol'a degil, hukumet islerini, disislerini cok iyi anlayan kisilerin yonetimine ihtiyaci var. Soforlerinizin girtlagini kesen Iraklinin agidini yakan degil, ilkonce Turkiye'nin menfaatini dusunen bir partiye ve daha da onemlisi halk''a ihtiyac var. Turkiye'nin ic sorunlarini cozecek, su anda Afrika kitasi ile yarisan (hatta gecen) nufus patlamasini gormemezlikten gelmeyen kadrolara ihtiyac var. Boyle bir grup bir araya gelse, Turkiye halki oy verir mi? Ben hic sanmiyorum.
dipdalga Oy kullanmakla bu işlerin çözülmeyeceğini görmek gerekli diye düşünüyorum, bu değil mi bize, oy verecek parti bulamıyorum dedirten! Bence toplum, artık ne istediğini bilmeli ve bu ülkeyi hortumlayan, sömüren, ayırmaya çalışan güçlerden korkmamalıdır. Ekonominin batmasından korkmamak gerekir ve bunun çok iyi şekilde kim seçilirse seçilsin, seçene anlatılabilmesi, onun anlamsının sağlanması gerekir. Bu da insanların birlikte hareket etmesiyle olur. Kimin kızı kimin anası programlarıyla olmaz,......Ülkemize parti arayacağımıza herkes komşusunu uyandırsın. Uyanan komşu komşusunu uyandırdığında artık, Türkiyemiz Partisini de, Liderini de çıkartmayı bilir. Özgürlük Liderlerle Gelmez, Özgürlükler Liderler Getirir. Ne Sağ, Ne Sol, Önce Tam Bağımsızlık. www.dipdalga.com
zkeskin1 vayyy bir kaç gün uzak kaldık.köye gittik.forum istilaya uğramış..umarım o bir gün içinde üye olup sadece ankete oy verip gitmeyeceklerini..forumda kalarak yazmaya foruma katkı sağlamaya çalışacaklarına inanmak istiyorum..sn alisinkay..aksi takdirde sizin bu anketiniz sonuçlarının sağlıklı olmayacağı kanaatini taşıyacağım..aynen nilgülsaraç gibi....sanki anketiniz bana fenerbahçe tirübününde acar tv muhabirinin sarı lacivert tarftarlara hangi takımı tutuyorsunuz sorusunu sorarak mikrofon uzatmasına benzemiş..sevgil alisinkay kusura bakmayın..
zkeskin1 ve umarım seçimler olsa ve anket sonucu gibi bir seçim sonucu çıksada bir de mhp yi tek başına görsek.bakalılm geçen sefer koalisyon hükümetiydi ,koalisyon protokolüydü falan bir bahane de kalmaz ..bu hükümet gibi çekimser kalmaz ırak tezkeresini geçirmeden ırak a girer müslüman kanı da dökeriz ulusça...muhalefette mangalda kül bırakmamak kolay..iş başına gelipte gerçeklerle karşılaşınca kazın ayağının tavuk ayağına benzemediğini ve perdeli olduğu için hızla yüzebildiğini akp gibi anlayıpta eyvah bu işler öyle bildiğimiz gibi değilmiş ey milletimiz kusura bakmayın demesini inanın sizden daha çok ben istiyorum ve bunu 35 yıldır bekliyorum..
Av.Ragıp Atay yetiştirdiği tahsilatçılarla türk hukuk sektörüne yardımcı olan, kilitlenmiş hukuk yerine, kendi hakkını kendi alıp vatandaşa güven veren çay bahçesi ve plaj gibi kamusal alanların ihalelerini alıp turizm sektörüne katkıda bulunan yeri geldiğinde, toplumsal muhalefeti bastırıp, çalışma barışını sağlayan.............. ben de oyumu bu partiye vereceğim. ismi lazım değil
zkeskin1 sn alisinkay o sizin söylediklerinizin hepsi halka yönelik propaganda ve kitleleri gaza getirmek için yapılmış-söylenmiş işlerdir...siz yaşınız itibariyle bunları yiyecek yaştasınız..bense yaşım itibariyle bunları yıllar önce yemiş ve 35 yıldır pek bir şeyi değiştiremediklerini maalesef demiyorum sevinerek diyorum görmüş bir insanım...keza değişen pek bir şey olamıyacağını umarım sizin gibi kuşaklarda görürler de 'eyvah ben öldüm galiba ' ayırdına varır.. ''adam ölmüş....dini vecibeleri yerine getirilip defin işlemi yapılmış..hoca efendi duasını yapıp ayrılırken mevta şöyle bir doğrulmak ister.ve kafatını takk diye tahtalara vurur...eyvah der ben öldüm galiba..''tabi bu böylemidir değilmidir bilmiyorum.bir mecliste anlatıldı.aklımda kaldığı kadarıyla böyle idi...sn alisinkay profilinizde atatürk ve bir sözü var...eğer benim forumdaki yazılarımı takip ediyorsanız..benim bir işyerinde çalıştığım ve işverenimle büyük problemler yaşadığımı okumuşsunuzdur..işverenim sizin partinizden ayrılmış ve kurulan daha küçük ve oy oranı daha düşük olan bir partinin üyesidir..işe ilk başladığım yıllarda Atatürk resmi ve Türk bayrağı olmadığını farkedip.bayrak ve Atatürk resmi sorduğumda bana yırtık pırtık bir Türk bayrağı gösterdiler..ve orada çalıştığım yıllar içerisinde hiç asmadılar..Atatürk resminide kız kardeşimin bana hediyesi olan ve manevi değeri benim için yüksek bir Atatürk resmini işyerime getirip odama astım..işveren bir resme baktı bir bana baktı gözlerini kapattı..tamam dedim şimdi küfredecek..ama tabi dedi oda bir Türk büyüğü sayılır...şaşırdım kaldım...(Ve halada o resim asılıdır orada..)siz nasıl değerlendirirsiniz bu durumu..bir takiyye mi var ....onun için siz hukukçusunuz..siz siz olun öyle takım tutar gibi fanatik parti taraftarı olmayın..okumuş insanlarsınız .olayları biraz sorgulayın..
Bagaytuğ [img]https://img177.exs.cx/img177/1562/ata8fx.jpg[/img] Atatürk'ün kurduğu parti MHP'ydi, yalnızca adı farklıydı... https://www.bilimarastirmavakfi.com
Av.Tayfun Eyilik kendi ülkemizde birlik halindeyiz ya dünyadakileride birleştiririz inşallah
sevgitohumu herkeze iyi günler..bazı arkadaşlar mhp ye duyulan ilgiden rahatsız..neden sormak lazım..misyonerliğe karşı halkın bir tepkisi olamazmı...topraklarımızı parsel parsel satanlara tepki olamazmı...yabancılara televizyon satışına tepki olamazmı...sürekli dışarıdan emir alan başbakana tepki olamazmı...milli duruşundan taviz vermedikleri için olamazmı...ırak türklerini yalnız bırakmadıkları için olamazmı...ab vatandaşlarının artık bizimle dalga geçtikleri bir zamanda olmamızdan olamazmı...mhp ye oy vermek için çok sebep var..ayrıca bahçeli gidince mhp için çok daha güzel günler olacak ve önümüzde seçimlerde bahçeli mutlaka gidecek...yada kendine çeki düzen verecek..mhp kesinlikle meclise girmelidir..mhp diyorum..
zkeskin1 bahçeli kadar taş düşsün kafana emi...ne alıp veremediğiniz var adamla.hem neden böyle zırt pırt yeni kayıt yapıp bir mesaj yazıp çekip gidiyorsunuz.yüreğiniz varsa forumda kalın ve sürekli yazın..yani bir taş atıyorsunuz kuyuya kırk tane akıllı burada birbirini yiyor ondan sonra...akıllı olun akıllı olmadığınız için hep kaybdiyorsunuz ve kaybetmeye mahkumsunuz...ah o iktidar hırsı yok mu?.birileri sizleri sürekli kullanıyor..birilerinin oyuncağı olmayı bırakın artık..ben 35 sene önce bırakmıştım.
Av.Ragıp Atay İZMİR (İHA) - İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri tarafından dün gece bir operasyon başlatıldığı, aralarında Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Abidin Bilgin'in de bulunduğu 30 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Abidin Bilgin'in de aralarında bulunduğu 30 kişinin ''Çıkar amaçlı suç örgütü oluşturmak, haraç almak, çek senet tahsilatı yapmak'' ile suçlandığı iddia edilirken, operasyonun devam ettiği öğrenildi. Bu arada operasyonla ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı.
zkeskin1 ha bu arada ben külliyen chp li falan değilim.öyle bir yanlış anlamanın önüne geçeyim..sevgitohumu diyor ki: memleketi parsel parsel satanlara tepki-ya boşver parsel parsel haracını yiyenlere mi oy verelim..Tok açın halinden anlamaz..avukat arkadaşlar kusuruma bakmasın...chp liyim solcuyum diyen avukatlar da kulaklarını iyi açsınlar..çok perişan ve moralsiz parasız olarak kapılarına duçar olduğum biliumum solcu avukatlar beni tanımalarına ve iyi referanslarım olmasına rağmen değil davama girmek para veremediğim için (param olmadığını ama mutlaka vereceğimi söylediğim halde) beni bürolarından kovmuşlardır evet kovmuşlardır.(bu kovmuşlardır kelimesini büyük harfle yazmak isterdim fakat onların nitelemesini yazarken dahi harfin büyük yazılmasını kendime ar sayarım) ...tok açın halinden anlamaz tabii..oğlu amerikada okuyan avukatımız 2 yıl vekaletim kendinde durduğu halde dava dilekçemi dahi yazmamış solculuklarının parasal ölçütünün minimum düzeyini dahi karşılayamadığım için kusura bakma diyerek kapıyı göstermişlerdir...belki de benden ve benim davalarımdan çekinmişlerdir.bilemiyorum.bu yüzden arkadaşlar aklınızı başınıza alın takım tutar gibi parti tutmayın..sonradan üzülür ve zarar görürsünüz..akıllı olun derim..
Av.Bülent g ben yaklaşık 3 yıdır bu işin içineyim. her yerde duyduğum keliemler maalesef burada da karşıma çıktı. parasını sonra ödeyeceğim diyen arkadaşımız acaba bu sözün o avukat tarfından kaç kere duyulduğunu biliyormu acaba, 2 yıldır dilekçeniz yazılmamış bana bir sebep yokken böyle hareket edilmesi hiç mantıklı gelmiyor, işini böyle yapan avukata kim iş verir veya bu avukat bu meslek ten ne kadar daha para kazanarak çalışabilir. bu meslek bu kadar ucu z değil dorum konusuna da gelince önce hepimiz önyargılarımızdan kurtulmalıyız, bu ülkede kanını akıtanlar hem solcular hem sağcılar kimse korkmasın ne sağcısı ne solcusu kimse bu ülkenin toğrağını satmaz, ne kadar korkuyoruz yaa siz inanıyormusunuz bir tv nın tamamını yabancı bir şahıs alsa istediği gibi yayın yapacağına onun ilk düşüncesi emin olun ne kadar daha zengin olurum olur. misyonerlikten bahsedenlerde vardı. geçenlerde tv de sonuçlar vardı 82 yılda din değiştirenlerin sayısı 3000 ni geçmemiş. korkmayalım.
yilmazcildir arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum.asagida ozelliklerini saydigim kisinin kim oldugunu bilin.... milliyetcidir.ama gorunuste.cunku ulkesini kalkindirma adina hicbir katkisi olmamistir.bu kisinin ulkeye nasil yardimci olabileceginide hemen hemen sizlerde tahmin edenilirsiniz.mesela en basitinden kendi parasini turkiyede tutarak.tabi yatirimlarla.tabi o kisi parasinin kaynagi belli olmayinca para isvicre nin bilmem hangi bankasinda tutar.olumunden sonra para buyuk olduundan cocuklari arasinda kavgalar cikar.yasami sirasinca, uzunca bir donem turkiye'nin kaos ortamina suruklenmesi icin ister ordudayken ister siyasetteyken çabalar sarfeder.tabi darbenin birini yapar daha sonrakilere destek verir daha sonrada guya komunizm i engellemek icin sivil halk orgutlerini kurar ve toplumsal barisi baltalar.kim bu kisi??bildiniz alparslan turkes........ yani saymak istesem daha neler neler soylerim ama zamanim yok.bence bu ankette mhp ye fazla oy verilmesinin nedeni baska oy verecek baska duzgun partinin olmayisindandir.ayrica sunuda belirtmek isterimki mhp gelince suclar azalmayacak çunku mhp kendi bunyesinde arinmis bi parti degildirki.ayrica ben ulkucuyum diye ortalikta dolasan kisilerden bin kat daha milliyetciyim.bunuda belirtmek isterim.birde sunu eklemek istiyorum :keske gercekten milliyetciligi temsil eden bi parti olsa
yilmazcildir ayrica ben herhangi bi partiyide takim gibi tutmuyorum yada baska birileri tarafindan kullanilan birisi degilim.yada yeni hesaplar felan acipta cikmam.buyrun istediginiz kadar tartisalim
yilmazcildir ulkucu hareketin fikir yonuyle hicbir zarari yoktur ancak ulkucu hareketi savunan kisilerde problem vardir.(burada yukarda bi arkadasin yaptigi gibi teker teker isimlerle konusmanin bi manasi yok)(suclarla isimleri bir olmus kisilerden bahsediyorum).zaten ulkucu hareketin baslangici zaten milliyetcilige dayanir.benim de milliyetcilikle hicbir problemim olmadigina gore sizin birsey yapmaniza gerek yok
yilmazcildir ve bu kisiler cogu zaman ulkuculuklerine laf ettirmezler
yilmazcildir unutmayinki bende milliyetci bi kisilige sahibim.dediklerinize bende katiliyorum.ancak tekrar soyluyorum eger her ulkucu sizin dediginiz seylere uysa bu ilkelere saygi gosterse burada bu tartismada olmazdi.
Av.Fatih Çiçek seLam... Form başlığı: bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz!! Form içeriği: Ülkücülük-solculuk!! :)
yilmazcildir sn alisinkay ancak bu kastettigim kisiler ulkucu hareketi ustlenmis olan kisiler ve bu kisiler dogru kisiler degil.ben sizi bu kisilerden ayri goruyorum.gercekten sizin soylediginiz ulkuler dogrultusunda degismeden devam eden bir milliyetcilik anlayisinin onunu kimse alamaz.ama bence simdiki milliyetcilik anlayisi oncekine gore bozulmustur.keske ayni temeller dogrultusunda devam etse ve bizde arkasinda olsak. ancak bu parti milliyetcilik anlayisini farklilastirdigi icin yanlis yol.benim anlatmaya calistigim seyde bu.ha bide keske saglik problemlerim ve yarin okulum olmasada sabah kadar konussam.iyi geceler
yilmazcildir bu milliyetcilik anlayisini bozan larda mhp nin ta kendisidir.tekrar iyi geceler
more Büyük umutlarla iktara getirilen partilerin bizleri hezimete uğrattığının farkında olan bir vatandaş olarak birkaç kelimede ben yazmak istdim.Benim derdim sağ sol değil insanca yaşamak oyun oynama çağını masa başında ders çalışarak sınavsan sınava koşturduğum(mecburen) şu anda üniversitede olan kızımın geleceğine dair kuşkularım.nedenmi ?çoğunuz farkındasınız biliyorum günümüzde ya paran yada belinde silahın olacak ozaman(bizde ikisde yok) senden güçlüsü yok ben öyle görüyorum kaba kuvvet tehdit haraç hırsızlık yalan almış başını gidiyor.emeğe saygı yok bizleri bu duruma düşüren gözlerimizin içine baka baka yalan söyleyenlerden ne hayır beklenebilir? ben hiç bir partiye güvenmiyorum son günlerde ki yazılan senaryolardan kendine pay çıkaranlarıda kınıyorum. yanılıyorsam beni aydnlatın bu ülkede çek senet mafyası arazi mafyası otapark mafyası ve gençlerin geleceğini yok eden uyşturucu mafyası kimlerin elinde cevap verin hadi vatanını sevenlerinmi?
KALELİ bence 20. yy'da bunlar yaşanmamalı burası hür bir ülke
mahmutmicoz
COK HOS BIR ANKET DUSUNULMUS. AMA EDINDIGIMIZ SIYASAL KULTUR OLANDAN BASKA BIR SORU ISARETI TANIMAMAKTA.
BU SORUNU TARAFSIZLIKLA COZENLER VAR ISE DE IKTIDARIN TURK MILLETI ADINA HAYIRLI SONUCLAR DOGURMASI ICIN HER TURK VATANDASININ UZERINDE ONEMLE DURMASI GEREKEN BIR KONU OLDUGUNU DUSUNUYORUM. SAYGILAR
horpenk Tabiki Reyimi Devletini, Milletini gözeten kollayan bir partiye verirdim daha bundan 20 gün önce evime hırsız girdi 10 milyara yakın eşyamı götürdü. evimden çalınan eşyaların taksitlerini ödemek inanın, insanın zoruna gidiyor emekli maaşımdan ödüyorum. canımıza birşey olmadı diye teselli buluyoruz ailecek. oyuma gelince şu an Mhp yi görüyorum çünkü biz insanların saygıya,sevgiye ve Aile bağlarına çok ihtiyacımız olduğu kanısındayım. yinede hayırlısı kimse, yönetime o gelsin ülkem ve milletimin bekaası için saygı duyarım. MNK
denizhan_aga ben kap ye verdim :) K emalizmin A skerleri P artisi... saygılarr
URRAYN
quote:
Büyük umutlarla iktara getirilen partilerin bizleri hezimete uğrattığının farkında olan bir vatandaş olarak birkaç kelimede ben yazmak istdim.Benim derdim sağ sol değil insanca yaşamak oyun oynama çağını masa başında ders çalışarak sınavsan sınava koşturduğum(mecburen) şu anda üniversitede olan kızımın geleceğine dair kuşkularım.nedenmi ?çoğunuz farkındasınız biliyorum günümüzde ya paran yada belinde silahın olacak ozaman(bizde ikisde yok) senden güçlüsü yok ben öyle görüyorum kaba kuvvet tehdit haraç hırsızlık yalan almış başını gidiyor.emeğe saygı yok bizleri bu duruma düşüren gözlerimizin içine baka baka yalan söyleyenlerden ne hayır beklenebilir? ben hiç bir partiye güvenmiyorum son günlerde ki yazılan senaryolardan kendine pay çıkaranlarıda kınıyorum. yanılıyorsam beni aydnlatın bu ülkede çek senet mafyası arazi mafyası otapark mafyası ve gençlerin geleceğini yok eden uyşturucu mafyası kimlerin elinde cevap verin hadi vatanını sevenlerinmi?
Ekleyen: more - 14/04/2005 :  15:46:54
arkadasım vatanını sevenlerle bu adamlar farklı kişiler.çek senet mafyası arazi mafyası otapark mafyası ve gençlerin geleceğini yok eden uyşturucu mafyası bu ulkeye ihanet edip vatan severligin arkasında duran şerefsizler.bende vatanseverim.hemde en azılılarından.beni de bu konusmalarla zan altında bırakıyorsun bilip bilmeden.konusmalarımıza dikkat edelim.vatanseverleri zan altında bırakan bu yorumu kınıyorum.
vinsanitya_1903 Bence ülkemizin Avrupa'nın her şartına evet demeyecek kendi benliğimizi unutmayacak ve en önemlisi ülkeyi satmayacak bir partiye ihtiyacı var.Şu anda bu nitelikleri taşıyan ve özellikle vatana en çok önemi veren parti bence Mhp'dir.Şu anda bir seçim olsa oyumu hiç düşünmeden Mhp'ye veririm.
URRAYN ülkeyi satmayan ama apoyu ilmikten alan bir parti.satmak satmamak...... acaba aklımızda bir dolu soru işareti bırakan bu parti mi bizi kurtaracak.mantıgınıza kulak verin lütfen.binlerce şehitimizi kanlı gözyaşlarımızla topraga verdik ve bununla birlikte o parti şehitlerimizin üzerinden siyaset yaptı.ve bizde güya milliyetçidir ab ye ödün vermez diye o partiye oy vereceğiz öylemi?mhp dediginiz parti onlara oy veren kişileri birçok kere aldattı.nasıl olsa ilk olan siz degilsiniz.verin.sizde tadın o satılma duygusunu.MHP nin üstlendiği başörtüsü davasıda kendisine oy veren insanları sattıgının en büyük kanıtıdır.saygılarımla
alisinkay Başörtülüler sizce gerçekten MHP'yi desteklemedi.Destekledilerse neden her cuma her yerde eylem yaptılar.Şimdi neden yapmıyorlar.Başörtülüler MHP'yi hiçbir zaman desteklemedi arkadaşım.Sadece MHP'lilerin içinde de başörtülüler vardı.
URRAYN Aklında mhp den farklı olarak sagın merkezinde veya muhafazakar bir parti olan başörtülü ablalarımız annelerimiz bu arkadaslara oy verdiler.yani onlara inandılar.ama aldatıldılar tabi.YANİ MHP YE OY VEREN ABLALAR SADECE MHP BUNYESİNDE OLAN ABLALARIMIZ DEGİL.yoksa mhp %17 lik oyu siyasi yaşamı boyunca görmüş bir parti degil.ha bide bu oyu alırken apoyu asacaklarınıda söylemişlerdi.buda bir dipnot.
alisinkay MHP içinde başörtülülüler var.Onların düşüncesini bir sorun.Türkiye Cumhuriyetine hiç düşmanca duygular sergilemişler mi?Söyledikleri nedir.ÖNCE VATAN kelimesini yaşayabiliyorlar mı. Yoksa ALLAh'ım şahittir buna bazı türbanlıların öz kardeşlerinin dedikleri gibi Türkiye Cumhuriyetine düşmanlar mı. Başörtüsü bir insan hakkı ihlalidir.Ancak başörtülüler MHP'den önce gittikleri partiye baksınlar.MHP başörtülüler olmadan %17 alamaz mı.Seçimler yakın.Bu sözlerim de kalıcı olsun.MHP o oyu gene alacak.Son seçimlerdeki neden ise MHP içinde olan küskünlükler.Yoksa başörtülüler değil. Gelelim bacılarımıza MHP içinde de bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız var.Bu sorun elbette çözülecek.Ama suistimal edilmeden.Siyasete alet edilmeden.Ülkede fitne çıkarmadan. Aponun asılması olayı.Bunu yazan arkadaş hukukçu mu bilmem.Hukukçuysa üzülürüm. AKP APO'yu MHP kurtardı sloganlarıyla oy çalmaya çalıştı. Gerçekler aslında öyele değil. Bildiğiniz gibi bir yasa meclise gelmeden önce komisyondan geçer.O komisyonda İdam cezası kalkmamalı diyen tek parti kimdi? Hatırlıyor musunuz.MHP'nin yanında AKP durdu mu.Kim durdu.Daha sonra bu yasanın geçeceğini bilerek sırf millete şirin görünmek için mecliste tasarıyı kabul etmeyen partide AKP.Sadece onların desteği komisyondna bu tasarıyı geriye çevirebilirrdi. Bugün kalkıp MHP'yi suçlayanlar geçmişe baksınlar ve takiyye yapmasınlar.MHP her zaman sözünde durdu.Ne dediyse o.Sözlerini yutmadı inkar etmedi.Dokunulmazlığı kaldıracağız deyip unutmadı. Ama tarih hep böyledir.Her zaman Melikşahlar, Nizamülmükler çıkar.Ve ne yazık ki her zaman karşılarında Hasan Sabbah'lar da olur.(Seyduna) Başından sonuna kadar.O tasarı ve kanuna karşı çıkan partileri, meclis tutanaklarından görebilirsiniz.Bir iddiada bulunacaksınız temeli de olmalı.Bana gerçekten başörtülü birisi kalkıp da desin ki.Ben başörtülüyüm.MHP'ye asla oy vermeyi düşünmedim ve düşünmüyordum.Ancak başörtüsü sorununu çözeceklerini söyledikleri için oy verdim.Bir tek Allah kulu, Allah'dan korkmadan bunu söylesin. Hiç duymadım ve duyacağımı da hiç sanmıyorum.Arkadaşım MHP'ye önce oy verenleri sonra vermeyenleri vermeme sebeplerini ve vermedikleri için nasıl pişman olduklarını biliyorum.Biz bizi biliriz, bizi bize anlatmaya çalışma.
URRAYN sayın ali sinkay mhp nin ilk yanlışı başörtüsü konusunu hiç bir şekilde meclise taşımak istemeyen dsp ile koalisyon kurması.iktidar olma hevesiyle yapılan bu iş söz verilen işlerin yapılmasına engel oldu tabi.ayrıca başörtüsü takan ve genelde oyunu sagın merkezindeki herhangi bir partiye atmayı düşünen ablalarımız oylarını 'aynen ak partiye yaptıkları gibi' mhpye attılar.yani sözünü ettigimiz oylar oy sandıgına gidilinceye kadar belli olmayan ancak sandıga gidildigi zaman ''yav bu parti başörtüsüne çözüm bulacagınıda söylüyor,hemde sag bir parti,hemde muhafazakar, yani bana uyuyor''diye düşünülüp atılmış oylar.işte O oylarla mhp %17 leri buldu.MHP'nin bu meseleyi halledebilecegini hiç sanmıyorum.ayrıca APO meseleside dsp ile koalisyon kurulmasına baglı olarak çözülemedi.Burada benim MHP hakkında bu kadar konuşmamın nedeni MHP yi yıpratmak degil.ülkemizi gün geçtikçe hızlandırdıkları çalışmalarıyla yıkmaya çalışan hainler karşısında milliyetçileri bünyesinde barındıran onları yetiştiren bir teşkilat tabiki lazım ama yeterki tutarsızlık içinde bogulmasın. ayrıca belirtmek istedigim konu var. bu lafları eden kişi hukukçuysa üzülürüm gibi aciz cümleleri kullanacak kadar cahil olmanız esasen beni üzdü. hassan sabbah benzetmesi ise önceki cümleden daha aciz.nasıl bir benzetmeyse.hassan sabbah bile amacı dogrultusunda birşeyler yapıyordu ancak sizin yaptıgınız gibi saçmalama degildi onunkisi.en azından o ne yapması gerektigini veya ne yapacagını biliyordu siz ise kendine en ufak bir amaç bile belirleyememiş bir insansınızki beni vatanseverligi yıpratan birisiymişim gibi gostermeye çalışıyorsunuz.lütfen konuşmalarınıza dikkat edin.
alisinkay Sözlerimi tekrarlıyorum MHP'ye MHP'liler oy verdi.Başörtülüler değil. Aşağıdaki sözleri yazan kişi Hukukçuysa üzülürüm.Değişen birşey yok. O günkü ayak oyunlarını ve yasanın nasıl çıktığını hukukçuların çok iyi bilmesi gerekir. Demişsiniz ki; ha bide bu oyu alırken apoyu asacaklarınıda söylemişlerdi.buda bir dipnot.
alisinkay Yeni cevap verecekseniz yazınızı düzeltmek yerine ekleme yapmanızı tacsiye ederim. Haklısınız Hasan Sabbah da tüm diğer teröristler gibi macı uğruna bişiler yapıyordu. Hasan Sabbah düzne karşıtıydı.Hasan Sabbah düznei yıkmak istediği için melikşah ve nizamıl mülkü öldürdü.Benim yazılarım acizlik midir? Bence asıl acizlik söylenmesi gerekenleri söyleyememektir.Asıl acizlik o çok sevdiğiniz başörtülülerin iktidarı sayesinde dağda ölen gençlerimizi görmemektir. Asıl acizik commodore1'in yazısındaki olaylardan herkesin bihaber olmasıdır. Şunu unutmayın başörtüsü birilerinin önceliği olabilir.Önceliği olanlara da oy gidiyor zaten.Ancak bizim için VATAN çok daha kutsaldır. Bana bir tane başörtülü kişi kalkıp desin ki, ben Allah şahittir.MHP'ye hiç oy vermedim.Asla da oy vermeyi düşünmem ama başörtüsüne çözüm vadettikleri için oy verdim desin.Ben de hem sizden, hem de diğerlerinden özür dileyeyim.
URRAYN sayın ali sinkay siz herhalde beni ak parti sevdalısı sandınız.beni şu sıralar en nefret ettigim partinin sempatizanı olarak ilan ettiniz.buda sizin veremeyeceginiz cevaplar altında ezildiginizin kanıtıdır.size vatan sevgisinin ne oldugunu anlatacak degilim ancak bu ugurda yaptıgım şeylerden bahsedebilirim.memleketimde seçebilecegim ve uygulamaya geçirebilecegim birçok iş varken ben oralardan kalkıp,yaşayış tarzını hiç sevmedigim bir kente gelip okumaya başladım.tabiki okudugum bölüm amaclarımı gerçekleştirebilmek için uygun bir bölüm ve ben okudugum bölüme etrafımdaki üçkagıtçı ikiyüzlü insanlara,kafanıza silah dayasalar ilgilenmeyeceginiz derslere,halen marksizmi,ona taparcasına anlatan hocalara katlanmak zorunda kalıyorum.bunu bana ne annem ne babam ne de başka bir kişi,kuruluş yaptıramaz.bunun tek açıklaması var, o da vatan sevgisi.ben hem muhafazakar ve hemde milliyetçi kişiligimden dolayı hem başörtülü ablalarımız için hemde kefensiz yatan binlerce yigit için kafamı yoruyorum. ve yine söylüyorum,beni vatanseverligi yıpratan birisiymişim gibi gostermeye çalışıyorsunuz.oysa benim yaşantım hakkında hiçbir bilginiz yok.ben tamamen kendimi devletime milletime vatanıma yararlı olabilecek şekilde yetiştirmeye çalışıyorum.düzen karşıtlıgından kastınızda beni şeriatçi birisiymiş gibi düşünmeniz olsa gerek.yada başka bişeydir bilemiyorum sizin yazdıklarınızdan ne soylemek istediginiz pek belli olmuyor.arkadaşım benim nasıl birisi oldugumu bilmek istersen sana bir ipucu vereyim:ben her yeni güne LA İLAHEİLLALLAH MUHAMMEDENRESULLULLAH deyip ardından bayragı öperek başlayan birisiyim.o yüzden ne kadar da anlamak istemeseniz de benim vatanseverligimi sorgulamaktan vazgeçin.Ayrıca beni Şeriatten yargılamadan önce Kuran-ı kerimi ezbere bilen ve her sabah evden Yasin suresini okumadan evden çıkmayan ve zamanında gerçekten milli ve dini davalara sahip çıkmış birisi olan ALPARSLAN TÜRKEŞ'i yargılamak gerekirdi.Ki böyle birşeyin ALPARSLAN TÜRKEŞ yaşasa bile mümkün olamayacagını biliyorsunuz.o yüzden beni düzene karşıtlık yönündende yargılamayın. ayrıca mhp ye oy veren kişilerin önceki cevabımda da söyledigim gibi mhp ye sırf başörtüsü için oy vermedigini söyledim.ama sanırım siz anlamakta güçlük çekiyorsunuz.isterseniz önceki yorumlarıma tekrar bir göz atın dikkatlice.baya heyecanlısınız herhalde.biraz sakin olun ve mantıklı cevaplar vermeye çalışın lütfen
alisinkay Size hiçbirşey söylemiyorum. Sizin söylediğiniz gerçeği yansıtmayan şeyleri tekrarlatmayın. Siz Başörtülüler MHP'ye MHP başörtüsü sorununu çözeceğim dediği için oy verdi demişsiniz.Bu yanlış DSP ile koalisyon kurmasını iktidar hevesi olarak tanımlamışsınız.Bunun böyle olmadığını erken seçimle gösterdi.Yani kiminle kursaydı? Tansu Çiller yada Erbakan ile mi. Yada belki hiç hükümete girmezdi de AKP'nin yaptığını çok daha önceden yaparlardı.Ne de olsa MHP engeli olmazdı o zaman. Erken seçim kararı alındığı gün herkesin bildiğini Sayın Devlet Bahçeli'de biliyordu, merak etmeyin. Tek yanılgısı seçmenlerin gerçekleri görebileceğini varsayması. APO meselesinin neden çözülmediğini düzeltmişsiniz.APO meselesinde MHP sadece DSP değil o anki bütün partiler tarafından yalnız bıraktı.(DYP hariç yiğidi öldür hakkını ver)Aşağıdaki yazı size ait.Yanılıyor muyum. İddia sizinse ispat yükümlülüğü de size düşer.Daha sonraki yazılarınızı düzeltip yumuşatmışsınız.Ama bu iletiyi unutmuşsunuz. Ben sizin AKP sevdalısı olduğunuzu söylemedim.Ama açıkcası MHP düşmanı olduğunuzu görüyorum ve mensubu olduğum bir partinin de sizin söyledikleri ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını hatırlatmak istedim Şunu Unutmayın MHP=BAŞÖRTÜSÜ Değil ve başörtüsü şu anda benim öncelikli sorunum olmadığı gibi, bence MHP'nin de öncelikli sorunu değil.Son yazınızla aşağıda kaydettiğim yazınız çelişiyor.Önce bir karar verin isterseniz. Eklenme - 25/11/2005 : 00:26:11 Konu: Re: Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirdiniz? ülkeyi satmayan ama apoyu ilmikten alan bir parti.satmak satmamak...... acaba aklımızda bir dolu soru işareti bırakan bu parti mi bizi kurtaracak.mantıgınıza kulak verin lütfen.binlerce şehitimizi kanlı gözyaşlarımızla topraga verdik ve bununla birlikte o parti şehitlerimizin üzerinden siyaset yaptı.ve bizde güya milliyetçidir ab ye ödün vermez diye o partiye oy vereceğiz öylemi?mhp dediginiz parti onlara oy veren kişileri birçok kere aldattı.nasıl olsa ilk olan siz degilsiniz.verin.sizde tadın o satılma duygusunu.MHP nin üstlendiği başörtüsü davasıda kendisine oy veren insanları sattıgının en büyük kanıtıdır.saygılarımla
alisinkay
quote:
ülkeyi satmayan ama apoyu ilmikten alan bir parti.satmak satmamak...... acaba aklımızda bir dolu soru işareti bırakan bu parti mi bizi kurtaracak.mantıgınıza kulak verin lütfen.binlerce şehitimizi kanlı gözyaşlarımızla topraga verdik ve bununla birlikte o parti şehitlerimizin üzerinden siyaset yaptı.ve bizde güya milliyetçidir ab ye ödün vermez diye o partiye oy vereceğiz öylemi?mhp dediginiz parti onlara oy veren kişileri birçok kere aldattı.nasıl olsa ilk olan siz degilsiniz.verin.sizde tadın o satılma duygusunu.MHP nin üstlendiği başörtüsü davasıda kendisine oy veren insanları sattıgının en büyük kanıtıdır.saygılarımla
Ekleyen: URRAYN - 25/11/2005 :  00:26:11
Av.Fırat Bayındır ANKETTEKİ SEÇENEKLER NEDEN SİLİNDİ ACABA?
muradim selam dostlar yabancı bi vatandas olsak mhp yi daha önce hic denenmemis veya hukumet kurmamis bi parti zannederdim. fakat ne yazikki ulkemiz bugun bi bataklik icinde ise bunda en az diger partiler kadar mhp ninde sucu var. ulkemizin bir suru ekonomisti burokratı dururken dervis denilen memuru dısardan bakan yapması ve rahsan hanımın soyledikleri konusunda sessiz kalmakla yetinmeyip bide koalisyon kurmasi ve bu hükümetin cumhuriyet tarihindeki hukumetlerin en kotulerinden biri olması ulke insanının milyarlarca lirasının calınmasına sebep olan bi parti olmasi mhp nin millet gozundeki degerini dusurmustur. adı sık sık çete ve mafya ile anılan bi parti milletin gonlunu fethedemez. mutlaka taraftarı olacaktır. benim fikrimce mhp omrunde goreceği en buyuk basarıyı %17 ile dsp koalisyonu zamanında gormüstür ve en iyi sartlarda alabilecegi oy oranı % 12 yi bulmaz. beni sorarsanız ben oyumu ülkeye en iyi dönemi yasatmıs , dısarıdan hic emir ve para almadan isciye memura emekliye en yuksek zamları vermiş bugun sağcısından solcusuna herkesin kabul ettiği ve dunyanın kanını emen amerika ve israilin ve kuresel sermaye nin dusmani olan partiye oy vereceğim. daha sonra devam edecegiz...
emrahseral CHP veya İP Ayrıca bu ülkenin başına Mustafa Kemal'in muadili gelmedikçe bizden ne köy ne kasaba olur.
emrahseral Nilüfer de (eşim) oy vermezdim dedi.
Av.Mehmet Sonat Bu ülkede, Milliyetçi geçinen ama özde en yaman ABD yandaşı olan, sarkık bıyıklı içi kof sözde milliyetçiler (İki de bir önüne gelene #8216;sevmiyorsan terket#8217; deyip memleketimize tek başına sahiplenenler), Dindarlığı kimseye bırakmayan ama sade bir şekilde dinini yaşamak isteyenleri bile kafir gören#8230; hadi öyle demeyelim de yeterince dindar görmeyen ve dinimiz ve Allahımız üzerinde tekelcilik yapan şeriatçılar, İlerici ve sosyal demokrat olduğunu savlayan ama en gerici politikaların bayraktarlığını yapan, kürsüye çıktığında bağıra bağıra konuşmayı yegane muhalefet sayan, işçinin, köylünün, öğrencinin arasına karışamayan burjuva sosyaldemokratlar, vs. vs. vs#8230; ler, poltikadan silinip gitmedikçe hiçbir partiye oy vermek niyetinde değiliz#8230; Ama hasbelkader versek de ve halkımız da verse ve bir siyasi partiyi iktidar yapsa da bilinsin ki o parti isteyerek seçilmiş değildir. #8216;Ben %40 aldım, halk beni seçti#8217; yada #8216;benim ankette oyum yüzde bilmem kaç halk beni seviyor#8217; deyip kimse böbürlenmesin#8230; Çünkü bu oylar gönüllü oylar değildir, ehveni şer seçimidir, yasak savma yolunda atılmış oylardır. Bu ankete yazılanları başından sonuna kadar okudum.. Keşke zamanımı harcayıp okumasaydım.. Yukarıdaki üç katagori dışında özgün bir görüşe rastlayamadım, yani her yerde AYNİ TAS AYNİ HAMAM..
alisinkay Özgün görüşe rastlamadığını söyleyen arkadaşım keske siz de kopyalama yapistirma yapmak yerine özgün de olmasa fikirlerinizi yazsaydınız.
emrahseral aaa gol oldu ;)
alisinkay Anketimiz güncellenmiştir.Birinci sayfadan oy kullanabilirsiniz.
ayyıldız Akp iktidarı sanki memleket babasının malı gibi taviz verilmicek konularda o kadar tavizler veriyorki biz ve ileriki nesiller bunun altından nasıl kalkıcaz bakalım.bugun bu ülkeyi kalkındırıcak büyük güçler arasına sokacak bir lider yok.malesef ATATÜRK ten sonrada gelmemiştir bizim sıkıntımızda budur ülkenin hedeflerini belirleyecek ve bunları uygulayacak bir lidere ihtiyaç vardır diğer partilerde ve akp dede bunu sağlıyacak liderler yoktur malesef.Artık gençlerin önü açılmalıdır.
ATSIZ Mevlam Görelim Neyler; Neylerse Güzel Eyler..
Av.Ceyhun Doğan Küçükçil şöyle bir gözgezdirdim forumu yanıtlayan arkadaşların yazdıklarına anlaşılan bir sonraki dönem yeni bir milliyetçi cephe koalisyonu olacak
taltay ben biraz daha zaman verilirse ak partinin iyi şeyler yapacağına inananlardanım.evet belki bizim cebimize yansıyan hala birşeyler yok ama şimdiye kadarki iktidarların yaptıkları borçları ödemek ve aynı zamanda yatırım yapmak ve yine aynı zamanda halkı da memnun etmek ne kadar zor bir düşünsenize.heleki bu kadar üzerimize gelen dış güçler varken.şunu unutmamak gerekirki dünya üzerinde hiçbir ülke bizim ilerlememizi istemiyor ve hala bizden korkuyorlar onun için her fırsatta ortalığı birazdaha karıştırıp kesinlikle huzur vermiyorlar.bu yüzdendirki kesinlikle iktidara kim gelirse gelsin bundan daha iyi olmayacaktır bu böyle biline diyorum saygılarımla
alisinkay Bir ulke yonetiminin iyi olup olmadığını değerlendirirken adece ekonomik göstergelere mi bakarsınız. Türkiye nereye gidiyor konulu forumu okumanızı tavsiye ederim.
bi çare son dönemde seçilen devletin başına gelen partiyi gördük. eflasyon dediler düşüreceklerdi. belki bir nefze düşdü ama milletin cebindekide düşürüldü yani para o. ekmek alamayacak duruma geldi bu millet eflasyon düşük diyorlar nerede sıcak para akışı işsizler ordusu türkiyede bir çığ gibi büyüdü. vede sonuçda televizyonda izledigimiz olaylar patlak verdi bence biran önce milletin yararına olacak bir çözüm yolu bulunmalı millet açlıktan kurtulmalı. doktorlar bile artık yeşil kartdan faydalanıyorsa ne diyebiliriz.dimi arkadaşlar 6 yıllık ünüversite mezunuyum ve hala kendi bölümüme atanamadım. beni sakın suçlamayın.15 bin kadronun içinde 3 tane benim bölümümden elamana ihtiyaç varsa ne diyebilirim.
Hukuk Forumlarından Seçmeler
  • [Suçlar] Dolandırıcılık mı hukuki ihtilaf mı 
  • 25.04.2024 13:09
  • [Alacak tahsil] Vekalet sözleşmesinde zamanaşımı süresi başlangıcı 
  • 23.04.2024 00:24
  • [Mirasçılık] Abilerim babamı sokağa atıyor. Dedem tapuyu abilerimin üzerine yapmış. 
  • 22.04.2024 06:30
  • [Boşanma davaları] Vasi ataması hk. 
  • 18.04.2024 09:43
  • Beraat sonrası yurtdışı çıkış yasağı kaldırma sorunu 
  • 16.04.2024 15:18


    Yeni Mevzuat

  • KDV Filo Kiralama Şirketleri (Fleetcorp) Borçlarını Devir ALan Varlık Yönetim Şirketleri 

  • Filo Kiralama Şirketlerinin Borçlarının Varlık Yönetim Şirketlerine Devri Halinde KDV 

  • Trafik kazasında kusuru olmayan alkollü sürücüye kasko hasarı ödenir 

  • Keşide tarihinin tahrif edildiği ve ibraz sürelerinin geçtiği çekler Borçlu olunmadığının Tespiti 

  • İkinci Nesil İnternet Sitelerinin Hukuki Statüsü 




  • Diğer Bölümlerimiz +
    Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
    Bugünün tarihi: 25/04/2024 23:23:39