Merhabalar.

Konunun Özeti:
Arabama park halindeyken çarptılar. Yetkili servis'te onarımı yaptım. Arabamdaki kamera kayıtlarını incelediğim zaman servisteyken arabamla dışarı çıkıp içinde sigara içilerek gezildiğini gördüm. Daha sonra kamera kablosu sökülüyor. Sonrasında da Arabama hasar veriliyor. bunun kaydı yok. Oradan alıp özel servise götürerek arabamın onarımını tekrar yaptırdım. Hem değer kaybı tazmini için hem de serviste aracın başına gelenler için bir avukata giderek işlemler başlatmak istedim.

Size sormak istediğim detay:
Avukatımla ilk görüşmemizde verdiğim kayıtları inceleyerek 2 tane işlem yapacaklarını söylediler. benden ücret talep etmeyeceklerini davanın sonucunda karşı taraftan alınan ücretten %15 alacakları şeklinde anlaşma yaptık. Sadece serviste olanlar için açılan dosyada 2bin tl civarında küçük bir masraf olacak dediler. o şekilde geri döndüm. Avukatım dün bana bu linkteki fotoğrafı göndererek delil tespiti için -yaklaşık 4bin tl- ödeme yapmam gerektiğini söyledi. bu miktarı ödedim. bugün beni tekrar arayarak, "Bize bugün söylediler, 2 adet ödeme daha varmış" dediler ve 11 bin tl civarı bir para daha istediler. bu sefer bu masrafı gösterir bişey de göndermediler. telefondan bana bişey göstermeden talep edilmiş bir para. kıllandım ve ödemek istemedim. masrafın ne masrafı olduğunu bile düzgün dinlemedim. bana sanki ufaktan yokluyorlar ve ben ödedikçe benden para isteyecekler gibi geldi. bu konuda sizlere danışmak istedim. bu süreç doğru mu? yoksa kandırılıyor muyum?