feyyar; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: feyyar; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,05 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    6
    Okunma
    30.213

    Cevap: taahhüdü ihlal

    Varsa veya yoksa orada belli olur diyorsunuz Engin bey..

    Peki varsa ne oluyor? Alıkoyma olmuyor değil mi?

    O kolluk kuvvetlerine giden bir talimat zannedersem..

    Hayır gerçekten merak...
  2. Sabit: Cevap: Zorla psikoz ilacı kullandırmak ve hastaneye yatırmak

    Bende gelmiş geçmiş en karizmatik dövüşcülerden İORİİİİİ.Donnkk,Dunnkk,haeyttt...
  3. Cevap: yeni ev alıcam

    Bana kalırsa o evi almaktan vaz geç.Bildiğim kadarıyla çok uğraştırır o işler sizi..

    Başka bir neden yok ise hiç uğraşma derim ben..

    Başka bir sorunsuz yere bak bana kalırsa..
  4. Cevap: Evli olduğunu bilmeden beraber olduğum kadın benden çocuğu olduğunu idda ediyor

    Aylin hanım,2 ve 5 .maddelere aynen katılıyorum..

    1.madde her iki taraf içinde geçerli olması gerekli..

    Daha sonra 3.maddeye kesinlikle katılmıyorum.Yapılan, 2 taraf içinde büyük...
  5. Yanıt
    62
    Okunma
    25.828

    Sabit: Cevap: Üç bilinmeyenli denklem? +18

    Evet aynen öyle..

    Sahi ses çıkmıyor sayın Atılda'dan.

    En son iletisinde galiba pikoloğuyla bazı durumlar hayal etmişti.

    Mazallah bay pisikoloğa denk gelmiş olmasın sakınn..:DD:DD
  6. Cevap: Babama benim mahkememein mesajı gitmiş ? karmaşık bir durum

    Öncelikle konuyu nerede açmışsanız orada yardım bekleyiniz.Her açılan konuya linki koyup milletin gözüne yapıştırıyorsunuz.

    Aynı konuyu farklı başlıklarla açmıssınız.

    Ne bilelim sulh ceza...
  7. Yanıt
    10
    Okunma
    4.012

    Cevap: üye adımı değiştirmek istiyorum

    Neden adınızı değiştirmek istiyorsunuz?

    Kimin ilgilenmesini bekliyordunuz ?

    Görünürdeki adınızı değiştireceksiniz,ya görünmeyen adınız ne olacak peki..:DD

    Şaka,şaka rumuzunuzu mu değiştirmek...
  8. Konu: Webcam görüntüsü

    Ekleyen: feyyar
    Yanıt
    25
    Okunma
    14.313

    Cevap: Webcam görüntüsü

    Hiç birşey anlamadım...

    Ne görüntüsü,hangi site..Ne oluyor kardeşim ya..

    Görüntü atılmış hangi sitede olduğu mu belli değil..

    Bu sitelerin ismi buradan neden soruluyor..:alala
  9. Konu: Maaşa İki Haciz

    Ekleyen: feyyar
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.969

    Cevap: Maaşa İki Haciz

    Biri bitmeden diğerine kesinti yapılamaz.Ancak bir miktarına borçlunun muvafakat vermesi durumunda kesilebilir.İşyerinin ilgili departmanına durumu söyleyiniz.Yaptığı kesinti yasal değil.
  10. Konu: 15 yıl 3600 gün

    Ekleyen: feyyar
    Yanıt
    47
    Okunma
    32.604

    Cevap: 15 yıl 3600 gün

    2004 Den sonraki girişlerde 4000 güne çıktı yanlış hatırlamıyorsam.15 Yılda değişiklik yok...
  11. Yanıt
    43
    Okunma
    37.008

    Sabit: Anket: Cevap: Hukuki Net VIP üyelik hakkında bilgi ve yorumlar

    Yeni vıp üyeler ne zaman seçilecek...
  12. Konu: 15 yıl 3600 gün

    Ekleyen: feyyar
    Yanıt
    47
    Okunma
    32.604

    Cevap: 15 yıl 3600 gün

    Ben sayın Kırcalı'nın iletisini alıntı yaparak cevaplamıştım.Tarih 14.02.2013

    Yargıtay beni doğrular nitelikte karar almış.Tarih 24.07.2013

    Ne diyeyim,aklın yolu birdir...:)

    Bu arda değerli...
  13. Konu: Dombira

    Ekleyen: feyyar
    Yanıt
    3
    Okunma
    3.046

    Cevap: Dombira

    Buyurun Engin bey iletişime geçebilirsiniz..:DD:DD

    Ürün kazakistandan gelmiştir. saz türevi şeyler çalanlar vuruşları öğrendikden sonra rahat çalabilir. ürünün resimlerini çekme fırsatım olmadığı...
  14. Yanıt
    4
    Okunma
    1.609

    Cevap: Online Ticaret ile Alakalı Sorun (Yardım)

    Onlıne ticarette birinci kural ödeme yapılmadan ürünü kargoya vermemektir.Yada ücret ödeme pusulası ile kargo gönderilmesidir.(Kapıda ödeme dediğimiz yani,parayı ödemeden ürünü teslim alamaz)
    ...
  15. Yanıt
    10
    Okunma
    4.605

    Cevap: Psikolojimiz bozuldu artık :(

    Düğünede artık çağırırsınız Engin beyi..:DD
  16. Yanıt
    26
    Okunma
    9.324

    Cevap: Samsung ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum Bir Yol Gösterirmisiniz.

    4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, eğer 'kapıdan satış' veya 'mesafeli satış' söz konusu değilse tüketicinin ancak 'ayıplı mal'ı iade edebileceğini söylüyor. Bunun dışında satıcının...
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    3.243

    Cevap: Görev esnasında uyumak ve kamera cekimi.

    Gizlice çekilen bir görüntü,delil teşkil etmez diye biliyorum.Ayrıca görevi başında uyumanında kanunlarda 2 kez ihtar hakkı var.Çokta büyük bir suç değil bence.Nede olsa insanız,içimiz...
  18. Yanıt
    26
    Okunma
    9.324

    Cevap: Samsung ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum Bir Yol Gösterirmisiniz.

    Teknik servis, arıza garanti kapsamı içerisinde giderilir derse yada aynı telefonun sıfırını verirlerse.Bir ay içerisinde arıza yapan telefonu iade edilir maddesini paylaşırmısınız bizde bir...
  19. Yanıt
    26
    Okunma
    9.324

    Cevap: Samsung ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum Bir Yol Gösterirmisiniz.

    Ben size dava açarlar demedim.Siz dava açacağım demişsiniz ona istinaden söyledim.

    Ayrıca 1 ay içerisinde üründe bir arıza olursa iade hakkı doğuyor diye bir durum söz konusu bile değil.Telefonla...
  20. Yanıt
    26
    Okunma
    9.324

    Cevap: Samsung ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum Bir Yol Gösterirmisiniz.

    Açıkcası anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla iade olayından söz edemeyiz.Sanki garanti şartlarıyla iade şartlarını karıştırıyor gibisiniz.Giderilebilecek bir arıza ise,garanti şartları devreye...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.