burcdal; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: burcdal; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    2
    Okunma
    1.350

    [Limited şirketler] Cevap: Web Sitem için yasal ne yapmak gerek?

    Öncelikle kullanmış olduğunuz resimlerin, yazları, fikri hakları olan her tür unsurun her zaman telif haklarının tarafınıza devredildiğinden (yazılı ve/veya sözlü olarak ancak yazılı olması...
  2. Yanıt
    1
    Okunma
    1.672

    [Borç taksitlendirme] Cevap: elektirik borcu geçmiş dönemlere ait

    Kesinleşmiş borçtan indirim yapacağını sanmıyorum elektrik idaresinin, konu onların inisiyatifinde. İndirim ancak avukata düştükten sonra oluyor. Burda da asıl borcun üzerinde faiz, vekalet ücreti vs...
  3. Konu: Elden Borç Verme

    Ekleyen: burcdal
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.569

    [Alacak tahsil] Cevap: Elden Borç Verme

    Evet, en azından yalnız olmamanız 1 tanık demektir. İcra takibinde oluşabilecek risklerden kastınız, karşı tarafın oluşturabileceği olumsuz davranışların yanında sizin vatandaş olarak icra...
  4. Cevap: Satın Aldığım Ürünü İade Ettim Fakat Satıcı Ürün Tutarını Aradan 14 Gün Geçmesine Rağmen İade Etmedi

    Bu durumda faturalarınız ve iadeye ilişkin belgeleriniz ile bağlı olduğunuz tüketici hakem heyetine başvurun. Hatta avukatınız varsa avukat başvursun çünkü icra üzerinden para tahsil edilecektir.
  5. Yanıt
    1
    Okunma
    1.342

    [Kredi kartı] Cevap: Kart dolandırıcılığı

    Tüm delilleri ve şikayetinize konu olan şikayete ilişkin bilgileri de sunarak kendiniz savunmak tek yol. Dolandırıcılık biraz çetrefilli ve ancak hakimlerin ve/veya savcıların da genel olarak peşin...
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    1.444

    [İcra takipleri] Cevap: Hakkımda ilamsız icra takibi başlatıldı

    Hukuk maalesef ki keskindir ve unutkanlıkları kabul etmez. Dolayısıyla takibiniz kesinleşmiş durumdadır. Bu halde üzerinize herhangi bir mal, hak veya alacağınız olup olmadıklarını araştıracaklar ve...
  7. Yanıt
    1
    Okunma
    1.641

    [Ceza davaları] Cevap: Dolandırıldım ne yapmam gerekir?

    Hemen emniyete gidip şikayette bulunun ki savcılığa intikal etsin olay. Sonrasında siz kendiniz de bir avukat yardımı ile kredi dosya masraflarınızı geri alabilirsiniz. Ancak bu kişilere para...
  8. Konu: Elden Borç Verme

    Ekleyen: burcdal
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.569

    [Alacak tahsil] Cevap: Elden Borç Verme

    İlamsız icra takibi başlatılabilir. Bunun devamında takip 7 günlük itiraz süresi içinde durur ise menfi tespit davası görülecektir ki bu aşamada elinizdeki delilleri sunabilirsiniz. Ancak mesajlarda...
  9. Yanıt
    2
    Okunma
    1.422

    Cevap: İş yerinden tehdit ve küfürle cıkarılma

    Bir avukata vekaletinizi vererek kıdem, ihbar, yıllık ücretli izin, fazla çalışma ücretlerinizin tamamını talep etmek. Unutmayın işçi %90 haklıdır ve davaları genelde kazanır. Severim iş davalarını :)
  10. Cevap: çek dolandiricilari odessa elektronik inşaat tekstil

    Öncelikle geçmiş olsun. çekte müracaat hakkı gerek cirantalar, gerek avalist kendilerinden sonra gelen hak sahiplerine çekin ödeneceğini bir anlamda garanti etmiş durumdadırlar. Bu nedenle çek...
  11. [Kişilik Hakları] Cevap: İş yerinde Darp telefonda hakaret ve tehdit suçundan ceza alır mı ?

    Ceza alırlar, içiniz rahat olsun.
  12. Yanıt
    1
    Okunma
    829

    Cevap: Kidem tazminati hakkinda

    Öncelikle ihtarname, içerisinde süre verme ve banak hesap numarasından bahsetme, yine de paranın yatırılmaması halinde ise miktara göre alacak davası açılmasıdır konu. Kıdem tazminatının alınması...
  13. Cevap: Satın Aldığım Ürünü İade Ettim Fakat Satıcı Ürün Tutarını Aradan 14 Gün Geçmesine Rağmen İade Etmedi

    Para iadesi için makul süre haricinde yasal bir süre olduğunu sanmıyorum ancak şunu unutmayınız ki kredi kartı ile aldığınız ürün yine kredi kartına ve kaç taksitle aldıysanız aynı taksit tutarında...
  14. Cevap: İyi niyeti kötüye kullanma sonucu işten çıkarma

    peki bu halde sgk girişlerini de yaptınız için kanımca hırsızlıktan savcılığa başvurun. Siz hukuk davası ile yargılanırken onlar ceza davasının şüpheli tarafı olduklarında uzlaşmak çok daha kolay...
  15. [Cezalar] Cevap: Dolandırıcılık tan şikayet edildim dolandırıcılık mı?

    Burada dolandırıcılık suçunu unsurları oluşmamış kanımca. Zira sizin hileli davranışınız olmalıydı, hileli davranış evi tutan kişide. Karşılıklı fayda elde edilecekti bu gibi bir durumla...
  16. Yanıt
    2
    Okunma
    1.357

    Cevap: facebookla rahatsız etme

    Davalar kişilerin kendileri bakabilecekleri mevzuular olsaydı avukatlara ihtiyaç olmazdı. Biz nasıl ki haklarımızı sizin aracılığınız ile arayabiliyorsak siz de aynı konuda avukatlarla çalışma...
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    2.247

    Cevap: kiracının evi bir başka kiracıya kiralaması

    Öncelikle evin elektrik ve suyunu elinizde veraset ilamı vs belgeler ile kapattırmanızı öneririm. İçinde bulunan kişilerle irtibata geçerek evi hemen boşaltmalarını, evi izinsiz kiraya veren kişi...
  18. [Cezalar] Cevap: Dolandırıcılık tan şikayet edildim dolandırıcılık mı?

    Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Daha önce de "dolandırıcılık" ile görülen davalardan beraat almış bir avukat olarak size şunları söyleyebilirim.

    Türk Ceza Kanunun “Dolandırıcılık” başlığı...
  19. Cevap: İyi niyeti kötüye kullanma sonucu işten çıkarma

    Kişilerin maaşlarını elden ödediğiniz için ve muhtemelen de SGK girişlerini yapmadığınız için bu konu aleyhinize sonuçlanacak gibi görünüyor ve hatta SGK'dan ceza da almanız ihtimaller içinde. Ancak...
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    1.047

    Cevap: hükümlü ve vasisi hk

    Vasi olarak yükümlülüğünüz hükümlünün menfaatlerini korumaktır. Bu yönde işlem yapacağınız takdirde belge alabilirsiniz.
1 den 20´e kadar toplam 35 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.