muratmurat1; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: muratmurat1; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,11 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    11
    Okunma
    587

    Cevap: İştirak nafakası indirimi

    Çok güzel yorumlamış sınız.
  2. Yanıt
    1
    Okunma
    254

    Cevap: Darp edildim ne yapmam gerek.

    Savcının Mütalaası nedir bilemeyiz Şikayetlerinizi geri alıp masraflarınızı karşıladığınıza göre büyük bir ihtimal Kovuşturmaya gerek yok yazısı gelir
  3. Yanıt
    2
    Okunma
    347

    [Boşanma davaları] Cevap: Anlasmali bosanma iptali

    Eğer Mahkemeniz kesinleşmedi ise İkinizde Davanızdan Feragat edebilirsiniz Dava düşer
  4. [Mal Paylaşımı davaları] Cevap: Ev tapusunun çocukların üzerine yapılması hususu

    Mahkemeye müracaat ederek Sözleşmenin İhlali için Dava açabilirsiniz.
    Ev satılmış ise Bedelini talep edebilirsiniz.
    Aradan 10 Yıl geçmiş netice tam ne olur bilemeyiz
  5. Cevap: savcılığa suç duyurusunda bulununca ne olur?

    Birinci derecede Akraba şahitliği de geçerlidir yeter ki inandırıcılı ifade versinler
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    256

    [Tanıma - Tenfiz] Cevap: gerekçeli karar problem

    Taraflara gerekçeli Karar gitse bile Kararın Kesinleşmesi gerekir.Karar kesinleşme şerh olmadan Boşanma olmaz.
    İkinci kez Tebligat gitmez ise Mahkemeden İlam yolu ile Tebligat isteyin.
  7. Yanıt
    3
    Okunma
    1.006

    Cevap: Dolandırıldım yardım edin

    Elinizde Araç Satış sözleşmesi var mı?
  8. Cevap: savcılığa suç duyurusunda bulununca ne olur?

    Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin tabiki.
    3 Yaşındaki bir Çocuk yapıyor diye bir kural yok Anne ve Babası sorumludur.
    Bence öncelikle kendilerine bir Şahitle ihtarda bulunun Yasal yola baş...
  9. Cevap: trafik polisinin tuttuğu kaza raporu tutanağına nasıl itiraz edebilirim?

    Bildiğim kadarı ile Asliye Hukuk Mahkemesine Elinizdeki Delillerle Dava açarsınız.
  10. Yanıt
    1
    Okunma
    366

    [Mal Paylaşımı davaları] Cevap: Borçlu eşten bosanırken mal paylasımı

    Araç üzerine yaptığınız katkıları ispat ettiğiniz sürece katılım Bedelini Talep edebilirsiniz.
    Gerçek şu ki Çocuk için Nafakayı ödemek zorundasınız .Bundan kaçarı yok çalışmasanız da Nafakayı...
  11. Yanıt
    2
    Okunma
    804

    Cevap: Babama dava açmak istiyorum.

    Ancak okuyor iseniz Yardım Nafakası Talep edersiniz.
  12. [Nafaka Davaları] Cevap: boşanalı bir buçuk sene oldu hala sigortasından yararlanabiliyorum

    Hakim Nafakaya Karar verdi ise Davanın kesinleşmesine gerek olmadan icra Dairesinden Nafaka Talebi yapabilirsiniz.
    Zaten Hakimin Boşanma Kesinleşene Kadar size Tedbir Nafakasına Çocuk içinde İştirak...
  13. Yanıt
    4
    Okunma
    557

    Cevap: Adıma Açılmış Dava ile İlgili Sorum

    Daha önce Marketin Şikayeti üzerine Dava açılmıştır.
    Şimdi İse Kamu Davası Açılmış olabilir.
  14. [Boşanma davaları] Cevap: Esimle ayri yasiyoruz ve beni kullandigini soyledi

    Size Tavsiyem Eşinize Noterden Eve dön İhtarı yapın .Eğer Eşiniz eve 6 Ay içinde dönmez ise o düşünsün.
    Aksi takdirde Eve bakmadı Evden Kovdu bir sürü sorunla karşılaşırsın.
    Birlikte İlişki...
  15. [Alacak tahsil] Cevap: Fazladan alınmış senet tahsil edilebilir mi?

    Tabiki Tahsil edeblirsiniz
  16. Cevap: 2014 te Yaptıgım Motor Kazası Dosyaları Savcılıga Gönderilmemiş Yarım Edermisiniz

    Adli vaka olduğu için dosya Savcılığa intikal etmiştir.Yoksa Karakolun başı çok ağrır.
    Kartal Adliyesine gidip Savcılık Dosya sorgulamadan ögrenebilirsin.
    Karakoldan da soruşturabilirsin
  17. Yanıt
    4
    Okunma
    937

    Cevap: Nafakayı elden aldım yazısı

    Elden ödeme yapabilirsiniz.Kırtasiyeden alacağınız Para Makbuzuna açıklamayı yazın imzalatın.Ve o Makbuzları siz saklayın
  18. Yanıt
    2
    Okunma
    1.527

    [Boşanma davaları] Cevap: Boşanmak istiyorum ne yapabilirim.

    İnternetten yapacağınız araştırmalar sizi yanılgıya düşürebilir.
    Bu sebeple kesinlikle Avukat ile hareket edin.
    Evlilik içinde yapılan hatalar aldatma vs tarafların bilgisinden Altı ayı geçmiş ise...
  19. Yanıt
    7
    Okunma
    839

    [Velayet hakkı] Cevap: Zorba babadan velayet alma

    Siz çocuklarınızı seviyor sanız Babadan Velayeti almak da istiyorsanız
    İkinci Eşinize de güvenmiyorsanız.
    O zaman Boşanın Çocukları da yanınıza alın
    Benimde o Yaşlarda iki Evlatlık kızım var...
  20. Yanıt
    10
    Okunma
    1.438

    Cevap: Cinsel istismar iftirası hk

    Kardeşiniz 16 yaşında olduğu için onun görüşü değil Ebeveynlerin görüşüne baş vurularak muayene yapılır.

    Sizin belirttiğiniz İfadeler doğrultusunda Hakim Tarafından Kardeşinize Psikolog Tayin...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4



Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.