Erdoğan Kırcalı; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: Erdoğan Kırcalı; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: 29 dk önce yapılan arama işlemi 0,99 sn sürmüştür

  1. [Suça teşebbüs] Cevap: bu koşulda kişilerin huzur ve sükûnunu bozma suçu maddesinden yararlanabilir miyiz ?

    Evinizin yanındaki o araziyi çitle çevirip girilmesini önlemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
  2. [Nafaka Davaları] Cevap: Nafaka İcra İtiraz Dilekçeme Acil Görüş ve Yardımlarınızı İstirham Ederim.

    Eft yaparken o aya ait nafaka ödemesi olduğunu belirterek mi gönderdiniz paraları?
  3. Yanıt
    1
    Okunma
    344

    Cevap: Daireye ait balkonda inşaat yapmak

    Balkona ufak bir çıkıntı yapmayı bırakın , balkonun boya badana rengini dahi değiştiremezsiniz yasal olarak, ortak alandır.
  4. Cevap: Apartman Yönetimi Gelir Elde Etmek Amacı ile Hesabı Bulunan Bankada Yatırım Hesabı Açabilir mi?

    Bu dediğinizi yapabilmek için tek dayanağı, kat malikleri kurulunda bu yonde alınacak karar ile sahip olduğu yetki olur.
  5. Cevap: Apartman görevlisinin emeklilik tazminatını ödemeyen kat maliki

    Konu çalışanın tazminatlarının eksik ödenen kısmının ödenmesi, yeri iş mahkemesi. Alacaklı işçi, borçlu katmalikleri ( yonetim değil) İşçi haklılığını ıspatlarsa eksik kalan kısmı alır, ödeyecek...
  6. Cevap: Yaşadığım yer site sayılır mı?

    .Yaşadığınız ninanın ortak giderleri için elbette aidat ödemeniz gerekir.
  7. [Miras Payları] Cevap: Münferit Hesaptaki Parada Miras Hakkı

    Müşterek hesaptaki paranın yarısı hayatta olan müşterek hesap sahibinin hakkıdır , bankaya gittiğinde hesaptaki paranın yarısını çekebilir. Diğer yarısı ise miras olup gerekli veraset işlemlerinin...
  8. [İcra şikayet davaları] Cevap: icra edildim karşı taraf mahkemeye veriyor

    borcu icra dairesi hesabına değil de site yönetimine ödediniz sanırım.
  9. Yanıt
    5
    Okunma
    698

    [Boşanma davaları] Cevap: Bosanmada delil

    Whatsapp ve instagram mesajlarınızın içeriklerine boşanma davasından gelen taleple ulaşabilme şansları yok. Ama arama kayıtlarınızdan bir numara ile çok sık mesajlaşma ve konuşmalarınız olduğu ortaya...
  10. [İcra şikayet davaları] Cevap: %180 Faiz ile firmanın avukatlık bürosu tarafından dolandırılmak üzereyim

    Algı merkezinizin üstüne oturuyorsunuz herhalde, her şeyi ters anlamakta üstünüze yok.Kahinmisiniz bilemem ama kahinseniz pek başarılı bir kahin olma ihtimaliniz de yok, boşa sallıyorsunuz...
  11. [İcra şikayet davaları] Cevap: %180 Faiz ile firmanın avukatlık bürosu tarafından dolandırılmak üzereyim

    Olayı yanlış yrlere bağlayıp farklı yonlere ççekmenize gerek yok. Köpek nedir?Adres kayıt sistemindeki adresiniz şu anda oturduğunuz adresinizse, bu adresi alışveriş yaptığınız firmaya...
  12. Cevap: Giriş kat arka tarafa bakan bahçe yi çatı yaparak kapattı. Belediye süreci uzatıyor

    Durumun haksız kazanç elde etmekle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum..Çatı olmasa idi , o sizi görür görmez rahatsız eden üst katlardan atılan çöpler ve düşen çamaşırlar alt kat komşunuzun balkonuna...
  13. Cevap: Tüm ödemeleri nasil alabiliriz yardimci olabilecek var mi?

    Eşinizin bir haftadır işe gitmemesi yanlış olmuş, noter kanalıyla ücretlerin tam ve zamanında ödenmemesi nedeniyle sözleşmeyi feshettiğini bildirmesi ve ödenmemiş maaş tutarlarını da belirterek...
  14. Cevap: Görev yeri değişikliğine itiraz edilebilir mi ?

    GÖrev yeri değişikliğini kabul etmeyip, ihbar süresine uyarak istifa etme hakkınız elbette var.
  15. Cevap: Aslı olmayan bir konu için arabuluculuk.

    Yasa , eğer o çöp toplama işinin orada yapılan işlerden biri olduğunu söylüyorsa ( ki öyle ),Evet, onun da sigorta grişini yapmak zorundasınız.
  16. Cevap: Aslı olmayan bir konu için arabuluculuk.

    Anlaşılan o ki, arabulucu ile anlaşmaya yanaşmayacaksınız ve iş mahkemeye gidecek.O aşamada davayı bir avukatla takip etmek sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır emin olun.
  17. Cevap: Aslı olmayan bir konu için arabuluculuk.

    dan sonraki ama kısmı sizi kurtarmaya yeterli değil gibi sanki.O yardım amaçlı dediğiniz şeye hakimin çalışmak olarak bakması yuksek ihtimal.Binada mı yaşıyorlardı daha önce ?
  18. Cevap: Hisseli Tapularda Sadece Hacizli Hisselerin satışı yapılabilinir mi?

    Hissedarlar arasında dediğiniz gibi bir satış olabilir, bir hissedar bir diğerine payını satabilir ama dışarıdan birine satışta diğer tüm hisse sahiplerinin rızası olursa anlaşılan birine hissesi...
  19. Cevap: İş Merkezin'de yaşanacak olan sorunlar.

    1.kattaki bürolardan 2 si sizin olduğuna ve kalan birimlerle birlikte 3 kattaki birimlerin toplam sayısı 45 olduğuna göre her katta ortalama 10 a birim bulunmakta anladığım kadarıyla , 60 olarak...
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    1.007

    Cevap: Kiracim deli ne yapabilirim?

    Mayıs 2020 de başlayan kira kontratı , ilk kirayı girmeden ödemiştir muhtemelen.Ağustos 2020 deyiz, toplam 4 kira ödemesi almış olmanız gerekir. Bazen 2 aylık ödüyor dediğinize göre, ilk ay kirası...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.