Av.Engin Oğuz; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Av.Engin Oğuz; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,49 sn sürmüştür.

  1. [Alacak tahsil] Cevap: Avukat şikayet ve ödenen ücretin iadesi

    Şikayetlerinizi sıralayarak noterden bir ihtarname gönderip paranızın iadesini isteyebilirsiniz.
  2. [Ceza davaları] Cevap: Ceza Davası Derhal Beraat Talebi Hakkında Yardım

    Derhal beraat talebi diye bir şey yok mahkemelere kimse emir ve tavsiyede bulunamaz bu tür bir taleple başınıza ayrıca bir dert açacağınızdan kuşkum yok.
  3. [Sözleşmeler hukuku] Cevap: Kişiye özel yapilan ürünün teslim alinmamasi

    Evet müşterilerle aranızda klasik ürün alış veriş sözleşmesi değil eser sözleşmesi söz konusudur iş sahibi eseri teslim almaktan imtina eder bu yüzden ifa imkansızlığı orataya çıkarsa yüklenici(siz)...
  4. Cevap: 18 yaşını doldurmasına 1 ay kalmış biriyle sanal seks suç mu?

    Yav daha ne yapsaymış kızın namusunu iki paralık etmiş ırzına geçmiş pert etmiş fedaraller çoktan peşine düşmüştür dua etsin kızın babası ve abilerinden önce enselesinler aile ve akraba heyeti karar...
  5. [Sözleşmeler hukuku] Cevap: Kişiye özel yapilan ürünün teslim alinmamasi

    İcraya verebilirsiniz.
  6. Yanıt
    7
    Okunma
    504

    [Haciz] Cevap: Mevcut Maaş Hacizlerinin durumu

    Bu konuda hukukçular ikiye bölünmüş durumda evet, icra ve iflas takiplerinin durdurulması cumhurbaşkanının kararnamesi ile icra ve iflas dairelerine tebliğ edilmiş olup onlara yönelik bir talimat...
  7. Yanıt
    7
    Okunma
    504

    [Haciz] Cevap: Mevcut Maaş Hacizlerinin durumu

    Kesintiler devam eder yeni işlem yapılmaz.
  8. Yanıt
    2
    Okunma
    363

    Cevap: Yargitayda ki dosyalara vuruyor mu

    Vurur heralde yasada derdest davalara uygulanıp uygulanmayacağı ne şekilde etkileyeceği yazar.
  9. [İstihkak davaları] Cevap: Kiraya verdiğim makinem çalıştığı yerde haciz edildi . Lütfen yardım

    İcra dosyasına bakmak lazım istihkak iddiası zapta geçtiyse re'sen karar verilmek üzere icra mahkemesine sevk edilir dosya üstünden yapılan inceleme sonunda istihkak iddiası kabul edilirse haciz fek...
  10. Yanıt
    4
    Okunma
    366

    [Bankacılık işlemleri] Cevap: Hatali havale işlemi

    Evet bu şekilde hatalı ödeme nedeniyle birini icraya verdim tc numarasını ve adres bilgisini icra kanalı ile istedik vermediler farklı bir yol deniyorum tutmazsa zurnanın zırt dediği yerdir.
  11. Yanıt
    4
    Okunma
    366

    [Bankacılık işlemleri] Cevap: Hatali havale işlemi

    Bankadan şahsın TC numarasını öğrenip ihtar gönderin veya icraya verin.
  12. Yanıt
    4
    Okunma
    392

    Cevap: Hagb muamması

    Hagb kararları kesinleştikten sonra tekrar kasıtlı bir suç işlenmesi halinde bozulur sistemle mistemle alakası yok
  13. Yanıt
    4
    Okunma
    475

    [Suçlar] Cevap: Psikolojik Durumum.......

    Geçmişi geçmişte bırakmak lazım unut gitsin yaşları küçükmüş aileden aldıkları terbiye böyleymiş belki kötü niyetli değillerdi amaçları günleri eğlenceli geçirmek kafana takma, ben de lisede sınıfın...
  14. Cevap: "İddianamenin Değerlendirilmesi Sonrası Açılış" hakkında

    Arkanızdan ağlar.

    - - - Updated - - -

    Ayrıca zorla getirme kararı çıkabilir.
  15. Cevap: "İddianamenin Değerlendirilmesi Sonrası Açılış" hakkında

    Nitelikli dolandırıcılık tabi şikayete bağlı bir suç değil o yüzden şikayetten vazgeçme ile düşmez ama zararınız karşılandıysa bunu ifade edip şikayetinizden vazgeçtiğinizi söyleyebilirsiniz gerisi...
  16. Cevap: "İddianamenin Değerlendirilmesi Sonrası Açılış" hakkında

    Öncelikle sakin ve serin kanlı olmalısınız, heyecan ve panik yapmamalı sabırlı davranmalısınız, size tebligat gönderip duruşmaya davet edecekler, kendinizi iyi ifade edebilme adına çalışmak prova...
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    440

    [Evlenme] Cevap: Nüfusta anne adının yanlışlığı

    Nüfus müdürlüğüne yazılı olarak müracaat edilip yazılı olarak olumsuz yanıt verildiği takdirde ikamet adresine bağlı Asliye hukuk mahkemesinde kayıt düzeltme davası açılabilir.
  18. Yanıt
    2
    Okunma
    357

    [Ceza davaları] Cevap: savcılık yazısıyla açılan dava

    Size isnat edilen suçlamadan beraat etmişsiniz bu kesinleşmiş artık yeni bir delil elde edilmeden "başa dönme" gibi bir durum olamaz. Elbette sanık kendini savunmak adına her şeyi söyleyebilir.
  19. Yanıt
    3
    Okunma
    449

    Cevap: ölüm sebebim ile vergi borcum ne olur

    Dava açmakla iş bitmiyor mahkemede kendinizi bir avukatla savunabilirsiniz adam öldüren kaç yıl yatıyor boş verin bu işleri zaman içinde tükenip bitiyor sorunlar gerekirse psikolojik destek alın...
  20. Yanıt
    3
    Okunma
    449

    Cevap: ölüm sebebim ile vergi borcum ne olur

    Ölmekle hiç bir sorun çözülmez beyefendi geride kalanlara o sorunlarla birlikte acılar travmalar kalır, borç için kimsenin canını almıyorlar varsa ödersin yoksa ödemeye çalışırsın zaman içinde...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.