monkfishs; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: monkfishs; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,04 sn sürmüştür.

  1. Sabit: Cevap: Bahis Sitesine İtiraz Edip Yapılan Ödemeleri Geri Almak

    Hem konuyu açan arkadaş (gerçi uzun bir süre geçmiş), hem altında yazan arkadaşlar, en önemlisi bir şekilde araştırma yaparken denk gelip de kumar batağından kurtulmak isteyen arkadaşlar için...
  2. Yanıt
    1
    Okunma
    740

    Cevap: EGM İHBAR Hakkında

    Yoğunluğa göre değişir.
  3. Cevap: Ceza Dava Dosyası açılması ne anlama gelir? Bundan ne anlamalıyım?

    Yasadışı sitelere girmekten polis evimde arama yaptı demişsin ama verdiğin TCK maddesi tamamen farklı bir şey.
  4. Cevap: Otel Rezervasyonumu İptal Ettim İlk Gece Ücretini İstiyorlar

    Zaten bu başta yazar. Tamamen otelin insafına bağlı, isterlerse feragat edebilirler ancak sözleşmeye göre ödemek zorundasın.
  5. Yanıt
    3
    Okunma
    1.294

    Cevap: facebooktan bahis kuponu sattım

    Ne şekilde sattığın önemli. Gidip de %100 garanti kupon satışı gelmezse iade gibi cümleler kullanarak yaptıysan bunu, tabii ki yaptığın suç.
  6. Cevap: IP Adresinden Mağdur Olan ve Dava Sonucu Olanlar?

    IP adresini kimseyle paylaşmamak gerekiyor bunu anlıyoruz. Mobil şebekenizi kısa bir süreliğine arkadaşınızla paylaşsanız bile başınıza iş açılabilir.
  7. Cevap: Ukraynadan açılmış hesaplarla aileme ifşalandım

    Bir şey çıkmaz maalesef.
  8. Yanıt
    6
    Okunma
    7.164

    Cevap: yasadışı bahis cezasi

    Bu tür durumlarda bahis oynadığınızı kabul ederseniz mutlaka ceza alırsınız. Ama 5000 TL ama 20000 TL. O yüzden hatırlamadığınızı söyleyin geçin. Birkaç arkadaşım bu şekilde belirterek hiçbir ceza...
  9. Konu: Sanal bahis Yardim

    Ekleyen: monkfishs
    Yanıt
    4
    Okunma
    5.394

    Cevap: Sanal bahis Yardim

    Bu tür durumlarda bahis oynadığınızı kabul ederseniz mutlaka ceza alırsınız. Ama 5000 TL ama 20000 TL. O yüzden hatırlamadığınızı söyleyin geçin. Birkaç arkadaşım bu şekilde belirterek hiçbir ceza...
  10. Cevap: Maç sonucu tahmini yapan sitelerden tahmin almak?

    Neden suç olsun? Ancak bu kişilerin yaptığı suç zira bunların çoğu dolandırıcı. Çok biliyor olsalar sana 50-100 TL'ye satmak yerine gidip kendisi 10000 TL basar zengin olur.
  11. Yanıt
    2
    Okunma
    1.594

    Cevap: İP Adresi Üzerinden Tespit Edildim.

    Keşke kabul etseydiniz zaten bir şey çıkmazdı. Bu şekilde yalan ifade verme suçu işlemiş oluyorsunuz.
  12. Yanıt
    2
    Okunma
    918

    Cevap: WhatsApp da (+1 li numara) tarafından taciz

    +1 Amerika kodu oluyor hiçbir şey çıkmaz o işten.
  13. Yanıt
    4
    Okunma
    1.116

    Cevap: Kapatılan google hesabı, ilginç bir durum

    Anladığım kadarıyla sizin konuyla alakanız sadece mail adresinizin kurtarma maili olarak kullanılması. O yüzden sizi ilgilendiren bir durum yok, hiçbir şey olmaz.
  14. Yanıt
    3
    Okunma
    486

    Cevap: Google'a İlegal Reklam Verilmesi Hakkında

    Hiç bulaşmayın bu tür reklamlara derim. Ülkede her gün onlarca kişi gözaltına alınıyor yasadışı bahis sebebiyle, değmez.
  15. Cevap: DDos Saldırısı, öncesinde tehdit, öncesinde küfür ve kişinin hakkında CİMER'de bulunan dolandırıcılık suçları vs var. Ne yapılmalı?

    Arkadaşınızın da bu şahsa hakaret ettiğini yazmışsınız. Yani onun hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz diyeceğim ama siz de bir suç işlemişsiniz bu durumda o da sizi şikayet edebilir. Böyle...
  16. Yanıt
    2
    Okunma
    612

    Cevap: twitterda adıma paylaşılan gönderi (post)

    Şahısa ulaşıp kendi isteğiyle kaldırmasını talep edebilirsin, bunun dışında yapabileceğin hiçbir şey yok zira anladığım kadarıyla hakaret bile yok, sadece dalga geçmiş. Hakarette bile silmiyor...
  17. Cevap: E-postama gelen küfürlü, iftiralı, hakaretli ve tehditli yazıları savcılığa vermek istiyorum.

    Aradan çok uzun zaman geçmiş ancak sonuç ne oldu acaba?
  18. Konu: BTK koruma tedbiri

    Ekleyen: monkfishs
    Yanıt
    5
    Okunma
    712

    Cevap: BTK koruma tedbiri

    Site domaininden anladığım kadarıyla Türkiye'de yasal olmayan definecilik hakkında ve bu durumdan dolayı erişime engellenmesi gayet normal.
  19. Cevap: B*his reklamı ile alakalı olarak suç duyurusunda bulunuldu.

    Bahis sitesi reklamı yapmak suçtur. Yapmadıysanız sorun olmaz.
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    546

    Cevap: Sanal ortamda rahatça küfür etmek

    Bunları küfür etmeden önce düşünseniz keşke.
1 den 20´e kadar toplam 31 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.