Av.Engin Oğuz; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Av.Engin Oğuz; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,44 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    1
    Okunma
    171

    Cevap: Hırsızlık sucu

    Bir kaç ay hapis cezası verilip ertelenir (HAGB) büyük ihtimal.
  2. Cevap: El konulan dijital materyaller hakkında.

    Yargılanıp beraat aldıysanız el konulan malları iade etmeleri gerekir, incelemesi bitmedi diye baştan savıyorlardır tahminimce, bir de yazılı olarak iadesini isteyin, mahkeme kararını ve iade...
  3. [Ceza davaları] Cevap: Silahla tehdit suçu 3 Mağdur zincirleme suç hükümleri uygulanırmı

    TCK 43/2 de aynı suçun birden fazla kişiye tek bir fiille işlenmesi durumunda da birinci fıkra hükümleri uygulanır dediği için tek bir ceza verilip arttırılması söz konusu olacaktır.
  4. Yanıt
    1
    Okunma
    157

    [İcra takipleri] Cevap: Evkur borç kefilliği hakkında

    Dosyanın bir avukat tarafından incelenip mevzuata aykırı fahiş faiz talebi varsa gerekli itirazlarda bulunması yararlı olur.
  5. Cevap: İtirazı eden tarafın yanlış yazılması

    Yanlış görmüş ya da anlamış olabilirsiniz öyle olsa da sizin aleyhinize bir durum teşkil etmez.
  6. [İcra ceza hukuku] Cevap: İşyeri Kapanışı İcra Devamı Olur mu

    Haczedilen makina için gelinip götürmeleri mümkündür.
  7. Cevap: Kredi borcum taahhüt ihlaline girer mi ? Hapis alır mıyım ?

    İcra dairesine gidip yazılı taahhütte bulunup ihlal etmedikçe hapis söz konusu olmaz.
  8. Yanıt
    1
    Okunma
    100

    Cevap: Apartman bahçe duvari yikimi

    Müteahhit sorumlu olsaydı müteahhite tebliğ edilirdi o yazı, size tebliğ edildiğine göre siz sorumlusunuz, müteahhit mevzuata ve sözleşmeye uygun şekilde inşaatı bitirip teslim etmekle sorumludur.
  9. Yanıt
    1
    Okunma
    106

    [Boşanma davaları] Cevap: Boşanma davasında ilk dilekçe

    Tensip zaptı size tebliğ edilip bu konuyla ilgili size kesin süre verilir o süre içinde vermek zorundasınız.
  10. Yanıt
    1
    Okunma
    108

    [Suçlar] Cevap: kasten adam yaralama

    Karakolda diğer sanıkların da ifadeleri alınıp savcılığa sevk edilebilir karakola giderek savcılığa ne zaman evrakın yollanacağını sorup takipçisi olun.
  11. Yanıt
    4
    Okunma
    168

    Cevap: Belediyelerin Mali Açıdan İncelenmesi

    Belediyelerle ilgili şikayet İç işleri bakanlığına yapılabilir onlar müfettiş görevlendirir inceleme yapar gerekirse Sayıştay'a bildirirler prosedür böyle işliyor benim bildiğim.
  12. Yanıt
    4
    Okunma
    168

    Cevap: Belediyelerin Mali Açıdan İncelenmesi

    Adam geleli üç gün oldu mazbatasını bile aldı mı almadı mı bilmiyorum ne çabuk usulsüzlük tespit ettiniz?
  13. Yanıt
    1
    Okunma
    117

    Cevap: Ertelenen Talimatlı Mahkeme

    Eskişehirdeki esas mahkemesi talimat dosyasını bekler ileri bir tarihe atar.
  14. [Ceza davaları] Cevap: İşlemediğim Bir Suç E-Devlet adli sicil kaydımda görünüyor

    Şikayetvar.com'a yazmakla büyük bir saçmalık örneği sergilemişsiniz hemen silin, resmi kurumların şikayet edileceği yer orası değil. Suç tarihi 765 sayılı kanun kapsamında ise olabilir evet sonradan...
  15. [Ceza davaları] Cevap: İşlemediğim Bir Suç E-Devlet adli sicil kaydımda görünüyor

    Mahkemeye sabıka kaydınızı ekleyip dilekçe verip durumun düzeltilmesi için ilgili yere yazı yazılmasını isteyin, mahkeme tarafından savcılığa veya adli sicile hatalı yazı yollanmış olabilir.
  16. [Ceza davaları] Cevap: Telefon operatörü sekreterine bırakılan tehdit ve hakaret içerikli sesli mesaj delil sayılır mı?

    Telefonunuz ve dilekçeniz ile savcılığa gidip direkt tespit yaptırsanız daha iyi olur.
  17. Cevap: CMK'dan görevlendirilen dosyanın akıbeti hahkkında

    Sanık ceza alırsa şikayetçi avukat tutmuşsa asgari ücret tarifesi üzerinden avukatlık ücreti de yüklenir.
  18. Cevap: DEDİM ADIN NEDİR? Ekrem İmamoğlu - Abdurehim Heyit - Karşılaşınca şarkısı

    Bana deseydi ben de derdim "Ne çok soru soruyosun sen bea"
  19. Yanıt
    4
    Okunma
    388

    Cevap: üye adı değiştirme hakkında

    Binali ya da İmamoğlu olabilir :)
  20. Yanıt
    4
    Okunma
    388

    Cevap: üye adı değiştirme hakkında

    Talebiniz alınmıştır ancak yetkili adminler çilingir sofrasından ne zaman kalkar, rakıyı fazla kaçırdıysalar ne zaman ayılır da gereğini yaparlar bilemiyorum, malesef sitede bu işlemi...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4



Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.