Merhaba;
Kısa tutacağım ve anlaşılır olması için elimden geleni yapacağım.
IP Adresim kullanılarak benim adıma olan banka hesabına 1300 TL tutarında bir miktar para aktarılıyor ve sonrasında olayı 1 gün sonra öğrenip bankaya giderek durumu sorguluyorum ve derhal paranın geri gönderilmesini, ben bu göndericiyi tanımıyorum ve böyle bir para beklemiyorum dedikten sonra bankadan ayrılıyorum ve durumun çok üstüne düşmedim. Bir süre sonra dava açılıyor ve ifade veriyorum.
IP adresi ve Hesap bana ait. Kimin ne amaçla yaptığı konusunda şüphelerim var fakat delilim ve ispatım yok. Para bankadan çekilmiyor hatta teşebbüsünde bile bulunmuyorum. Bankada görüştüğüm bireysel müşteri temsilcisine durumu aktarıp paranın iadesini talep ediyorum.
Dava dosyasına bankalardan gelen yazıda da bu durum " para hesaba yattıktan sonra herhangi bir çekim girişimi yok " şeklinde bir ibaresi bulunuyor .
Ben bu durumda sayın mahkemeye cihazımın incelenmesini, parayı çekip çekmediğimin ispatı, benim bankaya giderek bu görüşmeyi yapıp yapmadığımın bilgilerinin teyidini rica ettim. Dosya içeriği henüz ne aşamada göremiyorum, uyap üzerinden çok fazla erişim yapamıyorum daha doğrusu ben çok anlamıyorum.

Bu durumda benim nasıl bir savunma yapmam, nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Müdafii ayarlamaya çalışıyorum fakat maddi durumum çok elvermiyor. Baro tarafından atanacak avukat ile devam etme olasılığım var.
Daha önce bu konu ile ilgili emsal yargıtay kararı varsa, yada başına daha önce böyle birşey gelen varsa lütfen yorumlarda zahmet olmaz ise belirtebilir mi?
Saygılarımla;