Erdoğan Kırcalı; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Erdoğan Kırcalı; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: 53 dk önce yapılan arama işlemi 4,74 sn sürmüştür

  1. Yanıt
    5
    Okunma
    239

    Cevap: Ağır işte çalışamaz raporu

    Yeni göreviniz sağlık raporunuzda belirtilen duruma uygun ise,
    ya devam edip istenen adette üretimi yapmak yada ayrılmaktan başka seçeneğiniz yok gibi görünüyor.
  2. [Miras Payları] Cevap: Satış mı, bağış mı, vasiyetname mi?

    Evlatlık ilişkisi kurduğunuz kişi yasal mirasçınız, açtığınız dava sonuçlanmadığı sürece , hangi yolu seerseniz seçin işlem iptal olur.
    Vasiyet en azından alabileceği payı saklı payda...
  3. Yanıt
    5
    Okunma
    239

    Cevap: Ağır işte çalışamaz raporu

    Sözleşmeniz feshedildiğinde işkur a başvurunuzu yaparsınız, bir sıkıntı varsa onlar söylerler .
  4. [İcra takipleri] Cevap: Varlık fonuna devredilen borcun zaman aşımı

    Ödemeyi debvarlık şirketine değil icra dosya hesabına yapın.
  5. Cevap: 15 Yıl 3600 Gün İle İşten Ayrılma

    Arabulucuya başvurularda , arabulucu 3 hafta içinde sonuçlandırmak zorundadır, gerekli görülürse arabulucu bu süreyi en fazla 1 hafta uzatabilir.
  6. Yanıt
    5
    Okunma
    239

    Cevap: Ağır işte çalışamaz raporu

    Öncelikle,
    yapmakta olduğunuz işin sağlığınızı veya tedavinizi olumsuz etkileyeceğini belirtir sağlık raporu ile işvereninize müracatınızda talebiniz '' sağlık durumunuza uygun yeni bir...
  7. [Aile Konutu] Cevap: Aile konutu hakkında yardiminizi bekliyorum

    Görmekte yada kabullenmekte zorlandığınız 2 nokta var sanki.
    Verdiğiniz bilgiye göre Mülk onun adına kayıtlı, yani ister orada oturur, o bölgede bir işte çalışır, ister gider parkta yatar, ülkenin...
  8. [Miras Payları] Cevap: Annem vefat ettikten sonra üvey kardeşlerim mirascı olurmu?

    Anneniz önce vefat etmiş ve babanız miras hakkı sahibi olsaydı, diğer evliliğinden olan akrdeşleriniz hak sahibi olabilirdi.
    Şu anki haliyle annenizin yasal tek mirasçısı sizsiniz.
  9. [Aile Konutu] Cevap: Aile konutu hakkında yardiminizi bekliyorum

    Şu anda evin yarısı , eşyaların yarısı size ait değil, müşterek sahipsiniz. Evde ikamet edebileceğine mahkemece karar verilen kişi de eşiniz.
    Siz ait olan payı kullanmıyor, hala ortak olanı...
  10. [Aile Konutu] Cevap: Aile konutu hakkında yardiminizi bekliyorum

    Doğmaz................
  11. [Alacak tahsil] Cevap: Yurtdışındaki bir site benden borç tahsili yapabilir mi?

    Ödeme şartlarını bilerek bir sözleşmeyi kabul edip üyelik gerçekleştirmişsiniz. Ödeme gerçekleşmedi ise, durum onlar alamadı değil, siz ödeyemediniz şeklindedir. Neden kabul ettiğiniz sözleşme gereği...
  12. [Miras Payları] Cevap: Annem vefat ettikten sonra üvey kardeşlerim mirascı olurmu?

    Anneniz vefat ettiğinde babanız hayatta ise siz ve babanız mirasçısı olursunuz. 1/4 ü babanızın ,3/4 ü sizin miras payınız olur. Alırsınız ve artık annenize ait bir şey kalmamış olur.Daha sonra...
  13. Cevap: Mülkü kendime ait olan evimin odalarını bölüp ayrı ayrı kiraya verebilir miyim ?

    Yapın o zaman , sonra nasılsa bolca tartışırsınız size ceza kesecek olanlarla.
  14. Cevap: Mülkü kendime ait olan evimin odalarını bölüp ayrı ayrı kiraya verebilir miyim ?

    Bahsettiğiniz değişikliğe evi pansiyon olarak işletmek deniyor.
    Dediğniz gibi mülkiyeti de sadece size ait değil, amcanız ve halanızla birlikte ortak mülkiyete sahipsiniz .
  15. [İcra ceza hukuku] Cevap: Borçluya ait olmayan Bilgisayar haczedilebilirmi ?

    Dediğiniz gibi temel ev eşyası haczedilememekle birlikte bazı istisnaları da var. Örneğin evde bir 37 ekran tüplü tv ve 1 büyük ekran lcd tv varsa, paraca daha yüksek değerli olan tv haczedilebilir....
  16. [İcraya itiraz] Cevap: İcraya verildim - GARİP BİR DURUM VAR -

    O adam dikkatli davranıp ikamet adres değişikliğini bildirmiş olsa ,
    bilinen adresteki diğer kişiler yeni adresi bildirse, adamcağız donundan ! olmaz herhalde.
    2014 yılındaki ilk tebligata...
  17. [İcraya itiraz] Cevap: İcraya verildim - GARİP BİR DURUM VAR -

    Alacaklı veya borçlu 10 yıl boyunca o alacak konusu olay ile ilgili hiç bir işlem yapmazsa, 10 yıllık zamanaşımı sonunda artık alacaklı bir hak iddia edemez.
    Borç 2012 yılından kalan bir borç....
  18. Cevap: üst katta oturmadığı halde kaçak olarak kalan şahşı nasıl çıkarabiliriz? lütfen bir yardım edin

    Yabancı uyruklu olması bir şeyi değiştirmiyor, Türkiye'de ikamet iznine sahip bir yabancı uyruklu ise, salt orada oturduğu için bir işlem yapılmasını bekliyorsanız hata edersiniz.
    Gürültü ve...
  19. Yanıt
    1
    Okunma
    236

    Cevap: İş yerimin önünde park..

    Eğer bahsettiğiniz araçları park ettiğiniz alan , bina sınırları dışında ise, yani sokaksa,
    o alan dükkan sahibinin alanı değildir, sizin, benim Kar'lı Mehmet ağanın, Kayserili Ayşe teyzenin de...
  20. Yanıt
    3
    Okunma
    2.845

    Cevap: Re: İşyerinde çalışana küfür

    İşvereninize bu sıkıntılı durumu yazılı olarak bildirp bir çözüm bulunmasını talep edin.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.