astalawista; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: astalawista; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,02 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    0
    Okunma
    318

    [Haciz] ilamsız haciz yüksek faize itiraz

    Değerli hukukçulara şimdiden yardımları için teşekkür ederim :

    2016 yılında bir alışveriş mağazasından koltuk takımı aldım (taksitle) . Malesef işlerim bozuk gittiği için ödeyemedim . Alırken...
  2. Yanıt
    3
    Okunma
    3.886

    Cevap: Hagb sonraşı açılış

    hayır çevirmemiş zaten benimde yeni haberim oldu başka şehirde oldugu için gidip dosyaya bakma şansım olmadı..
    kalemin bana söylediği 3 ay 15 gün cezanız hagb olmuş dedi...
    sanırım bu kararı (yani...
  3. Yanıt
    3
    Okunma
    3.886

    Hagb sonraşı açılış

    merhabalar değerli hukukçu forum sakinleri
    Sizlere bir sorum olacaktı 18 yaşımdan küçük iken 2006 yılından işlediğim bir suçtan dolayı ''2012'' karar tarihli 3 ay 15 gün ceza aldım hagb uygulanmış...
  4. Cevap: alkollü araç kullanmaktan HAGB durumu bozulur mu?

    https://www.hukuki.net/showthread.php?117718-hagb-sonrasi-alkollu-arac-kullanimi

    bu konu içinde üstteki cevaplar geçerlimi acaba ?
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    3.143

    Cevap: hagb sonrası alkollü araç kullanımı

    bir cevap bile gelmedi malesef
  6. Yanıt
    2
    Okunma
    3.143

    Cevap: hagb sonrası alkollü araç kullanımı

    yokmu bilgisi olan hocam ?
  7. Yanıt
    2
    Okunma
    3.143

    hagb sonrası alkollü araç kullanımı

    herkese iyi geceler. bir sorum olacaktı sizlere
    2009 esas tarihli ( suçu işlediğim sene 2006 18 yaşımdan küçüktüm) ama dava esas tarihi 2009 gözüküyor utanç verici bir suçtan dolay :( 2012 yılında...
  8. Yanıt
    3
    Okunma
    2.249

    Cevap: Gerekçeli kararı bana vermiyorlar

    avukatımı azletmiştim bu yargı neden böyle ah yargı ah bir kerede uğraştırmasan olmaz
  9. Yanıt
    3
    Okunma
    2.249

    Gerekçeli kararı bana vermiyorlar

    sonuçlanan davamda gerekçeli kararı istediğimde avukatımın alabileceğini bana veremeyeceklerini söylediler bu ne kadar doğrudur??? davacı olan birine gerekçeli kararı senin avukatın var o alacak...
  10. Yanıt
    5
    Okunma
    90.117

    Sabit: [Boşanma davaları] Cevap: Tensip tutanağı

    daha yeni boşanmış biri olarak öncelikle allah yardımcınız olsun derim uzun bir hukuki süreç sizi bekliyor malesef.
    Abdullah beyin söylediği gibi çekişmeli ise davanız mutlaka ama mutlaka bir...
  11. Konu: Nihai karar

    Ekleyen: astalawista
    Yanıt
    1
    Okunma
    6.505

    Nihai karar

    merhabalar. Sonuçlanan bir boşanma davam var. uyaptan baktığım zaman dosya durumu nihai karar verildi yazıyor. Sormak istediğim nihai karar nedir ve gerekçeli karar aynı mıdır ? yani gerkçeli karar...
  12. Yanıt
    17
    Okunma
    19.081

    Cevap: Yetim maaşı ve zaman aşımı

    sayın ceceli bey aradım fakat uzun süren bağlanma beklentilerim sonucu ne derdimi anlatabildim nede karşıdaki anladı (hiç şaşırmadım dogrusu) kendim biraz araştırdım bizzat gidip soracağız ama...
  13. Yanıt
    17
    Okunma
    19.081

    Cevap: Yetim maaşı ve zaman aşımı

    cevaplarınız için çok teşşekkür ederim. Son bir soru daha sorayım . Ablam Bazı özel nedenlerden dolayı maaşı 3 ay sonra bağlatmak istiyor bir işte falan çalışmıyor. boşanma tarihi geçen ayın biri...
  14. Yanıt
    17
    Okunma
    19.081

    Cevap: yetim maaşı ve zaman aşımı

    cevabınız için çok teşekkür ederim. Babamın günlerinin Tamamı ilk primi 1973/02 son yattığı primi ise 1986/03 bu durumda ortalama maaş hakkında bir fikriniz varmı? başvurduktan ne kadar süre sonra...
  15. Yanıt
    17
    Okunma
    19.081

    Yetim maaşı ve zaman aşımı

    öncelikle merhabalar sorum şöyle. Ablam geçen ay eşinden boşandı. babam 1951 Doğumlu ssk 4/a (yani işci) ilk sigorta girişi 1973. Ve Toplamda 977 Gün Primi Var.
    Babam 2010 Yılında Vefat Etti. Ablam...
  16. Yanıt
    2
    Okunma
    3.674

    Cevap: Takipsizlik ve müsadere

    Yapılan hazırlık soruşturması neticesinde şüpheli hakkında .../.../2010 gün ve 2010/...... K. numarası ile takipsizlik kararı verilmiş olup : Soruşturma evrakı ekinde bulunan emanet eşyanın...
  17. Yanıt
    2
    Okunma
    3.674

    Takipsizlik ve müsadere

    öncelikle herkese merhaba ve cevaplayan tüm hukukçularımıza şimdiden çok teşekkür ederim.
    2010 yılında kurusıkıdan bozma ama BOZUK bir silah yakalattım.karakolda ifademi vedim. ve geçenlerde elime...
  18. Yanıt
    7
    Okunma
    14.885

    Cevap: boşanmada çocuğun şahitliği

    tabiki haberdar ederim mustafa bey teşekkür ederim cevaplarınız için...
  19. Yanıt
    7
    Okunma
    14.885

    Cevap: boşanmada çocuğun şahitliği

    peki birşey daha sormak istiyorum cevabınız için çok teşekkür ederim. çocuklarım 5 yıl önce koruma altına alınmıştı ben tekrar geri aldım yaklaşık 7 ay oldu. çocuklar alınırken sanırım mahkeme...
  20. Yanıt
    7
    Okunma
    14.885

    Cevap: boşanmada çocuğun şahitliği

    o zaman ben çocugumu götürsem başkada şahit bulamadım desem dinlermi ? velayet konusuna gelince zaten baba ortada yok ruh ve sinir hastalıklarında tedavi görmüş bi insan. şuanda da benim yanımda...
1 den 20´e kadar toplam 21 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.