Cortexiphan; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: Cortexiphan; Anahtar Sözcük:

1 / 11 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    3
    Okunma
    784

    Cevap: Miras kalan aracın devir süresi

    Araca sigorta ve kasko yapılabilmesi için intikal ettirilmesi zorunludur. Bu yüzden en fazla aracın trafik sigortasının bittiği tarihe kadar ertelenebilir. İşe başlanmış iken bitirin derim.
  2. Yanıt
    4
    Okunma
    1.112

    [Ceza davaları] Cevap: Pişmanlık yok Kasıt var diyerek 3 yıl 4ay

    Kararın size tebliğinden itibaren 7 günlük süre içerisinde mutlaka itiraz edin. Hem etkin pişmanlıktan hem de 1/6 takdiri indirimden dolayı indirim yapılması gerekir. Bir avukattan hukuki destek...
  3. [Tazminat davaları] Cevap: trafik kazası nedeniyle maddi ve manevi tazminat davası

    Dosyayı tam olarak hakim olmadan yapılacak her yorum hatalı olmakla birlikte davacının da davalının ortalama gelire sahip olduğu varsayımında 130 TL maddi tazminata hükmedilen dosyada 15000 TL manevi...
  4. Cevap: Dairemi kiraya vermede anlaşamadığım kişi, eşinin hamile olduğunu ve zor durumda olduğunu söyleyerek,

    3091 sayılı kanun kapsamında kaymakamlığa başvuru yapabilirsiniz.
  5. Cevap: Trendyoldan alınan beyaz esyanin kusurlu çıkmasi

    Hakem heyeti lehinize karar verir. Forumu daha sonradan okuyacak üyelere de yol göstermesi açısından üretimden kaynaklı nedenlerle bayilere değilde genel müdürlüğe karşı hakem heyetine başvuru...
  6. Cevap: Topraktan alınan ev ve tapuda farklı kat yazması

    Davayı tapu sahibi olan babanız açabilir. Sözleşmeye aykırı şekilde yapılan dairenin tesliminden, satın alınan daire ile teslim edilen daire arasındaki fiyat farkından, bunun dışında malda meydana...
  7. [İcra ceza hukuku] Cevap: hakem heyeti kararınca satıcıyı icraya verme

    Bir avukatla anlaşmanızı tavsiye ederim. İcra takibinde her şey talep ile ilerler. Bu sebeple sürecin takip edilmesi gerekli durumlarda taleplerin icra dairesine iletilmesi lazım. İçinde bulunduğunuz...
  8. Konu: Motor kazası

    Ekleyen: Cortexiphan
    Yanıt
    3
    Okunma
    1.859

    Cevap: Motor kazası

    Konu ile alakalı yeterli bilgi sahibi değilsiniz, bu sebeple bir avukattan yardım almanız lehinize.Zira yürütülecek her süreç internetten bakma ile veya buradan okuma ile (yanlış bilgiler olduğu da...
  9. Konu: Motor kazası

    Ekleyen: Cortexiphan
    Yanıt
    3
    Okunma
    1.859

    Cevap: Motor kazası

    Konu ile alakalı diğer aracın sigorta şirketine dava açılmalıdır. Olayın iş kazası olarak geçmemesi sizin tazminat almanıza engel değildir. Yada kardeşinizin sigortasız çalışması işverenin...
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    1.454

    [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Heyet kararına itiraz

    Bir ürünün teşhir ürünü olması onu doğrudan bir şekilde ayıplı hale getirmez. Zira teşhir ürünleri tıpkı paketli ürünlerde olduğu gibi garanti süresi servis kurulumu ile başlamakta olup ürünün...
  11. Yanıt
    4
    Okunma
    3.482

    Cevap: Rutbeli Astsubay Firar 2021

    Cezanın olağan zamanaşımı sekiz yıl olağanüstü zamanaşımı ise on iki yıldır. Şuanda asker olmamanız olayın durumunu değiştirmez. Yapılacak olan yargılama firar tarihindeki durum,olay üzerinden...
  12. Cevap: Bedelli askerlikte RDM ile görüşmenin sivil hayata etkisi?

    Merak etmeyin bunların hiç bir hukuki karşılığı yoktur. Memuriyete veya herhangi bir noktada karşınıza çıkacak bir durum değildir.
  13. Yanıt
    3
    Okunma
    2.219

    Cevap: Anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirme

    Sizin gibi bir müvekkil vardı. Kadın erkekten hiç bir şey talep etmiyordu anlaşmalı olarak boşanalım istiyordu. Erkek ise ısrarla çekişmeli boşanma yolu ile işin uzamasını ve boşanmanın daha geç...
  14. Yanıt
    2
    Okunma
    1.229

    Cevap: Fuhuş yaparken yakalanan devlet memuru

    Merak etmeyin hiç bir sorun olmaz. Herşeyin başında nitelendirilen eylem fuhuş değil zinadır. Fuhuş suçu bambaşka şeyleri yaptırım alır. Ne ev kiralamanız ne de bahsettiğiniz diğer eylemler fuhuş...
  15. Cevap: Usule Aykırı Disiplin Cezalarından Doğan Manevi Tazminat Hakkında

    ........................................................................................
  16. Yanıt
    2
    Okunma
    1.015

    [Ceza davaları] Cevap: Basit yaralama/asliye ceza

    Ceza dosyaları her dosya özelinde farklılık arz eden durumları mevcut olmaktadır. Bu yüzden dosyanızı incelemeden sağlıklı bir bilgi verilmesi doğru değildir. Bu yüzden konusunda uzman bir avukattan...
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    1.735

    Cevap: Anayasa Mahkemesi kararı

    Yargı makamları Anayasa Mahkemesi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından verilen hak ihlal kararlarını ihlal edilen dosyada uygulamaktan imtina ederken, sizin emsal bir karara dayalı olarak...
  18. Yanıt
    14
    Okunma
    3.874

    Cevap: Yargılamada inkar

    Mevduata uygulanan en yüksek faiz oranı İş Kanunu kapsamında yalnızca yukarıda belirttiğim alacaklar kapsamında uygulanan özel bir faiz türüdür. Bankalar vadeli mevduat hesaplarına para yatırılırken...
  19. Yanıt
    14
    Okunma
    3.874

    Cevap: Yargılamada inkar

    Öncelikle işçi, banka nezdinde tüketici niteliğinde olduğu için Tkhk kapsamında bulunduğu için bileşik faiz uygulaması yapılmayacak dolayısıyla bahsedilen faiz rakamlarına ulaşmayacaktır.

    Bugün...
  20. Yanıt
    14
    Okunma
    3.874

    Cevap: Yargılamada inkar

    İcra inkar tazminatı İcra İflas Kanununda ki özel düzenleme nedeniyle alacaklının hak kazandığı bir tazminat çeşididir.

    Anayasa 38/5 kapsamında bir kimse kendisi aleyhine delil göstermeye...
1 den 20´e kadar toplam 219 ileti bulundu.
1 / 11 Sayfa 1 2 3 4


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.