Av.Engin Oğuz; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Av.Engin Oğuz; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,34 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    1
    Okunma
    97

    [Evlenme] Cevap: Nüfusta anne adının yanlışlığı

    Nüfus müdürlüğüne yazılı olarak müracaat edilip yazılı olarak olumsuz yanıt verildiği takdirde ikamet adresine bağlı Asliye hukuk mahkemesinde kayıt düzeltme davası açılabilir.
  2. Yanıt
    2
    Okunma
    176

    [Ceza davaları] Cevap: savcılık yazısıyla açılan dava

    Size isnat edilen suçlamadan beraat etmişsiniz bu kesinleşmiş artık yeni bir delil elde edilmeden "başa dönme" gibi bir durum olamaz. Elbette sanık kendini savunmak adına her şeyi söyleyebilir.
  3. Yanıt
    3
    Okunma
    173

    Cevap: ölüm sebebim ile vergi borcum ne olur

    Dava açmakla iş bitmiyor mahkemede kendinizi bir avukatla savunabilirsiniz adam öldüren kaç yıl yatıyor boş verin bu işleri zaman içinde tükenip bitiyor sorunlar gerekirse psikolojik destek alın...
  4. Yanıt
    3
    Okunma
    173

    Cevap: ölüm sebebim ile vergi borcum ne olur

    Ölmekle hiç bir sorun çözülmez beyefendi geride kalanlara o sorunlarla birlikte acılar travmalar kalır, borç için kimsenin canını almıyorlar varsa ödersin yoksa ödemeye çalışırsın zaman içinde...
  5. Yanıt
    7
    Okunma
    1.951

    [Ceza davaları] Cevap: Asliye cezada zaman aşımı

    Zaman aşımı 12 yıldır suç tarihinden itibaren bu süre geçtikten sonra yargılama bitmezse dava düşer.
  6. [Haciz] Cevap: Kesinleşen İcra Takibi Sonrası Fiili Haciz Emri?

    Takip kesinleşmiştir borçlunun menkul ve gayrimenkul ve 3. şahıslardaki hak ve alacaklarının haczine karar verilerek gerekli sorgulamanın yapılarak varsa adına kayıtlı araçların, gayrimenkullerin...
  7. [Cezalar] Cevap: Jigolo kayıt sitesine form doldurdum mahkemelik oldum

    Seni azgın velet seni büyümüş de jigolo olacakmış telefon hattını kapattır bir daha girme bu işlere annen baban duyarsa kopartır o pipini senin.
  8. Yanıt
    4
    Okunma
    221

    [İcra ceza hukuku] Cevap: Alacakliyi zarara uğratma

    Kadınsa yandınız mümkün değil laf anlatamazsınız en iyisi dediğini yapın gidip imza atın ödeyin borcu yoksa bu kadın kafaya koymuş sizi hapse attırır demedi demeyin.
  9. Cevap: Başka şehirden açılan dava nerde görülecek?

    Savunmanız için İstanbul'daki mahkemeye talimat yazılmış İzmir'deki mahkemeye gitmek zorunda değilsiniz ancak davayı uzaktan takip etmek çok sağlıklı değil dosyanızın hakimine çıkıp savunmanızı...
  10. [Haciz] Cevap: Kesinleşen İcra Takibi Sonrası Fiili Haciz Emri?

    Araçlara ve gayrimenkullere önce kaydi haciz konulur fiili haciz için aracı yakalatmanız veya aracın başına memuru götürüp fiilen haczedip yeddiemin otoparkına çektirmeniz gerekir.
  11. [Evlat Edinme] Cevap: Üvey babamın nüfusuna kayıt edinmek istiyorum

    Üvey babanızın Aile mahkemesinde evlat edinmeye izin davası açması gerekiyor.
  12. [İcraya itiraz] Cevap: icra ya itiraz dilekcesinde sadece Tarihin yanlış yazılması

    Tarihi değil dosya numarasını yanlış yazmışsınız yanlış dosyaya gitmiş dilekçeniz.
  13. Cevap: Daha Önce Yaşadığım Sorun Engel Olur mu ?

    Ceza verilmesine yer olmadığına kararı verilmiştir heralde, memur olmanıza engel bi durum yok demektir.
  14. [Ceza davaları] Cevap: Manevi tazminat davasına yazılı savunma mümkün mü?

    Dava dilekçesine cevap dilekçesi yazıp mahkeme kalemine verebilirsiniz duruşmalara katılmak zorunda değilsiniz, yokluğunuzda yapılacak bazı usuli işlemlere itiraz edemezsiniz sadece, nihai karara...
  15. Cevap: İnternet Ortamında Finansal Sahibeliğin Cezası

    https://www.youtube.com/watch?v=UBlrb-B-I40
  16. Yanıt
    3
    Okunma
    449

    Cevap: İstinaf Mahkemesine Ek Beyan Gönderme

    Kararı veren mahkemeden.
  17. Konu: Müstafi

    Ekleyen: Av.Engin Oğuz
    Yanıt
    9
    Okunma
    5.877

    Cevap: Müstafi

    Bizim için sakıncası yok hocam estağfurullah tabiki başlayabilirsiniz
  18. Yanıt
    3
    Okunma
    449

    Cevap: İstinaf Mahkemesine Ek Beyan Gönderme

    Evet gönderebilirsiniz.
  19. Cevap: Ev sahibi yeni kiraladığımız evden çıkmıyor? Ne yapmalıyız

    Sulh Hukuk mahkemesine müracaat edilip ev adresinde ev sahibinin kaldığını tespit ile sözleşmenin feshedilmesi verilenlerin iadesi için icra takibi yapmak gerekiyor bir avukatla takip ederseniz daha...
  20. Yanıt
    3
    Okunma
    424

    Cevap: vekalet ücreti

    Bağlı olduğu barodan, barolar birliği sitelerinden öğrenebilirsiniz, daha ekonomik yolu yok malesef.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.