Av.Abbas Bilgili; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Av.Abbas Bilgili; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,18 sn sürmüştür.

  1. Konu: Kürtaj

    Ekleyen: Av.Abbas Bilgili
    Yanıt
    53
    Okunma
    19.056

    Cevap: Kürtaj,

    Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin kürtajla ilgili kararlarına da değinen, konuya ışık tutan bir yazı. Tartışan arkadaşlara da katkısı olur ümidi ile üstadın yazısını ekliyorum:

    ...
  2. Yanıt
    10
    Okunma
    4.974

    Cevap: İşe İade davası

    İş akdinizin feshedildiği tarihte işvereninizin aynı iş kolunda en az 30 işçi çalıştırıyor olması lazım. Şayet 30 işçi yoksa dava şartı oluşmadığından davanız reddedilir.
  3. Yanıt
    48
    Okunma
    14.006

    Cevap: Leyna ZANA; Özerklik Yetmez!

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19560589.asp
  4. Yanıt
    48
    Okunma
    14.006

    Cevap: Soykırımcı Haçlıların Önde gideni Fransa ,Ermenileri Osmanlıya KİM KIŞKIRTTI!

    Fransa'nın çıkartmaya çalıştığı "Ermeni soykırımı yoktur" diyene ceza getirecek olan kanun herşeyden önce evrensel hukuk ilkelerine aykırıdır.

    Çünklü, düşünce ve ifade özgürlüğüne aykırıdır.
    ...
  5. Yanıt
    517
    Okunma
    104.378

    Cevap: N'olacak Bu CHP'nin Hali?

    http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/chpli-belediye-ramazan-icin-45-bin-ilahi-cdsi-dagitacak-haberi-45088

    CHPli Belediye Ramazan dolayısı ile vatandaşlara 45 bin adet ilahi CD'si...
  6. Yanıt
    5
    Okunma
    3.093

    Cevap: Tarafın haberi asparagas çıktı

    Tarafın "internet andıcı" haberi doğru çıktı.

    Hem de Dursun Çiçek itirafıyla.

    Ne diyor Dursun Çiçek ?

    'İnrernet andıcı belgesi gerçektir" diyor.

    Peki internet andıcı nedir?
  7. Yanıt
    7
    Okunma
    3.772

    Cevap: Başbakana dokunmak ibadettir

    Celal Bayar'ın bir sözü var;

    "Atatürk'ü sevmek ibadettir" diye..

    Bu milletvekili de bu sözden esinlenmiş olabilir..

    Ama yalakalıkta ölçüyü kaçırmış anlaşılan...
  8. Yanıt
    517
    Okunma
    104.378

    Cevap: N'olacak Bu CHP'nin Hali?

    Hürriyet'ten Ege Cansen'in CHP hakkındaki güzel ve ilginç bir yazısı. Umarım ilginizi çeker;

    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=18209223&yazarid=260&tarih=2011-07-09
  9. Yanıt
    6
    Okunma
    3.231

    Cevap: Bugün 27 Mayıs

    Öncelikle 27 mayısa yönelik eleştirimde kişileri kırdıysam özür dilerim.

    Ama bu özrüm, 27 mayısı yapanlarla iligli eleştirilerimi geri aldığım anlamına gelmez.

    Doğrusu; kişileri kırmadan...
  10. Yanıt
    17
    Okunma
    6.128

    Cevap: Hangi partiye oy vereceksin?

    Demokrasiyi tanımlayan siyaset bilimciler, demokrasinin mükemmel bir rejim olmadığını, daha iyisi bulunamadığı için "bulunabilen en iyi rejim" olarak nitelerler. Demokrasinin en önemli götergesi...
  11. Yanıt
    17
    Okunma
    6.128

    Cevap: Hangi partiye oy vereceksin?

    İnsanlar oy kullanırken çeşitli nedenlerle bir partiye gidip oyunu verirler.

    Kimisi bilinçli bir tercihle bir partiyi tercih etmiş olabilir.

    Kimisi henüz o bilinç düzeyinde olmadığından...
  12. Yanıt
    6
    Okunma
    3.231

    Cevap: Bugün 27 Mayıs

    27 mayıs bir devrim değil, alçakça yapılmış bir gece baskınıdır.

    Yüzbaşıların, albayların seçimle gelmiş bir hükümeti alçakça bir darbeyle indirmelerinin adı devrim olamaz.

    Demokrasilerde...
  13. Yanıt
    9
    Okunma
    5.883

    Cevap: Faili Meçhuller (?)

    Eski özel harekatçı Ayhan Çarkın'ın son günlerde medyada yaptığı açıklamalar bir dönemin faili meçhullerini ve devletin pis işlerini gösteren önemli ip uçları gibi görünüyor. Devlet bazılarına göre...
  14. Cevap: Yapmak istemediğim işe zorlanıyorum ne yapmalıyım?

    Size yapılan iş koşullarında esaslı değişikliktir. İş Yasası'nın 22. maddesinde bu konuda yasal düzenleme vardır. İşçinin çalışma koşullarının ağırlaştırılması esaslı bir değişikliktir. Bu...
  15. Yanıt
    31
    Okunma
    8.667

    Cevap: CHP ve BAYKAL'a Hazımsızlık Nedendir?

    Oda tv şimdi günah çıkarmaya başladı galiba..

    İklim hanımın marifetlerini taşıyamayacağını anlayan Oda tv şimdi bu kamburu sırtından atmaya çalışıyor..

    Ama sırttaki kambur İklim'den ibaret...
  16. Yanıt
    15
    Okunma
    6.058

    Cevap: Prof Dr Necmettin Erbakan vefat etti

    Genel Kurmay hoca için yaptığı açıklamada "büyük adamdı vs." diyor.

    Oysa hoca Başbakan iken, Erzurum'da bir üst düzey askeri yetkili (yanlış hatırlamıyorsam Osman Özbek) hoca için "pezevenk" deme...
  17. Yanıt
    269
    Okunma
    119.959

    Cevap: AKP ne yaptı

    Bu tür atamalar şık değil, doğru değil, etik değil. Keşke siyasal partilerimiz böyle şeyler yapmasa.. Ama iktidarı ucundan kenarından yakalamış hangi parti bu türden şeyler yapmamıştır?

    CHP mi...
  18. Yanıt
    210
    Okunma
    86.623

    Cevap: Yılmaz Özdil Sayfası

    Yılmaz Özdil yine her zaman yaptığı gibi laf cambazlığı ve göz boyama ile okucusunu yanıltmaya çalışmış.

    Neden Atatürk zamanında da dış borç alındığından bahsetmemiş?

    Çünkü onun objektif olmaya...
  19. Yanıt
    517
    Okunma
    104.378

    Cevap: N'olacak Bu CHP'nin Hali?

    CHP'nin Adana'da böyle bir miting düzenlemesi çok iyi olur. Adana gerçekten de gittikçe kan kaybediyor. Şu anda işsizlikte de ilk sırada görünüyor. Ama Adana'da CHP'nin içi oldukça karışık. İçlerinde...
  20. Yanıt
    31
    Okunma
    15.126

    Cevap: MHP sen ne yapıyorsun?

    Danıştay'ın vermiş olduğu saçma karar hukukun evrensel kuralları ile ilgisi olmayan ideolojik bir karadır. MHP'nin Danıştay kararı ile ilgili açıklaması oldukça yerinde bir açıklamadır. Bu çağda...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.