Cortexiphan; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Cortexiphan; Anahtar Sözcük:

1 / 9 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,03 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Hazineye tazminat davasi actim isleyis nedir

    Bir avukatla yüzde karşılığı anlaşın. Bu tür davalarda süreç taleple ilerler. 6 ay haksız yere koruma tedbiri uygulanmış mağdur durumdasınız yapılacak bir hata ile ikinci mağduriyet yaşatmamak için...
  2. Konu: Şantaj suçu

    Ekleyen: Cortexiphan
    Yanıt
    1
    Okunma
    368

    Cevap: Şantaj suçu

    İstediklerini yapmayın. Eğer yaparsam son bulur diye kesinlikle düşünmeyin siz yaptıkça yeni şeylerle karşınıza çıkacaktır. Elinizdeki mesaj kayıtlarının ekran görüntülerini alarak savcılığa suç...
  3. Yanıt
    3
    Okunma
    425

    Cevap: Reddi Miras Konusunda

    Mirasın hükmen reddi dediğimiz bir dava var.Bu davada süre sınırı yoktur.Bu davanın şartlarını taşıyıp taşımadığınızı bulunduğunuz bölgeden bir avukattan yardım alarak borçtaki sorumluluktan...
  4. Yanıt
    2
    Okunma
    545

    Cevap: THH Savunma Süresi

    Aleyhine başvuru yapılan kişiye ilgili belgelerin tebliğinden itibaren 1 aylık süre başlar. THH eğer dosya ve eklerini karşı tarafa tebliğe çıkarmış ve usulüne uygunda tebliğ edilmişse süre ondan...
  5. Cevap: Düğününüz hakıknda bilginize başvurulacaktır diye gelen tebligat

    Düğün ile ilgili yapmış olduğunuz harcamaları kendinize ait işletmede gider faturası olarak gösterilmiş olabilir mi?
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    343

    [Ceza davaları] Cevap: ifade verilme yerinin önemi varmı?

    İfade, diyelim ki belirtilen yerde değilde hastanede veya ekip otosunda veya karakolun bahçesinde alındı. Sonuç olarak bu durum dosyanın esasına etkili bir mesele değildir. Yani sizi beraat ettirecek...
  7. Yanıt
    3
    Okunma
    479

    [Suçlar] Cevap: Herhangi bir suç oluşmuş mudur

    Malvarlığı aleyhine işlenen suçlarda en önemli unsur elde edilen şeyin mali değere sahip olmasıdır. Anlatıklarınızdan anladığım kadarıyla bir sistem izin vermediği müddetçe eşyaların mali değeri...
  8. [Tüketici hukuku] Cevap: Mobilyada geç gelme sorunu ve yapılması gerekenler

    Öncelikle arada yazılı sözleşme yapıldı mı yoksa yapılmadı mı soru içeriğinden çok belli olmamakla birlikte daha önce bu forumda soru soran üyelerin bir çoğunda karşılaşıldığı üzere genelde yazılı...
  9. Cevap: Yanlış Tedaviden ötürü, kurtarılabilecek uzuv ameliyatla alındı.

    Aslında burada son cümlede sormuş olduğunuz "Bu sonuç üzerine 08/12 tarihinde alınan ultrasondan alınan sonuç üzerine iltahap tanısı konulup ve işlemin bu yönde tedavisi uygulandığı için...
  10. Yanıt
    5
    Okunma
    1.472

    Cevap: cinsel taciz suçumu dur

    Bir avukattan hukuki yardım almanızda fayda vardır.Beraat edebilme imkanız bulunmaktadır.
  11. Yanıt
    5
    Okunma
    1.472

    Cevap: cinsel taciz suçumu dur

    Asıl yazmanız gereken,o mesajlarda neler yazıyordu onları yazmamışsınız. Birde şikayetçinin aslında ben şikayetçi olmayacaktım da müdür ettirdi veya müdürün polis arkadaşları zorla ettirdi vs gibi...
  12. Yanıt
    6
    Okunma
    1.394

    Cevap: Kamulaştırmasız el koyma davası

    Üstat yukarıda dava dilekçesinin bir kısmı paylaşılmış ve dava fazlaya ilişkin haklar saklı tutularak açılmış.Soru ile bitişik olunca muhtemelen gözden kaçmıştır.
  13. Yanıt
    6
    Okunma
    1.394

    Cevap: Kamulaştırmasız el koyma davası

    Açılan davada herhangi bir hata yok. Bu tur meselelerde dava açarken yerin bedeli ve ecrimisil bedeli tam olarak tespit edilemediği için dava küçük miktarlar üzerinden açılır ve yapılacak kesif ve...
  14. Cevap: Sevgilim Tarafından Kandırıldım ve Para için Kullandım Ne Yapabilirim?

    Evlilik teklifi yapıldığını ve karşı tarafın bu teklifi kabul ettiğini ispat edebilirseniz hukuken artık nişanlı sayılırsınız.Nişanın haksız bozulması sebebiyle uğradığınız maddi zararları ve manevi...
  15. Yanıt
    3
    Okunma
    1.419

    [Miras Payları] Cevap: Üvey Kardeşleri Mirastan Düşürme

    Soybağı kurulabilmesi için taraflar arasında muhakkak şekilde kan bağı olması gerekmez.Sizin olayınızda DNA testi ile çocukların babasının aslında dedeniz olmadığını ispat edebilecek durumda olsanız...
  16. Cevap: Özel üniversitede notların ücretli platformların arkasına konulması

    Aslında bu sistem her ne kadar eleştiri getirse de yukarıda ki mesajımda belirttiğim gibi öğrenci lehine olan bir durumdur. Bu tür sisteme giriş yapılan sınavların genel manada konuları iktisadi...
  17. Cevap: Özel üniversitede notların ücretli platformların arkasına konulması

    Benzer bir uygulama mezun olduğum üniversitede, fakülte hayatım boyunca sadece bir derste bu uygulama yapılmıştı.Kitap satın alıyorduk ve arkasında bulunan şifreler ile ilgili sisteme girip içinde...
  18. Cevap: Ölüm ve Cismani Zarar Sebebiyle Açılan Tazminat

    Hukuk davalarına vatandaşın gitmesi zorunlu değildir. Ceza davalarında ifade için ilk duruşmada çağrılır ve gidilmesi zorunludur ancak hukuk davalarında böyle bir şey yoktur. Hukuk davalarının ilk...
  19. Yanıt
    2
    Okunma
    1.479

    [Para iadesi] Cevap: Yatas yatak baza iadesi

    Mağazadan alınan ürünlerde koşulsuz şartsız iade,cayma vs gibi haklarınız yoktur.
  20. Yanıt
    10
    Okunma
    1.569

    Cevap: Cinsel istismar iftirası hk

    Yukarıda bulunan mesajta belirttiğim gibi dosyayı incelemeden konuşmak yanlış olur. Avukatınıza güvenin. Zira dosyayı en iyi bilen o.
1 den 20´e kadar toplam 161 ileti bulundu.
1 / 9 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.