FUTURE; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: FUTURE; Anahtar Sözcük:

1 / 18 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,08 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    1
    Okunma
    6.404

    Cevap: Hukuk ve hukukçulara dair güzel sözler

    "Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun." Freud
    "Haksızlık yapıp tüm insanlarla birlikte olmaktansa, adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir." Gandhi
    "Adalet yorumlarımız...
  2. Yanıt
    21
    Okunma
    7.948

    Cevap: Erkekler neden aldatır?

    Birbirine pek benzemese de 3 konu açmışım.Avam demeyelim isterseniz toplumsal gerçekleri dile getirmiştim.
  3. Yanıt
    1
    Okunma
    6.404

    Hukuk ve hukukçulara dair güzel sözler

    Birtek kişiye yapılan bir haksızlık, bütün topluma yapılan bir tehdittir." Montesquieu
  4. Yanıt
    4
    Okunma
    2.139

    Cevap: Feminizm üzerine düşüncelerimiz

    Ülkemizde var olan ve gittikçe kronik bir hal alan kadın sorununun kadın-erkek hep birlikte " feodal toplumdan gelen -köhnemiş zihniyetlere karşı- ortak mücadele vererek aşılabileceği kanısındayım....
  5. Yanıt
    21
    Okunma
    7.948

    Erkekler neden aldatır?

    Aslında erkekler aldatmazlar! Bunu da nereden çıkarıyorum? Onlar aldatmazlar; çünkü yaptıkları aldatma sayılmaz! Başka hatunlarla birlikte olması eşlerini aldatma anlamına gelmez zira. Olsa...
  6. Yanıt
    130
    Okunma
    47.908

    Cevap: nafaka neye göre belirlenir..

    Evet haklısınız dikkat etmemişim.Nafaka tazminat konusunu bilemem tabi.
  7. Yanıt
    130
    Okunma
    47.908

    Cevap: Nafaka neye göre belirlenir..

    GÜÇLÜ KADINLAR

    Güçlü kadınlar vardır,her işlerini kendileri halletmeye çalışan.Anne
    babaları tarafından böyle yetiştirilen.Onlar kendi paralarını kendileri
    kazanmak isterler.Evdeki tüm...
  8. Konu: Eş seçimi

    Ekleyen: FUTURE
    Yanıt
    3
    Okunma
    1.801

    Eş seçimi

    Eş seçimi

    Eşinizi seçerken hangi kriterleri göz önünde bulundurursunuz veya bulundunuz? Evlilik kurumuna girmek mi zordur? Çıkmak mı? Girerken - bireysel olarak; tek başına girdiğniz halde-...
  9. Yanıt
    130
    Okunma
    47.908

    Cevap: nafaka neye göre belirlenir..

    Kadınlara bakış açısı bu olduğu sürece feminizm gibi kavramlar da daha çok benimsenecek..
  10. Konu: Büyük insanlık

    Ekleyen: FUTURE
    Yanıt
    2
    Okunma
    2.826

    Cevap: Büyük insanlık

    Ben hem kendimden bahseden şiirler yazmak istiyorum,
    hem bir tek insana, hem milyonlara seslenen şiirler.



    Hem bir tek elmadan, hem süpürülen topraktan, hem
    zindandan dönen insan ruhundan,...
  11. Yanıt
    21
    Okunma
    9.843

    Cevap: Camii'nin Karşısına Genelev açarsan...

    Aynen günümüzde olduğu gibi Kimi dinsizlerin menfaat ve çıkarları uğruna nasıl dindar gözüktükleri ile, kimi dindarların çıkarları uğruna nasıl dini inkar ettiklerinin hikayesi..

    Günlük yaşamda da...
  12. Yanıt
    21
    Okunma
    9.843

    Cevap: Camii'nin Karşısına Genelev açarsan...

    "Bu konuda nasıl bir hüküm verebileceğimi bilmiyorum," ....Ancak dosyadaki tutanaklara bakarsak ortada tuhaf bir durum var; Taraflardan birisi duanın gücüne inanan bir genelev sahibi, diğeri ise...
  13. Yanıt
    13
    Okunma
    3.016

    Cevap: Bugün kendiniz için neler yaptınız?

    Ne güzel..Bense iki büklüm halde bürodan getirip her yere saçtığım dosyaları tasniflerken çok yoruldum çok :)) Ama yine de kendim için faydalı yapmış oldum yeni büroya geçince daha rahat edeceğim ve...
  14. Konu: UYAP hakkında

    Ekleyen: FUTURE
    Yanıt
    6
    Okunma
    4.753

    Cevap: UYAP hakkında

    Uyap'a bir sene önce rahatlıkla girerken artık giremiyorum.Sertifika sistemi kaldırıldığı için mi acaba? Nasıl tekrar girebilirim.Sayfa görünüyor ama portallar açılmıyor.
  15. Yanıt
    4
    Okunma
    2.139

    Feminizm üzerine düşüncelerimiz

    Feminizm üzerine düşüncelerimizi aktaralım mı?
  16. Yanıt
    3
    Okunma
    3.291

    Güldüren tüketici şikayetleri

    Güldüren Tüketici Şikayetleri
    Güldüren tüketici şikayetleri

    Türkiye'de tüketicilerden bayilere gelen şikayetlerden bazıları fıkra gibi



    Bulaşık makinasında sebze yıkayanlar, su ısıtıcısını...
  17. Yanıt
    0
    Okunma
    1.991

    A ş k ı n k a n u n u

    A Ş K I N K A N U N U

    I- Umumi Hükümler
    Madde 1- Herkes aşık olabilir.
    Madde 2- Hiç kimsenin aşkına mani olunamaz.
    Madde 3- İyiyi kötüyü ayıramayan kimse aşık olamaz.
    Madde 4- Aşık...
  18. Konu: Tembellik Anayasası

    Ekleyen: FUTURE
    Yanıt
    0
    Okunma
    1.991

    Tembellik Anayasası

    TEMBELLİK ANAYASASI


    Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar dinlenmek için yaşar.

    Madde 2 : Çalışmak yorar.

    Madde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin.

    Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin...
  19. Konu: İşte takım ruhu

    Ekleyen: FUTURE
    Yanıt
    5
    Okunma
    3.895

    Cevap: İşte takım ruhu

    Son yıllarda duyduğum komik bir bahane de; "karıcığım benzinim bitti arabanın içinde sabahlamak zorunda kaldım" :)))
  20. Yanıt
    13
    Okunma
    3.016

    Cevap: Bugün kendiniz için neler yaptınız?

    Makalenizi büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..Başarılar ve kolay gelsin.
1 den 20´e kadar toplam 344 ileti bulundu.
1 / 18 Sayfa 1 2 3 4



Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.