munzevi; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: munzevi; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,02 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    2
    Okunma
    4.124

    Cevap: nafaka icra takibi hakkında yardım

    Hukukçu değilim. Başıma geldi sadece.
    1- Nafaka borçları aciliyet kazanan borçlar. Sonuçta mümkün olduğu için icraya verilmişsiniz.
    2- İcra dosyası kapanan kadar icra dairesi hesabına...
  2. Yanıt
    37
    Okunma
    54.171

    Sabit: Cevap: Aile içi şiddetle mücadele

    Konu aile içi şiddet olunca, nedense tek gözü kapatarak olaya bakma alışkanlığımız var. Aile içi şiddet hiçbir zaman tek taraflı gerçekleşen bir olay değildir. Şimdi sizlere ne anlatmak istediğimi...
  3. Yanıt
    2
    Okunma
    4.283

    Cevap: Hukuki Sorunların Sonuçlarının Paylaşımı

    Saygı ve muhabbet bizden. Tekrar herkese teşekkür ederim.
  4. Yanıt
    2
    Okunma
    4.283

    Hukuki Sorunların Sonuçlarının Paylaşımı

    hukuki.net sayfalarına yeni üye olmuş bir kişiyim. Yaşadığım sorunlarda, gerek değerli hukukçuların, gerekse sair üyelerin katkıları bu kısa sürede benim için sade bir teşekkür ile geçiştirilemeyecek...
  5. Yanıt
    7
    Okunma
    9.199

    Cevap: Eksik Nafaka Ödemesinde İcra Dairesine İtiraz

    Haklısınız Cemil Bey. Artık , boşanan erkek açısından işler o kadar çığırından çıktı ki, aklın, mantığın, iz'anın, insafın, dolayısıyla bütün bu yönleriyle insanın ve insanlığın sınırlarını zorluyor....
  6. Yanıt
    7
    Okunma
    9.199

    Cevap: Eksik Nafaka Ödemesinde İcra Dairesine İtiraz

    değerli scorpion35. Tam da tahmin ettiğim gibi. Şahsa birkaç ayı geçmeyecek şekilde eksik ödeme yapmıştım. Onları haliyle istemiş. Onları icra dairesine ödedim. Ama üstüne, haciz tarihinden sonraki...
  7. Yanıt
    7
    Okunma
    9.199

    Cevap: Eksik Nafaka Ödemesinde İcra Dairesine İtiraz

    Bankamatikten onun banka hesabına yatırıyordum. Para yatırılırken, TC kimlik numaramı ve telefon numaramı da giriyordum.

    - - - Updated - - -

    Değerli hukukçular. Biliyorum, forum kurallarına da...
  8. Yanıt
    7
    Okunma
    9.199

    Cevap: Eksik Nafaka Ödemesinde İcra Dairesine İtiraz

    Cevap veren olursa sevinirim.
  9. Yanıt
    7
    Okunma
    9.199

    Eksik Nafaka Ödemesinde İcra Dairesine İtiraz

    Değerli arkadaşlar!
    Üç yılı aşkın bir süredir, eski eşime nafakalarını düzenli olarak ödüyorum. Ancak bu ödemelerden bazılarını eksik gerçekleştirmiştim. Eski eşim bunun için beni icraya vermiş....
  10. Cevap: Nafaka Artırım Davasında Savunma Şekli Nasıl Olmalı?

    Anlıyorum. Eski eşimin ne iş çevresiyle ne de sosyal çevresiyle herhangi bir bağım yok. Bu nedenle böyle bir görüşme yapmam mümkün değil. Dolayısıyla davamda bu konuyu gündeme getirmemde benim...
  11. Cevap: Nafaka Artırım Davasında Savunma Şekli Nasıl Olmalı?

    Teşekkür ederim secil0989.
    1- Borç ödediğimi, bu borçların evlilikten kaynaklanan borçlar olduğunu bu konudaki delilleri bir sonraki mahkemeye sunacağımı, (bankalardan kullanılan krediler ve...
  12. Cevap: Nafaka Artırım Davasında Savunma Şekli Nasıl Olmalı?

    Talebim üzerine, hem SGK'ya sorulacağını, hem maaş hesabına bakılacağını, hem de kuruma yazı yazılacağını belirtti hakim. İçeriği ne olur onu bilemiyorum! Safahatı burada paylaşabildiğim kadar...
  13. Cevap: Nafaka Artırım Davasında Savunma Şekli Nasıl Olmalı?

    Görüş belirtecek biri yok mu? :)
  14. Yanıt
    21
    Okunma
    13.377

    Cevap: Aldatılıyorum İspat edemiyorum lütfen yardım

    Sayın ne2ay neler yapacağınızı bu noktadan sonra avukatınızla görüşmekte yarar var. Biz burada sadece "laf kalabalığı"ndan başka bir şey yapamayız. Avukatınız sizi en güzel şekilde yönlendirir....
  15. Nafaka Artırım Davasında Savunma Şekli Nasıl Olmalı?

    Daha önceki benzer forum konularında çeşitli görüşler okudum. Ancak dağınık konu başlıkları altında olduğu için böyle bir konu açmayı istedim.
    Eski eşim nafaka artırımı davası açmış.
    1- Eski eşim...
  16. Yanıt
    21
    Okunma
    13.377

    Cevap: Aldatılıyorum İspat edemiyorum lütfen yardım

    Mesele hakkınızı helal edip etmeme meselesi değil! Mesele hakkınızı delilleriyle savunma meselesidir. Bu süreçte duygusallaştıkça hata yapma oranınız artar. Sonuçta, duygularıyla değil, önüne konulan...
  17. Yanıt
    21
    Okunma
    13.377

    Cevap: Aldatılıyorum İspat edemiyorum lütfen yardım

    Yapacağınız şey delil toplamak olacak. Özel çalışan dedektiflik firmaları var. İlişkiyi bir biçimde somutlaştırmak gerekiyor. Fotograf, ses kayıtları vs. Ama ses kayıtları özel hayatın ihlali olarak...
  18. Yanıt
    139
    Okunma
    51.496

    Cevap: Ömür boyu nafaka ödemek

    Sakin olmakta yarar var :)
  19. Yanıt
    139
    Okunma
    51.496

    Cevap: Ömür boyu nafaka ödemek

    Hukuk nosyonu, hukuk usulü ile sınırlı olan biriyim. Yasalara hakim değilim. Ancak okuduklarımdan anladığım kadarıyla, özellikle boşanma davalarında kadına karşı uygulanan pozitif ayrımcılığın...
  20. Yanıt
    139
    Okunma
    51.496

    Cevap: Ömür boyu nafaka ödemek

    Benim davamda çok daha çarpıcı bir şey oldu. Karşı tarafın lehine tanık olarak gelenler öyle bir tanıklık yaptılar ki? Her şey karşı tarafın aleyhine oldu. Ama ne değişir? Erkeksin. Doğuştan...
1 den 20´e kadar toplam 35 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.