merhaba ben kredi çektim ve bu kredimi bir kişi ödeyecek aylık olarak belirli bir para atacak ve ekstra olarak belirli tarihe kadar x ödemesi daha var bunlar için bir belge hazırlıcam yanii aylık ödemesi ... olucak ve ayrıca ... tarihine kadar ... ABD Doları ödemiş olmalı para .... ıbanından .... ıbanına ..... tarafından ... tarafına ... tarihinden itibaren .... tarihine kadar her ay ..... Türk Lirası göndermelidir tarzında bir belge istiyorum yanii kendimi güvenceye almak istiyorum bunun için bir belge hazırladım fakat ne kadar doğru bir bilgim burada tecrübesi olan varsa yardımcı olurmusunuz.

Kod:
TAAHHÜTNAME 

Bu belge, aşağıda bilgileri bulunan taraflar arasında, kredi ödemeleriyle ilgili olarak tarafların yükümlülüklerini belirlemek amacıyla düzenlenmiştir. 

1. Taraflar: 

Borçlu: Ad Soyad TC 

Ödeyen Kişi: Ad Soyad TC 

2. Ödeme Koşulları: Ödeyen kişi, borçlu adına aşağıdaki şartlarda ödeme yapmayı kabul ve taahhüt eder: 

Aylık Ödeme Tutarı: Her ay düzenli olarak ...... Türk Lirası, aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılacaktır. 

Hesap Bilgileri: 

Gönderen IBAN: [Ödeyen Kişinin IBAN'ı] 

Alıcı IBAN: [Alıcı Kişinin IBAN'ı] 

Ödeme Tarihleri: Borç ödemesinin başlangıç tarihi 20/03/2025 olarak belirlenen 24/02/2026 tarihinde son bulan borç ödemesinin her ayın 20'sini geçmeyecek şekilde ödeme yapılmalıdır. 

Ekstra Ödeme: Ayrıca, 23/06/2025 tarihine kadar ...... ABD Doları ödeme yapılacaktır. 

3. Yaptırımlar: 

Ödemelerin belirtilen sürelerde ve tutarlarda yapılmaması durumunda, borçlu yasal haklarını saklı tutar. 

Taraflar arasında doğabilecek ihtilaflarda İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. 

Bu taahhütname, tarafların serbest iradesiyle, ...... tarihinde, İstanbul'da iki nüsha olarak düzenlenmiş ve imza altına alınmıştır. 

Borçlu: 

Ad Soyad:  

T.C. Kimlik No:  

İmza:  

Ödeyen Kişi: 

Ad Soyad:  

T.C. Kimlik No:  

İmza: